Szulák Andrea: sokszor gondolok azokra az első napokra
Őszinte vallomások a Nevelésünk titkai című könyvben
A kötet novemberben jelent meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Halász Judit, Geszti Péter, Vekerdy Tamás, Lilu, Gálvölgyi János, Polgár Judit, Kiss Gergely, Szulák Andrea, Wolf Kati. Kilenc országosan ismert és elismert ember, kilenc szülő, kilenc vitathatatlanul izgalmas egyéniség – és kilenc különböző családtörténet. A Nevelésünk titkai című könyvben most olyan arcukat mutatják meg a sztárok, amelyet eddig csak nagyon kevesen ismerhettek: hogyan zajlik életük a csillogó kulisszák mögött, amikor anyaként, apaként vagy épp nagyszülőként kell helytállniuk. P. Gál Judit, Rubin Kata és Rubin Kristóf interjúkötete novemberben jelent meg.

Szulák Andrea családjával

Nevelésünk titkai

Ki gondolná, hogy Vekerdy Tamás, hazánk legnevesebb gyermekpszichológusa otthon soha nem akart pszichológusként viselkedni, s olykor bizony az asztalra csapott, amikor gyerekei veszekedtek?

Vagy azt, hogy Kiss Gergely, a kemény sportoló, képes elsírni magát, amikor kislányát otthagyja az óvodában? Számos hasonló magánéleti titok derül ki abból a könyvből, amely Nevelésünk titkai címmel jelenik meg, és amelyben közkedvelt sztárok vallanak magánéletük legintimebb részleteiről, melyeket csak a hozzájuk legközelebb álló rokonok, barátok ismertek eddig.

Az interjúkötetben Geszti Péter bevallja, a gyereknevelésben nem ő, hanem a felesége a kapitány. Szulák Andreáról megtudhatjuk, a mai napig nem fogadott bébiszittert, mivel párjával közösen vállalnak minden szülői feladatot. Az is kiderül, Lilu és férje minden este odalopakodnak alvó kisfiuk ágya mellé, és órákig gyönyörködnek gyermekükben. Halász Juditot pedig, akit sokan csak az ország nagymamájaként ismernek, fia és unokái a mai napig Jutkának szólítják.

Idézetek a könyvből

„Ha Editen látom, hogy az idegei pukk elpattantak, mert a gyerek már tizenöt perce nem tud megnyugodni, akkor ki kell vennem a babát a kezéből, és tangózni vele pár kört.” - Geszti Péter

„Sokszor gondolok azokra az első napokra… Rengetegszer mondom magamnak, hogy Jézus Mária, ő az enyém?” - Szulák Andrea

„…a kirakatban megláttunk egy Mr. Bean figurát, nagyon édes volt. Megvettük Ádámnak. Hazahoztuk. A gyerekre a hatnapos sikító frász jött rá. A mai napig retteg tőle...” - Gálvölgyi János

A fejlődés mérföldkövei

A hírességek nemcsak arról beszéltek a könyv szerzőinek, hogy milyen földöntúli érzéseket hoztak fel bennük gyermekeik fejlődésének mérföldkövei, azaz amikor állni, járni vagy beszélni kezdtek a kicsik. Abba is beavatják az olvasót, hogy volt-e olyan pillanat az életükben, amikor rossz szülőnek érezték magukat. Az interjúalanyok kivétel nélkül válaszoltak erre a kérdésre. A könyvet olvasva kiderül, a sztárok is ugyanazokkal a hétköznapi gondokkal, kétségekkel, érzelmi hullámvölgyekkel küzdenek meg gyermekeik nevelése közben, mint bármelyikünk.

A könyvbevételből alapítványokat támogatnak

A könyv legfőbb értéke, hogy megmutatja a hírességek emberi arcát, bepillantást nyújt a kulisszák mögé, ahol a boldog pillanatok mellett bizony akadnak problémák is bőven. Legyen szó refluxról, amellyel Liluék küzdöttek, vagy olyan súlyos betegségről, amely már transzplantációs beavatkozást igényel, mint ahogyan Gálvölgyi János családjában is történt. A könyv írói ezeket a sorsokat látva döntöttek úgy, hogy a bevételből támogatják azokat az alapítványokat, amelyek például Lilu kisfiának gyógyulásához vagy Gálvölgyi János unokájának sikeres veseátültetéséhez járultak hozzá. Ilyen a Gyermekkor Alapítvány és a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért.

Kiadja a Buon Libro Kft.
Ára: 3490 forint
A könyvet itt rendelheted meg!

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük