Nagy novemberi horoszkóp! Most az egészségedre kell koncentrálnod
Az ősz vége sokak számára egészségügyi problémákat hozhat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Novemberben fontos jobban odafigyelni az egészségedre, mint az év többi részében, hiszen ilyenkor gyengébb az immunrendszer és több a betegség.

Az ősz utolsó havában nem árt erre helyezni a legnagyobb hangsúlyt - a horoszkópból kiderül, miért és mire kell ügyelned!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A november ideális időszak lehet arra, hogy leszámolj azokkal a rossz szokásaiddal, amelyek veszélyeztetik az egészségedet, legyen az akár a dohányzás, vagy a helytelen táplálkozás. Most sikeres lehet a próbálkozás, és érdemes belefognod, mert ha nem teszed, hamarosan komoly problémákat okozhat az egészségtelen életmód. Ha találsz magadnak valami új elfoglaltságot, hobbit, az elvonja a figyelmet a hiányérzetedről.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Úgy érezheted, hogy elfogyott az energiád, mégsem akarsz időt szakítani a pihenésre. Pedig fontos lenne, ugyanis minél kimerültebb vagy, annál fogékonyabb leszel a betegségekre, ami nemcsak a hatékonyságodat csökkenti, de komoly egészségügyi problémákat is okozhat. Akármilyen sok a dolgod, novemberben gondoskodj a megfelelő regenerálódásról, még ha ez csak napi egy-két óra plusz alvást is jelent.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Itt a kiváló alkalom arra, hogy diétába kezdj, vagy beiktasd a mindennapokba a rendszeres testmozgást, mert most könnyebben átállsz erre az új életformára, mint bármikor máskor. A tested meghálálja majd, főleg, ha már korábban is jelzett, hogy jobban oda kellene figyelned magadra. A lelkesedésedet beárnyékolhatja egy találkozás, amely felszínre hozza a múltbéli sérelmeket, de a sport erre a helyzetre is terápiás hatással lehet.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Energikusnak érzed magad a hónap elején, ezért mindent elvállalsz, amit rád bíznak, de hamarosan érzed majd, hogy túlhajtod magad. November közepén váratlanul gyengélkedhetsz, ami felborítja a terveidet, és káoszt szül. Éppen ezért gondolkodj előre, és tényleg csak azokra a feladatokra mondj igent, amelyeket akkor is el tudnál végezni, ha az időbeosztásod nem teljesen úgy alakulna, ahogyan azt most elképzeled.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A november számodra a családról szól, igyekszel minél több időt tölteni a szeretteiddel, ezalatt pedig olyan témák is szóba kerülnek, amelyekről korábban nem beszéltetek. Konfliktusok és nagyobb viták is kialakulhatnak, de ha elég kitartóak és kommunikatívak vagytok, mindenre megoldást találhattok. Ebből kifolyólag ebben a hónapban neked nem csak a testi, de a lelki egészségedre is fokozottan vigyáznod kell!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Átjár a nyugalom, úgy tűnik, számodra ez a hónap nem tartogat semmi olyan fordulatot, ami kizökkentene az ősz végi bóbiskolásból. Ha ügyelsz rá, hogy elegendő vitamin jusson a szervezetedbe, ellenálló leszel a betegségekkel szemben is, sőt, azt veheted észre, hogy te vagy az egyetlen, aki talpon maradt, mikor a környezetedben mindenkit gyötörnek az őszi bacik. Használd ki ezt a helyzetet, és igyekezz segíteni azoknak, akiknek szükségük van rá - a hála nem marad el!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Míg a tanulásban vagy a munkában sikert sikerre halmozol, a magánéleted nem alakul ilyen fényesen. Olyasvalakivel veszhetsz össze novemberben, akivel a legkevésbé sem akartál rosszban lenni, és ha nem munkálkodtok mindketten a helyzet megoldásán, könnyen eltávolodhattok egymástól. Hiába igyekszel azonban a békülésen, ha a másik részről nem tapasztalod ugyanezt - ebben az esetben nem tehetsz mást, el kell engedned a kapcsolatot.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Érdemes lenne ellátogatnod egy alapos kivizsgálásra, mert most olyan rejtett problémára derülhet fény, ami már régóta jelen van, és valószínűleg lelki eredetű. Amint kiderül a testi baj, rögtön ráérzel, hogy mi okozhatja, hiszen már régóta nyomaszt a dolog. Fontos tudnod, hogy amíg nem zárod le magadban ezt a gondot, addig minden gyógymód hatástalan lesz, ezért elsősorban a probléma gyökerét kell megkeresned és kezelned.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Minél jobban erőltetsz valamit, annál inkább kicsúszik a kezeid közül, ezért ha novemberben valami nagy célt tűztél ki magad elé, ne görcsölj rá túlságosan, mert nem fogod elérni. Felesleges megszállottan hajtanod a győzelmet, és éjt nappallá téve azon aggódni, hogy mi fog történni, mert ezzel nem csak a siker valós kulcsáról tereled el a figyelmedet, de a stressz miatt az egészségedet is veszélyezteted. Maradj laza, tedd a dolgod, és sokkal többet érsz majd el!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Új barátokra tehetsz szert novemberben, és a társasági életed is sokkal eseménytelibb lesz, mint általában. Dúskálsz a programokban, nem győzöd átvariálni a teendőidet, hiszen mindig jön valami új dolog, amit be kell illesztened a mindennapokba. Ne hajtsd túl magad, és ne csak aktív pihenéssel töltsd a hétvégéket, mert hamar érezni fogod a negatív hatásait annak, ha túl magas fordulatszámon pörögsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ismét eszedbe juthat egy olyan ötlet, amelyre már régóta nem gondoltál, pedig van benne fantázia. Ha úgy érzed, még mindig szeretnéd megvalósítani, most fogj bele, mert novemberben siker koronázza majd a törekvéseidet. Minél több embernek mesélsz a projektedről, annál valószínűbb, hogy támogatókra lelsz, ezért nem érdemes magadba fojtani a dolgot, de csak akkor, ha tényleg komolyan gondolod.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az utóbbi időben passzívabb voltál a szokásosnál, és ez már kezdi rányomni a bélyegét a hangulatodra is. Egyre többször vagy lehangolt, úgy érezheted, hogy eltűnt a korábbi motiváció, ami jellemző volt rád. Próbálj többet találkozni olyan emberekkel, akik felvidítanak, és legyél sokat a friss levegőn - meglátod, máris sokkal jobb lesz a kedélyállapotod, ennek köszönhetően pedig visszanyerheted az energiát, ami most hiányzik a napjaidból.

Ezt is szeretjük