Nagy 2011-es pénzhoroszkóp

A fellendülés éve

Mit ígér az új év anyagi téren? A válság vége felé kicsit könnyebb lesz minden csillagjegy helyzete.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2011-es év tökéletesen alkalmas az anyagi helyzeted megszilárdítására és vagyonod gyarapítására. Használd ki a segítő energiákat, hogy problémáidat elfelejthesd végre!

A pénzhoroszkóp előrejelzése szerint a zodiákus szinte minden jegye fejlődésre, fellendülésre számíthat az idei esztendőben.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ne kapkodj el semmit, kivételesen tedd félre a Kos jegyedre jellemző türelmetlenséget, és várd meg, amíg megtérülnek a befektetéseid. Már az év elején dupla erőbedobással dolgozol, ám ennek gyümölcsét csak júliustól élvezheted. A nyári hónapokban kisebb vagyonra tehetsz szert, azonban jól gondold meg, kinek adsz kölcsön. Ha vállalkozó vagy, novemberben minden üzleted sikeres lesz, mágnesként vonzod a pénzt. Gazdag évzárásra számíthatsz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

2011-ben a minőségi javulásra fordítod a figyelmedet, elemzed a hibáidat, és próbálsz javítani rajtuk. A pénzhoroszkóp előrejelzése szerint ennek meg is lesz az eredménye. Májustól várható változás az anyagi helyzetedben, partnereid értékelik majd a fejlődésedet, bátran ajánlanak ismerőseiknek. Alkalmazottként elsősorban az őszi hónapokban várhatsz fizetésemelést, ám ezzel egyenes arányosan többet is kell dolgoznod.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként hajlamos vagy a pénzszórásra, ám az új évben változtatásokat vezetsz be: jobban odafigyelsz a vásárlásaidra. Tételes listát készítesz a kiadásaidról, így próbálsz meg spórolni. Az ötleted beválik, júniusra kisebb megtakarításra teszel szert. Azonban év végére elhanyagolod az adminisztrációt, ezért novemberre igencsak megcsappan a pénzed. Alkalmazottként vagy vállalkozóként az év közepén szerezhetsz egy nagyobb üzletet, mely pénzügyileg kifizetődő lesz.

Számmisztika és karrier

Ha nemcsak a pénzügyek foglalkoztatnak, hanem az is érdekel, mint mond a karrieredről a számmisztika, nézd meg videónkat!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Hajlamos vagy a hirtelen ötletek által vezérelt vásárlásokra, ám 2011-ben racionális érvekre helyezed a hangsúlyt. Ügyfélkörödet bővíted, ezzel piaci részesedésed is nőhet. A pénzhoroszkóp nem jelez markáns változást, ám úgy érzed, több mindent engedhetsz meg magadnak, mint az előző években. Alkalmazottként sikeres hónapok várnak rád, szorgalmadért és szakmai hozzáértésedért előléptetnek, ezzel pedig fizetésemelés is jár.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlán jegyében születtél, sikeres év elé nézel. A pénzhoroszkóp szerint hosszú távú befektetéseid már az év elején megtérülnek, anyagi biztonságot teremtve ezzel. Jó üzleti érzékkel azonnal újabb terveken töröd a fejed, a csillagok melletted állnak, és az eredmény nem is marad el. Alkalmazottként plusz feladattal látnak el a főnökeid, több felelősség nyomja majd a vállad, de májustól ezért fizetésemelést is kapsz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Személyes fejlődésedre és kapcsolati hálód kiszélesítésére használod fel az év elejét. Egy új végzettség vagy nyelvvizsga lehet a sikered kulcsa, a frissen megszerzett tudásodat ugyanis megfizetik a főnökeid. Néhány kollégád irigykedve figyeli anyagi gyarapodásodat, ezért mindig tartsd nyitva a szemed. Vállalkozóként nagyon figyelj, kinek hitelezel, mert átmeneti nehézséget okozhat a jószívűséged. Decemberre jössz újra egyenesbe.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha a Mérleg jegyében láttad meg a napvilágot, nehezen, anyagi gondoktól sem mentesen indulhat az éved. Egy nagyobb befektetést nem gondoltál át jól, emiatt júniusig fájhat a fejed a pénzügyek miatt. Alkalmazottként a tavaszi hónapokban ideje lesz szétnézned az állásajánlatok között, jelenlegi munkahelyeden ugyanis nemigen számíthatsz fizetésemelésre. Novemberben végre sikerül behajtanod egy régebbi kölcsönt.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Az elmúlt évben kevés figyelmet fordítottál a pénzügyekre, ám 2011-ben nem halogathatod tovább a dolgot. Lassan rázódsz bele, rendszeresen lekésed a határidőket, de a saját károdon megtanulod beosztani a pénzedet. Ha vállalkozó vagy, nehezen indul az év, sorra dőlnek be a biztosnak hitt üzleteid. A pénzhoroszkóp szerint csak az év második felében számíthatsz nagyobb bevételre és a vevőköröd bővítésére.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Alkalmazottként problémásan indul az év, kollégáid rosszindulata miatt valószínűleg munkahelyet kell váltanod, ám később ezt nem fogod megbánni. Új főnökeid értékelik tudásodat és tapasztalatodat, áprilistól anyagi helyzeted fellendülőben lesz. A pénzhoroszkóp vállalkozóként is ígéretes időszakot jelez. Nagyobb hangsúlyt helyezel a kommunikációdra, így extra bevételekre tehetsz szert szeptembertől.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a Bak jegyében születtél, a pénzhoroszkóp szerint hullámvasútra hasonlít majd a 2011-es éved. Munkahelyeden több feladatot kapsz, ám anyagi juttatás egészen nyár végéig nem jár érte. Amennyiben vállalkozó vagy, óvatosan hangoztasd az új ötleteidet, valaki visszaélhet a hallott információkkal, pénzügyi problémákat okozva neked ezzel. Júliusban térül meg egy befektetésed, ettől kezdve nyugodtabbak lesznek a hétköznapok.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként váratlan buktatók jellemzik a 2011-es évedet. Sok fontos döntést kell meghoznod, néhány dologról pedig le is mondasz majd. Júniustól nagyobb figyelmet szentelsz az adminisztratív teendőidnek, így spórolhatsz egy nagyobb befektetésre. Szeptemberre rendeződhetnek anyagi problémáid. Alkalmazottként több energiát fektetsz a munkádba, ám a - pénzügyi és szakmai - jutalmadat csak az év második felében kapod meg érte.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az év első harmadában esztelen költekezésbe kezdesz, ám csodák csodájára így sem kerülsz pénzügyi zavarba. Hosszú távú befektetéseid sorban térülnek meg, ezzel biztosítják a folyamatos fizetőképességedet. Ha alkalmazottként dolgozol, akkor is hasonlóan nyugodt év elé nézel. Munkádban minden a legnagyobb rendben, elégedettek veled és a teljesítményeddel a főnökeid, ezért nemcsak újabb feladatokat bíznak rád, de kellőképpen honorálják is.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

Nagy 2011-es kínai pénzhoroszkóp

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Nagy 2011-es horoszkóp

  • munka
  • horoszkóp

Nagy karrierhoroszkóp

Ezt is szeretjük