Nem csak kékvérűeknek! 4 napos Palota Piknik a VIII. kerületben
Bor, gasztronómia és kultúra
Május 26-ától neked is a Mikszáth téren a helyed!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén május 26. és 29. között első alkalommal rendezik meg a Palota Piknik elnevezésű programot a fővárosban.

Életkép a Mikszáth térről

A Palotanegyed Budapest VIII. kerületének lüktető szíve, a pesti belváros közvetlen folytatása, mely a Mikszáth tér és Krúdy utca kereszteződésében igazi gasztro-kulturális csomóponttá vált az évek során. A rendezvény célja, hogy megmutassa azt a sokszínűségét, amit ez a hely képvisel.

Palota Piknik május 26-29-ig

A négynapos program során lehetőséget biztosítanak a Palotanegyed művészei számára a bemutatkozásra, lesz élő zene, artisták, kézműves foglalkozás gyerekeknek, színes programok várják a kicsiket és nagyokat.

Bor és gasztronómia

A borkedvelők tíz hazai, kézműves borászat kínálatába kóstolhatnak bele szakértő tudás mellett. A kiállítók között lesz a Bock, a Vida és a Vylyan Pincészetet, Németh János Szekszárdról, valamint a Petrányi, Cezar, Benedek, Bodri, Szeleshát és Bezerics Pincészet is. A rendezvényen megkóstolhatják az érdeklődők a pincék legszebb fehér, rosé és vörös borait, a már palackba zárt újdonságokat és a legizgalmasabb tételeket is.

A vendéglátóhelyek teraszai különleges, a borászok egyes boraihoz kóstolás alapján kreált fogásokat kínálnak az étkezni kívánó vendégek számára a Palota Piknik időtartama alatt.

Palota Piknik
Helyszín: Budapest, VIII. kerület, Mikszáth tér-Krúdy utca
Időpont: 2011. május 26 – 29. 12-23 óráig.
Jegyár: a program ingyenes.
A részletesebb programokért kattints ide!

Kép: www.facebook.com

Ezt is szeretjük