100 éve nem volt ilyen csoda: a legszebb képek a tegnapi napfogyatkozásról

Az egész világ ezeken ámul most.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A teljes napfogyatkozás ritka és különleges csillagászati jelenség gyönyörű látványvilággal, amire pont ezért rengeteg figyelem is irányul. Az augusztus 21-i amerikai napfogyatkozás perceit érdeklődve szemlélte a kontinens lakossága, világhálón pedig a legtávolibb tájakban is követték az emberek.

A teljes napfogyatkozás az Oregontól és Dél-Karolináig tartó sávban volt legjobban látható, a részlegest az egész földrészről, sőt, az Atlanti- és a Csendes-óceáni térségből is megcsodálhatták az emberek az égre nézve. A jelenség utoljára 1918-ban volt parttól partig megfigyelhető.

Kivételes fotókon a csoda

A lenyűgöző látványvilág és a szokatlan fény-árnyék játék természetesen mindenkit ámulatba ejtett, a fotográfusok pedig keresve sem találhattak volna jobb témát legújabb munkáikhoz. Bámulatos felvételeik által kicsit te is átélheted a páratlan eseményt.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük