Mennyire lesz vastag a pénztárcád az első negyedévben? Ezt mondja a horoszkópod

Kedvezően vagy szűkösen alakulnak pénzügyeid?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár sokan álmodnak gazdagságról, nagyon sok ember csak azt kívánja, bár elegendő lenne a pénze arra, hogy a mindennapokban fenntartsa magát és családját, és egy kicsit még félre is tehessen. Bármelyik csoportba is tartozol, biztosan érdekel, hogyan indulnak idén pénzügyeid.

Horoszkópod most megadja a választ. Vajon bőséget vagy szűkös napokat tartogat az első negyedév? Most kiderül.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A múlt évet eléggé karcsú pénztárcával zárhattad, de január elmúltával, februártól anyagi gyarapodásra számíthatsz. Sikerülhet kiheverni a kissé eltúlzott költekezést, és ez nemcsak abban mutatkozhat meg, hogy a boltban nem szívod a fogad, ha fizetésre kerül sor, hanem abban is, hogy ismét módodban állhat majd félretenni egy kicsit. Márciusban kissé túlvállalhatod magad munkával plusz pénz reményében, ami nem jó döntés, vigyáznod kell magadra!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Nagy terveidet hónapról hónapra cipelheted képzeletbeli puttonyodban, de számuk nemhogy csökkenne, még nő is. Szerencsére az első negyedévben sikerülhet néhányat közülük megvalósítanod, köszönhetően egy általános javulásnak a pénzügyeid terén, viszont ezek a vágyak egyenként is borsos összeget vehetnek ki a zsebedből, hát még csoportosan! Mérlegelj költekezés előtt, ugyanis eltúlozhatod és később bánhatod a dolgot.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Bizonyára nagy horoszkópodban is olvastad, anyagi helyzeted 2015-ben remekül alakulhat. Ez már az első negyedévben is megmutatkozhat. Bankszámlád busásan gyarapodhat, hála egy év eleji jó döntésednek, illetve a kitartásodnak, amelyet a munkádban képviselsz. A pénzedre mindenesetre vigyázz, jól gondold át, mi az, amire érdemes fordítani. A legjobb döntés, ha vársz, és tovább spórolsz, hogy egy nagyobb lélegzetvételű dologba foghass.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az első negyedévben valaki kölcsönkéréssel fordulhat hozzád, stabilnak mutatkozó anyagi helyzeted és jó lelkűséged révén pedig az is eszedbe juthat, hogy igent mondj. Mielőtt ezt megtennéd, mérlegelj alaposan: az illető személye, megbízhatósága, az összeg nagysága és az is számíthat, hogy van-e egyébként rendszeres jövedelme vagy kilátása rá, hogy legyen. Ha ezekre kedvezőtlen a válasz, sajnos nagy összegtől búcsúzhatsz mindörökre.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Kiadásaid rendszerét remekül átláthatod, hála annak, hogy ügyesen észben és kézben tartod őket, vigyázva arra, hogy egy fillér se vesszen kárba, és minden rögzítésre kerüljön. Törekvéseid meghozhatják gyümölcsüket, végre jól láthatod, hol spórolhatsz, és február végén, március elején már a bankszámládon is nyoma lehet mindennek. A felhalmozott kis összeget viszont ne herdáld el, hiszen akkor szinte hiába igyekeztél okosan kalkulálni.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Év elején sajnos nem valószínű, hogy extra bevételhez jutsz, vagy túl sokat sikerül spórolnod, az viszont előfordulhat, hogy kissé felelőtlenül bánsz a pénzzel. Határt kell szabnod a kiadásaidnak, vágyaid megvalósítását csak akkor kezdd majd el, ha már elég pénz van a zsebedben ahhoz, hogy a számláidra és a lakbérre is fussa. Amennyiben képes vagy megálljt parancsolni magadnak, akkor viszont pozitív lehet az első negyedéved anyagilag.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Különös éved lehet a 2015-ös pénzügyi szempontból, kiadásaid és bevételeid ugyanis gyorsvonatként húzhatnak el szemed előtt az esztendő során. Nem lesz ez másképp már év elején sem, sőt, az egész egy jelentős kiadással és több apró, de gyorsan egymást követő bevétellel indulhat. Utóbbi bizonyára pozitívan fog érinteni, hiszen senkit nem nyugtat meg, amikor busás összeget kell kifizetnie valamiért. Az apróbb bevételek azonban kompenzálhatják a kiadást.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként remek ötleted támadhat, vagy nagyon jó ajánlatot kaphatsz az év elején. Lényegében egy jó döntésed vezethet az anyagi gyarapodás útjára, és szerencsére erről egész első negyedévben nem térsz majd le, hacsak nem írod felül korábbi jó elképzeléseidet egy hibással. Hallgass az ösztöneidre, és a 2015-ös esztendőt sikerülhet anyagilag nagyon jól megalapoznod januárban, februárban és márciusban.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Az első negyedév remek alkalom lehet, hogy elkezdj komolyabban spórolni, félretenni. Ez már csak amiatt is fontos, hogy később mindig legyen a zsebedben némi tartalék, és ne érjen váratlanul, ha valamire hirtelen kellene pénz. Mivel az év eleje kedvezően alakulhat anyagiak tekintetében, már januárban kerülhet némi tartalék a számládra, februárban és márciusban pedig tovább emelheted a félretett összeget.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Év elején szembesülhetsz vele, hogy egy jövőbeli kiadásod egészen borsosnak ígérkezik, és ez aggodalommal tölthet el. Ne félj, még csak január van, bőven lesz időd kitalálni, hogyan alakítsd a költségvetésed. Jó ötlet lehet másokkal is beszélgetni róla, mit hogyan intézz, mert lehet közeli rokonaid közt valaki, aki segítő ötlettel állhat elő. Fontos azonban, hogy megválogasd, kinek mit mondasz el, hiszen a pénzügyek magánjellegű információk.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Év elején javulhatnak a pénzügyeid, ugyanis fizetésemelés van kilátásban, amit egyrészt szorgalmadnak köszönhetsz, másrészt egy rajtad kívül álló szerencsés fordulatnak. Ha okosan tervezel, akkor a fizetésemelésből származó pénzt befektetheted valamibe, amire már régóta vágysz, persze erre még várni kell egy kicsit. Az első negyedéved mindenesetre kimondottan ígéretes, szerencsésnek mondhatod magad.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Munkahelyváltás vagy munkáddal kapcsolatos változás jöhet szóba az első negyedévben, ami anyagi ügyeidre is hatással lehet. Szerencsére a csillagok kegyesek hozzád, és olyan változás következhet be, ami nemhogy nem negatívan, de kifejezetten jól érintheti a pénzügyeidet. Irigylésre méltóan emelkedhet a bankszámládon az összeg, ám ne szaladjon el veled a ló: ha ezzel egyenes arányban kezdesz ugyanis költekezni, a hirtelen javulásból semmit nem érzel majd.

Ezt is szeretjük