Milyen napon született a pasi? Ezt várja el egy kapcsolatban

Kíváncsi vagy, mi a legfontosabb a párodnak? Vajon a testiség, vagy inkább a humorérzék? Most kiderül!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár sok tényezőn múlik, hogy életben marad-e a szerelmetek, mindenkinek megvan a maga fontossági sorrendje, amit párválasztáskor szem előtt tart.

Szeretnéd tudni, hogy a te pasidnak vagy kiszemeltednek mi a legfontosabb egy párkapcsolatban? Születésnapja árulkodik róla!

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

A hétfőn született pasik általában rendszeretők és pedánsak, szívesen terveznek előre, és a stabil, nyugodt kapcsolatban érzik jól magukat. Rosszul tűrik a drámát és a jeleneteket, olyan társa van szükségük, aki megbízható, kiegyensúlyozott, és akire bármikor számíthatnak.

Kedd

A kedden született fiúk örök romantikusak, akik a saját boldogságukat a másik vágyainak kielégítésében találják meg - ha másokat boldoggá tudnak tenni, az számukra önigazolás arra, hogy a helyes úton haladnak. Ezért fontos számukra az állandó visszajelzés. Olyan kapcsolatban tudnak kiteljesedni, ahol a másik értékeli a legapróbb gesztusaikat is.

Szerda

A szerdán született srácokban általában rendkívül erős a szabadság utáni vágy, és nehezen horgonyoznak le egy tartós kapcsolatban - igaz, ha találnak valakit, aki mellett továbbra is önmaguk lehetnek, akkor nagyon is ragaszkodóak tudnak lenni. Egy kapcsolatban a számukra a legfontosabb, hogy ne kelljen feladniuk a saját személyiségüket, és annak örülnek, ha a barátnőjük is önálló személyiség tud maradni mellettük.

Csütörtök

A csütörtöki születésű pasik igazi mókamesterek, lételemük a nevetés, ám általában eléggé egyedi, sajátságos humorral rendelkeznek, amit nem mindenki ért.

Egy kapcsolatban számukra a legfontosabb, hogy a partnerük tudjon velük együtt nevetni, és a humort az élet egyetlen területéről, még a romantikából se kelljen kizárniuk.

Péntek

Azok a pasik, akik pénteken születtek, általában előkelő helyre sorolják a testiséget a kapcsolatot működtető elemek közül. Ez a fajta intimitás különösen fontos számukra - ami persze nem jelenti azt, hogy semmi más ne érdekelné őket. Ugyanakkor többségük esetében igaz, hogy olyan kapcsolatban képesek hosszabb távon is megmaradni, ahol partnerükkel a szexualitás terén is azonos hullámhosszon vannak.

Szombat

A szombaton született pasik gyakran kreatívak, és művészi vénájuk is van, de hajlamosak  hangulatingadozásra, és könnyen elvesztik a lelkesedésüket.

Számukra ezért különösen fontos, hogy egy kapcsolatban motivációt és energiát találjanak, fel tudjanak töltődni a partnerükkel töltött idő révén, és hogy az pozitívan álljon a céljaikhoz, és támogassa az elképzeléseiket akkor is, amikor ők maguk sem hisznek benne.

Vasárnap

A vasárnap született fiúk nem szeretnek unatkozni - minden körülmények között a szenvedélyt keresik, és általában nem érzik jól magukat egy kiegyensúlyozott, de már kissé ellaposodott és túlontúl is kiszámítható kapcsolatban. Számukra a legfontosabb a pezsgés, az állandó megújulás, ezért jó, ha gyakran próbáltok ki együtt új dolgokat.

Ezt is szeretjük