Mit üzen a sorsszámod? Ez a földi küldetésed

Számold ki születési dátumodból, hogy milyen misszióval születtél a Földre! Megtudhatod belőle, melyek a legfontosabb feladataid.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztikában a sorsszám vagy más néven missziószám a küldetésedről mesél. Azokat a legfontosabb feladatokat írja le, melyekre születési dátumod alapján rendeltettél. Nemcsak a feladat, hanem a hozzá szükséges képességek és a megfelelő körülmények is adottak azonban.

Számold ki a sorsszámodat, és olvasd el a hozzá tartozó elemzést, hogy megtudd, melyik az a feladat az életedben, melyhez támogatást és adottságokat kaptál az égiektől, és amelyekkel mások hasznára is válhatsz!

Így számold ki sorsszámodat!
Add össze születésed dátumának összes számjegyét. Ha például valaki 1984. június 16-án született, a dátum számjegyekkel leírva 1984. 06. 16. lesz. Ha a számjegyeket összeadjuk: 1 + 9 + 8 + 4 + 6 + 1 + 6 = 35-öt kapunk. Ennek számjegyeit összeadva: 3 + 5 = 8 lesz a végeredmény. Ez esetben a sorsszám a 8-as.  

1-es sorsszám

Ha a sorszámod eredménye 1-es, különlegesen erős személyiséggel rendelkezhetsz, és kifogyhatatlan ötletforrás vagy. Mivel irányításra születtél, nem szabad visszariadnod a felelősségvállalástól, és jól teszed, ha a döntéseket sem hagyod másra. Arra születtél, hogy új utakat keress, eredeti elképzeléseket dolgozz ki és valósíts meg. Ezért bátran szakadj el a hagyományos megoldásoktól, amiben sokat segíthet, ha használod veled született kreativitásodat.

2-es sorsszám

Igazi, kedves segítőtárs vagy, akire bárkinek szüksége lehet, ha nagy dolgot akar alkotni az életben. Támogatásod nélkülözhetetlen lehet, ha mások elképzeléseinek megvalósításáról van szó, és ezen keresztül biztosíthatod saját érvényesülésedet is. Fontos viszont, hogy megtanuld jobban szeretni önmagadat, ami azért okozhat nehézséget, mert sok lehet benned a belső ellentét. Életed eseményei segítenek abban, hogy ezeket az ellentmondásokat egyre inkább felismerd.

3-as sorsszám

Az a missziód, hogy terjeszd a jókedvet, az optimizmust és az ismereteket. Továbbá az, hogy közvetítsd az eltérő nézeteket a különböző emberek között. Mint Mercurius, a szárnyas sarujú isten, híreket, információkat, aktuális témákat hozhatsz-vihetsz. A te boldogságodhoz is hozzájárulhat, ha betöltöd ezt az élet által rád szabott szerepet, de azoknak is nagy szükségük van pozitív hozzáállásodra, akik nem ilyen bizakodók. Így kifejezetten jó hatással lehetsz a környezetedre.

4-es sorsszám

Türelmednek, jó megfigyelő képességednek és különleges munkabírásodnak köszönhetően képes vagy véghezvinni bármit, amibe belevágsz. A hétköznapok praktikus feladatainak megoldásában különösen jeleskedhetsz, és lehet, hogy nagy szerep jut életedben a munkának. Gyakran talán különös erőfeszítést igénylő, embert próbáló feladatokba ütközöl, melyek megoldása elmélyült, tervszerű gondolkodást igényel. Sikered épp ezen a tiszta gondolkodáson múlik, mely testhezálló is számodra.

5-ös sorsszám

Az a missziód, hogy szüntelenül haladj a korral, és alkalmazkodj a gyorsan változó körülményekhez. Küldetésednek fontos spirituális oldala is van, mégpedig az, hogy megtanuld irányítani az érzékeidet és felülemelkedj az anyagi világ csábításain. Különösen fontos, hogy figyelj arra: nem minden arany, ami fénylik! Mivel hajlamos vagy engedni a kísértéseknek, feladatod, hogy megtanuld irányítani az érzékeidet. Így elkerülhetetlenül magasabb tudatosságra tehetsz szert.

6-os sorsszám

Missziód, hogy taníts, és terjeszd azt a filozófiát, mely szerint a szeretetnek és megértésnek kell uralnia a világot. Elsősorban saját példáddal tudod demonstrálni ennek a gyakorlatnak a működőképességét és létjogosultságát. Lehet, hogy a békéltető szerepét is magadra kell vállalnod, mert nagyon értesz ahhoz, hogy kiegyenlítsd a szélsőségeket és összekapcsold az ellentéteket. Ennek köszönhetően a dolgok mindkét oldalát képes vagy látni. Igazi vágyad a szeretet és az, hogy adhass és kaphass. 

7-es sorsszám

Filozofikus hajlamú emberként hajlamos lehetsz alábecsülni önmagad. Természetes szerénységedet és alázatodat azonban vonzónak találják az emberek. Elérheted azt, ami csak oly keveseknek sikerül: azt, hogy nemcsak ismerőseid, hanem ellenfeleid is tisztelettel nézzenek rád. Ezért válhat belőled általánosan elfogadott döntőbíró vagy spirituális mester. Nemcsak félelem nélkül képes vagy szembenézni az anyagi világ valóságával, de tisztában vagy annak határaival és korlátolt voltával is.

8-as sorsszám

Igazi küldetésed, hogy a sorstól kapott rendkívüli anyagi érzékedet, szervező és irányító képességedet arra használd, hogy vagyonra és tekintélyre tegyél szert. Ugyanakkor nem biztos, hogy mindezt könnyen eléred. Életedben sok harc, küzdelem és kihívás jelenhet meg, de szerencsére rengeteg energiát is kapsz ahhoz, hogy megküzdj a nehézségekkel. Megszerzett javaid használd nemes célokra, ha azt szeretnéd, hogy az elért eredményeket megtarthasd. 

9-es sorsszám

Jó esélyed van arra, hogy sikeres legyél, de biztos, hogy a sikerért meg is kell dolgoznod. Adott számodra a lehetőség, hogy elérd mindazt, amit kitűzöl magad elé, de ehhez sok élettapasztalatra van szükséged. Ez nem is baj, mert valószínűleg nehezen viseled a tétlenséget. Küldetésedben fontosabb szerepet kaphat a közjó érdekében végzett szolgálat, mint az önző célokért való harc, és lehet, hogy érdeklődésed is inkább a szellemiek, mint az anyagiak felé irányul.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük