Mit súg a hatodik érzéked?

Horoszkópod elárulja

Tudni szeretnéd, mennyire vagy spirituális beállítottságú? Csillagjegyedből most kiderül!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az, hogy milyen csillagjegyben szültettél, többek között azt is meghatározza, hogy milyen spirituális beállítottsággal rendelkezel.

Vajon hiszel a megérzéseidnek, a vallásban teljesedsz ki, vagy annyira két lábbal állsz a földön, hogy a spiritualitás teljesen hidegen hagy? Horoszkópunkból most miden kiderül!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként úttörő szellem vagy, mint az első amerikai telepesek. Ők azok, akik több mint két évszázaddal ezelőtt szekerekkel vágtak neki a vadonnak, csak hogy megtudják, mi van ott. Szeretsz egy kicsit belekóstolni mindenbe, mielőtt hiszel valamiben. Egy adott spirituális ösvényen haladva meglehetősen szenvedélyes hittel rendelkezel. Ám ha nem sikerül fenntartani a szenvedélyt, végül ráunsz, és keresel valami újat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Míg a Kos új területeket fedez fel, addig te Bikaként letelepedsz, megműveled a földet, és gyakorlati célokra használod fel veleszületett erőforrásaidat. Jegyednek szilárd, föld természete miatt gyakran keresel spirituális válaszokat a természetben. Kempingezés, túrázás vagy bármely szabad levegőn végzett fizikai tevékenység közben kapcsolatba lépsz éned belső rétegeivel. A zene és a művészet ugyanilyen hatással van rád.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Miután a Kos és a Bika felfedezte és megművelte az új területeket, te Ikrekként felkerekedsz, hogy felderítsd a még ismeretlent, és új ötleteket meríts közösséged terjeszkedéséhez. Mentálisan oly nyughatatlan vagy, hogy általában nem maradsz egyetlen szervezett vallás keretein belül sem, kivéve, ha te magad választod ezt az utat. Úgy kóstolgatod a különféle hitvallásokat, mint más emberek az ételt. Ha egyszer rátalálsz a számodra megfelelőre, általában követed is azt.

Személyes horoszkóp
Szeretnél még többet megtudni magadról a csillagjegyed alapján? Akkor készítsd el személyre szabott horoszkópodat!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Most, hogy az előző három csillagjegy felfedezte, megművelte az új területet, jössz te Rákként, és megszelídíted, civilizálod azt. Az önvizsgálat a kulcs számodra, ha a Rák jegyében láttad meg a napvilágot, legyen az bármilyen szervezett vallás vagy őskori hitrendszer álarca alá rejtve. Ha helyesnek érzel egy adott hitrendszert, kitartasz mellette, felfedezed, és saját belső ösztöneidre hallgatva próbálod megérteni.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Hogy büszke királyságodban maradhassanak alattvalóid, meg kell tanulniuk szeretni azt, amit te szeretsz, hinni abban, amiben te hiszel. Ha a képlet egyéb aspektusai másképp nem mutatják, akkor Oroszlánként valószínűleg egy szervezett vallás keretein belül maradsz, amennyiben az megfelel számodra. Akkor vagy képes a legnagyobb szellemi eredményre, ha kiterjeszted határaid az univerzumra.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha a Szűz csillagjegyében születettél, akkor az emberek általános vélekedése szerint csipkelődő, kritikus és tisztaságmániás vagy, ám ez igen félrevezető.
Éleslátásod és megérzéseid a jövőbe látás határát súrolják. Minden bizonnyal több spirituális területbe belekóstolsz, amíg rátalálsz arra az egyre, amely minden tekintetben megfelel messzemenően gyakorlatias látásmódodnak.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Kiteljesedett Mérleg jegyűként ösztönösen felismered az emberi kettősség és az isteni egység egyesítésének fontosságát. Idealizált egyensúlyt keresel, a tökéletes nyugalomra törekszel. Míg egyesek Mérlegek ezt egy szervezett vallás keretein belül valósítják meg, mások számára a spiritualitás keresése a közösségi munkában vagy a családban valósul meg.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Érdemes megfigyelni a Skorpiót jelképező szimbólum felfelé kunkorodó, szúrós végét. Ennek a jegynek a szülötteként ugyanis úgy vonzódsz a szervezett vallásokhoz, mint kacsa a vízhez. Kedveled a rituálékat, és rendkívül élvezed az összetartozás érzését is. Folyton keresed a spirituális válaszokat, minden megjelenési formája után szenvedélyesen és őszinte hittel kutatsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas jegy szülötteként az igazságot keresed, és ha megtalálod, azonnal kifejezésre is juttatod azt, cseppet sem érdekel, ha más nem ért veled egyet. A filozófia és a vallás különösen érdekel, ezért számos különféle hitbe belekóstolsz. Ha megtalálod a számodra legmegfelelőbbet, általában kitartasz mellette. Ilyen módon igen hasonlítasz poláris ellentétedhez, az Ikrekhez, azonban te Nyilasként alaposabban elmélyülsz a dolgokban.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak jegyűként komoly gondolkodású ember vagy, ezért gyakran zárkózottnak tűnsz, mert érzelmeidet és személyes életteredet szorosan irányítás alatt tartod. Jól felépített és stabil körülmények között érzed jól magad, inspiráló hatású számodra a rituálé. Ha kevésbé kiteljesedett Bak-személyiséggel rendelkezel, akkor a lelki meggyőződésed dogmák képében testesülhet meg, jól fejlett Bak-személyiség esetében pedig pontosan tisztában vagy az életcéloddal.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha a Vízöntő jegyében láttad meg a napvilágot, eredeti gondolkodó vagy, aki mindenek felett valónak tartja az individualizmust és a szabadságot. Lázadó természetednél fogva hajlamos vagy spirituális kérdésekkel foglalkozni. Még ha egy szervezett vallás tanításait követő családba születtél is, nem feltétlenül maradsz meg mellette. A saját utadat járod, és olyan tágabb spirituális spektrumot keresel, amely az emberiség egészére tekintettel van.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Nem minden Halak lelkizős típus, és nem is akar mindegyik remete vagy apáca lenni. Ám ha ebben a jegyben születtél, kifejlett ösztönös megérzésekkel rendelkezel, még ha ez látens módon is nyilvánul meg. Ez az érzék magasabb hatalmakhoz kapcsol. Jelentkezhet mindez egy szervezett vallás keretein belül, illetve kevésbé rendezett formában, de intuitív képességed mindenképp megnyilvánul.

Cikkünk Trish MacGregor Az asztrológia mindentudó nagykönyve című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • személyiség
  • horoszkóp

Miben vagy a legjobb?

Ezt is szeretjük