Mosogatószerből építettek házat: nézd meg kívül-belül a különleges kuckót
Rejtély, miért akar valaki mosogatószerből házat építeni, de az talán még meglepőbb, hogyan vitte véghez a tervét.

mosószer, lakás
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A furcsa buborékház megálmodója, Katrin Bécsből érkezett látogatóba a Costa Rica térségében található Montezumába. Annyira beleszeretett a városkába, hogy végül 2017-ben oda is költözött. Szeretett volna olyan egyedi, kupolás házat készíteni, amitől mindenkinek leesik az álla, és úgy gondolta, helyszínül nem is találhatna jobbat az elbűvölő, hippi stílusú, szörfös városnál.

Innentől felgyorsultak az események. Sikerült találnia vállalkozó szellemű helyi szakembereket, akikkel együtt elkezdhették a három részből álló objektumot szépen, lassan felépíteni.

A mosogatószeres ház

Ma már bárki megszállhat 65 dollárért per éjszaka az erdő közepén elhelyezkedő Green Moon Lodge, azaz Zöld Hold kunyhóban. Van wifi, melegvíz, konyha, parkolni is lehet, és közel a tenger. A Bored Panda oldalán közzétett képeken nagyon hasonlít egy nagy modern kori jurtára,  és ha nem lenne vidám, zöld színe, még bunkerként is elmehetne. Már csak az a kérdés, hogy vajon kibírja, vagy összerogyik óriási habok közepette egy nagyobb vihar alatt? Beszéljenek a képek!

Képek forrása: BoredPanda

Ezt is szeretjük