Rejtélyes dolgot szúrt ki egy UFO-vadász a NASA felvételein: egy pillanat múlva el is tűnt
Vajon tényleg földönkívülieket filmezett le a NASA?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem először fordul elő, hogy valami oda nem illő furcsaságot vesz észre egy néző a Nemzetközi Űrállomás élő, internetes közvetítésén.

Ezúttal egy angol UFO-vadász, Jadon Beeson szúrta ki a képen látható, bekarikázott objektumot, ami hol feltűnt, hol köddé vált a videón.

Földönkívüliek vagy illúzió?

Jadon Beeson egy 20 éves fiú és önjelölt UFO-vadász. A legutóbbi észlelése egy fénylő objektum a Nemzetközi Űrállomás mellett, közvetlenül a Föld felett, melyet a NASA élő közvetítésén látott meg.

Szerencsére rögzítette és megvágta a felvétel fontos részét, így az a YouTube-ra is felkerülhetett, és már számos külföldi lap is beszámolt róla. A hivatal egyelőre nem reagált a feltevésre, mely szerint véletlenül megörökítettek egy UFO-t.

A videómegosztó kommentelőinek nagy része szerint az egész egy nagy butaság, és amit Beeson UFO-nak vélt látni, valójában nem más, mint egy teljesen hétköznapi jelenség: a kamera lencséjének becsillanása. Te mit gondolsz? Nézd meg a videót!

Képek: YouTube, Wikipedia

 

 

Űrutazásra hív a NASA

Nemrég készült néhány vicces plakát az űrturizmus népszerűsítésére, melyek láttán olyan érzésünk támad, mintha egy szomszédos országba csábítanának.

Ezt is szeretjük