Magyar pálinkákat díjaztak a nemzetközi versenyen
Eláruljuk mivel érdemes megkínálnod a vendégeket
Rövid italok versenye 2014-ben. (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

A pálinkák között sokszor nehéz eligazodni, ezért most bemutatunk egy megbízható márkát, ha valódi gyümölcsízre vágysz.

- Az élet öröme apró dolgokon múlik. A pálinka is egy apróság, ami élvezetessé teszi a pillanatot. Ebből is a legjobbat érdemeljük. Ezért határoztam el, hogy olyan pálinkát hozok létre, amivel én is szívesen fűszerezném mindennapjaim, és amit a barátaimnak is szívből ajánlhatok. És mivel az én családom nevét viseli, fontosnak tartom, hogy mindig büszke lehessek rá. Hiszen így mindenki egyből tudja, hogy kitől ered a párlat, amit a poharába önt. A Nobilis nevet csak a legjobb minőségű pálinka kaphatja meg - meséli Nobilis Kristóf.

Nomen est omen

Hihetetlenül büszkék a Nobilisnál arra az eredményre, hogy arany- és ezüstérmeket szerzett a Nobilis Pálinkafarm a világ egyik legismertebb és legjelentősebb versenyének számító World Spirits Award-on. A klagenfurti megmérettetésen idén 30 ország 400 párlata indult.

A 11. alkalommal megrendezett versenyt a Nobilis Irsai Olivér Szőlőpálinka, valamint a Nobilis Szilvapálinka egyaránt aranyéremmel, míg a Nobilis Vilmoskörte-, Birs-, Meggy- és Barackpálinka ezüstéremmel zárta.

A Nobilis pálinkák versenyen elért teljesítménye révén a Nobilis Pálinkafarm a World Spirits Award 2014 Master-Class Pálinkafőzde díját is elnyerte.
A lassan negyedévszázados Destillata a szakma másik legelismertebb versenye, amelyen a nevezők száma ezúttal rekordot döntött: a salzburgi Destillata 2014-en 183 főzde és 1 700 nevezett tétel vett részt. A Nobilis Pálinkafarm a rekordszámú résztvevő között 7 ezüst- és 7 bronzérmet szerzett, melynek köszönhetően a 29 magyar induló közül dobogós helyen végzett.

Ezt is szeretjük