A 8 legjobb fotó a Földről a NASA szerint: elképesztően gyönyörűek

Ismét bebizonyosodott, hogy milyen gyönyörű bolygó a Föld.

fold
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A különböző fotópályázatok és versenyek nemcsak azért jók, mert rendszerint gyönyörű képek érkeznek, hanem mert új szemszögből is megismerhetjük a világot. A NASA pedig különös hangsúlyt fektet arra, hogy a lehető legjobban bemutassa, milyen csodálatos is a bolygó, ahol élünk.

A NASA Earth Observatory, vagyis a NEO választotta ki idén is azokat a felvételeket, amelyek az űrkutatások során készültek. A képek hűen tükrözik a kutatóközpont nagy érdeklődését a világ csodái felé: az űrállomásokon és a megfigyelőállomások által készített fotók mind olyan jelenségeket mutatnak be, ami igazán a világűrből nyújt elképesztő látványt.

Ilyen a Föld a világűrből

A versenyen öt fordulóban mérettették meg magukat a legjobb alkotások, és a NEO mellett az internetes felhasználók is szavazhattak. Több mint 56 ezer ember tette le a voksát, az így összeállt nyolcas mezőnyből pedig végső győztesként a Bahamák partjainál készült fotó lett az abszolút befutó, ez a kép a szavazatok 66%-át zsebelte be.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

(Képek forrása: NASA)

Ezt is szeretjük