Nagy 2011-es kínai pénzhoroszkóp

A Nyúl éve a legtöbb jegy számára meghozza a rég várt gazdasági élénkülést. Derítsd ki, pontosan milyen hatással lesz rád ez az esztendő!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kínai zodiákus időszámítása kicsit eltér a nyugati asztrológiában megszokottaktól. A következő esztendő - a Nyúl éve - csak 2011. február 3-án kezdődik. Gazdasági szempontból az ezt követő időszak a lassú, ám egyenletes növekedésről szól majd.

Összességében a Nyúl éve tartalmasnak és érdekesnek ígérkezik, horoszkópunkból pedig megtudhatod, pontosan mire is számíts a pénzügyek tekintetében.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

A Nyúl évében bizonyos fokú pénzügyi óvatosságra lesz szükség. Bár a kínai horoszkóp szerint az élet legtöbb területén képes vagy a takarékosságra, olykor veled is megesik, hogy elgyengülsz. 2011-ben fokozottan ügyelj a kiadásaidra és a meggondolatlan költekezésre. Légy előrelátó, és lehetőség szerint már az év elején nézz újabb anyagi források után, így az év második felében nem érnek kellemetlen meglepetések.

Bivaly

Előléptetésnek vagy munkahelyváltásnak köszönhetően jelentős pénzügyi előnyökre teszel szert - talán már az év első felében. Ebből a bevételből nemcsak kiadásaid fedezetét biztosíthatod, de csökkentheted a kölcsöneidet is. Figyelj oda a nem hivatalos költségeidre is: ha csak nem muszáj, ne adj kölcsönt senkinek. A kínai horoszkóp előrejelzései szerint problémák és félreértések adódhatnak belőle.

Tigris

Gazdasági szempontból igazán kedvező év vár rád 2011-ben. Tigrisként fizetésemelésre vagy valamilyen más anyagi forrásra számíthatsz. Nagyon fontos azonban, hogy ezzel az összeggel jól gazdálkodj. Ha kellőképpen odafigyelsz, és kézben tartod a pénzügyeidet, előnyösebben vásárolhatsz, tudsz előre tervezni. Egy kis szerencsével és igyekezettel az év második felében már nem fog nyomasztani anyagi helyzeted.

Nyúl

Anyagi téren igazán ígéretes fordulatokra számíthatsz. Egy kreatív ötlet vagy ajándék révén Nyúlként extra pénzösszeghez juthatsz. Kellő fegyelmezettséggel jelentősen javíthatsz gazdasági helyzeteden, és megveheted azt, amire már régóta vágysz. Saját éved szerencsét hoz neked: ha olyan versenyhelyzetbe kerülsz, ahol képességeidet latba vetheted, ne kerüld el a kihívást. Ez is csak pénzügyi előnyökkel járhat!

Sárkány

A kínai pénzhoroszkóp szerint Sárkányként többet költesz majd az idei esztendőben, miközben a bevételeid nem feltétlenül növekednek. Érdemes tehát figyelned a kedvező ajánlatokat, akciós lehetőségeket. Kellő körültekintéssel nem adódnak anyagi nehézségeid. Kis szerencsével az év vége felé néhány nem várt bevételi forrás is felbukkanhat, melyeket érdemes kihasználnod.

Kígyó

Egy munkahelyi előléptetés anyagi előrelépéssel is járhat: Kígyóként pénzügyi szempontból sikeres év előtt állsz. Ha azonban a Nyúl évének minden előnyét szeretnéd kihasználni, tekintsd át kiadásaidat, kötelezettségeidet és esetleges tartozásaidat. Néhány apró változtatás már jelentős javulást eredményezhet. Jó hír: év végéig még arra is lesz alkalmad, hogy nem kevés tartalékot tegyél félre.

Egy szakmai előléptetés szerényebb pénzügyi növekedéssel is járhat, ám a Nyúl évében tanácsos óvatosan bánnod az anyagiakkal. Ha kölcsönt veszel fel, először nézz utána a határidőknek és az ezekkel járó kötelezettségeknek. 2011-ben élénk társasági életed is sok kiadással jár: hajlamos lehetsz többet költeni, mint amennyit megengedhetsz magadnak. Bár pénzügyeid alapvetően elfogadhatóan alakulnak, húzd kicsit szorosabbra a nadrágszíjat.

Kecske

Anyagi szempontból sikeres év vár rád. Hobbidnak vagy másodállásodnak köszönhetően akár jelentős pluszbevételekre is számíthatsz. Ezt érdemes most lakásfelújításra fordítanod: ha odafigyelsz, most megtalálhatod a kényes ízlésednek megfelelő tárgyakat. A kínai horoszkóp szerint pénzügyek tekintetében 2011-ben elsősorban az ösztöneidre kell hallgatnod - nem fognak félrevezetni.

Majom

Józan ész és kivárás - ez lehet számodra az idei év jelszava, ha pénzügyekről van szó. A 2011-es pénzhoroszkóp szerint anyagi helyzeted javulhat az év során, de fontos, hogy ne kapkodd el a vásárlásaidat. Majomként alapvetően kitűnő érzéked van a jó vételekhez, illetve ahhoz, hogy a legváratlanabb helyen is felfedezz valami érdekességet. Használd ki ezt a képességedet, és pozitív mérleggel zárhatod az évet!

Kakas

Ha a Kakas jegyében születtél, idén elsősorban a pénzügyek tekintetében kell ébernek lenned. Bár a kínai horoszkóp szerint az esetek többségében lelkiismeretesen odafigyelsz a kiadásaidra, olykor veled is elszalad a ló. 2011-ben a nem kellően megfontolt költekezés komoly megszorításokhoz vezethet. Ha azonban éber leszel, akár még kedvező üzleti ajánlatokkal is megtalálnak az idei év során.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kutya

Jó eséllyel pályázhatsz munkahelyi előléptetésre - talán már az év első felében. Az új beosztás több munkával, de pénzügyi szempontból egyértelműen jobb feltételekkel jár együtt. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy hobbidnak köszönhetően teszel szert kiegészítő jövedelemre. A kínai horoszkóp szerint akárhogy is alakuljon az életed, bizonyos, hogy gazdasági szempontból sikeres esztendőnek nézel elébe.

Disznó

A Nyúl évében kénytelen leszel komoly gazdasági kalkulációkat végezni, amennyiben nem vágysz pénzügyi meglepetésekre. A kínai horoszkóp szerint minél jobban kézben tartod az anyagiakat, annál többet engedhetsz meg magadnak: csökkentsd a kölcsöneid, használd ki az adó-visszatérítés esetleges előnyeit. Kedvező döntésekkel most hosszabb távra bebiztosíthatod anyagi helyzetedet.

Cikkünk Neil Somerville Kínai horoszkóp 2011 című könyve alapján készült.

Neil Somerville az egyik legismertebb szerző nyugaton a kínai horoszkóp témakörében. A 2011-es év könyve szerint igazán mozgalmasnak ígérkezik, a legtöbb jegyre ösztönző és pozitív hatással lesz. Kedvező időszak ez a családra nézve, hiszen elsősorban a párbeszéd, a diplomácia és a személyes fejlődés éve. Fontos lehet most a kezdeményezőkészség, a lehetőségek kihasználása.

Kiadja az Édesvíz Kiadó.
Ára 2990 forint.
A könyvet itt rendelheted meg. »
Ezt is szeretjük