Arcformád árulkodik jellemedről

Neked kerek, ovális vagy szögletes?

Az arcod formája nem csak a kisugárzásodról, hanem a személyiségedről is árulkodik!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Arcod formájából meghatározható, hogy milyen szellemi és érzelmi értékekkel vagy megáldva, következtetni lehet belőle lehetséges hibáidra és erősségeidre is, egyszóval minden tulajdonságodat visszatükrözi.

Szeretnéd tudni, hogy a te arcformád pontosan miről árulkodik? Elemzésünkből most kiderül!

Négyszögletű arc

A négyszögletű arc elsősorban energiát és dinamizmust sugall. Ha ilyen arcod van, akkor valószínűleg imádod belevetni magad a teendőkbe, szorgalmas vagy, és semmit nem szeretsz olyan tessék-lássék módjára végezni. Ha egyszer elkezdesz dolgozni, akkor azt teljes gőzzel teszed. De ez nemcsak a munkádra, hanem az életed minden területére igaz. Ambiciózus vagy, és jó vezetői képességekkel áldottak meg az égiek. Vigyáznod kell azonban, mert tehetséged és képességeid hamar átcsaphatnak gőgbe és önzésbe!

Pontosan határozod meg a céljaidat, melyeket általában el is érsz. De ne feledd, a céljaidat nem helyezheted mindig mások elé, mert bizony hajlamos vagy átlépni másokon! Csapatban nehezebben játszol, mint egyedül, hiszen szeretsz irányítani, de ha fejleszted ezt a területet, nagyon jó társ lehetsz mindenben.

Szögletes arc

A szögletes arc nagyjából ötszögű, az ötödik oldal, mely az áll alatt helyezkedik el, valamivel rövidebb, mint a többi. Jellemző rád a jó memória és a nagy lexikális tudás. De ez nemcsak tudás, hanem tudásvágy is. Az agyad olyan, mint egy szivacs, ha valamit egyszer hallottál, azt többé nem felejted el életed során, és bármikor képes vagy rá visszaemlékezni.

Éppen ezért művelt vagy, olvasott, illetve tájékozott a világ minden dolgában. Érdekel a politika, a sport, a kultúra, a zene, a színház, tehát gyakorlatilag minden, amiből új információt nyerhetsz. Tudásod egyenetlen, viszont annál nagyobb hiányossága az, hogy nem párosul az elmélettel gyakorlat. Képtelen vagy a problémákat a gyakorlatban megoldani, még egy szög beverése is nehéz feladat a számodra. Általában nehezen oldasz meg olyan helyzeteket, melyek gyorsaságot és józan paraszti észt igényelnek.

Arc és frizura

Találd meg az arcformádhoz leginkább passzoló frizurát, amely kiemeli vonásaidat, emellett divatos is. Íme, a 2011-es év hajtrendje!

Háromszögletű arc

Hatalmas képzelőerővel áldott meg a sors. Képes vagy órákig is töprengeni és filozofálni, és a fejedben lezajló dolgoknak semmi sem szabhat határt.

Eredeti ötletekkel rukkolsz elő, és képes vagy megújulni. Tehetséged van a művészetekhez, de legalábbis képes vagy mindenben meglátni a szépet.

Az egyetlen dolog, amire figyelned kell ezen tulajdonságaid kamatoztatása érdekében, az az, hogy ne bonyolítsd túl a problémákat, ne gondolkodj túl sokat azon, amivel éppen foglalkozol! Egyrészt lassítja a kreativitásod, másrészt ilyenkor hajlamos vagy túlzottan is magadba zárkózni.

Kerek arc

Jellemzően vidám és mosolygós vagy. Szereted az embereket, szereted a világot. Sokszor érzed, hogy úgy megölelnél mindent és mindenkit. Szinte minden helyzetben feltalálod magad, mindig derűlátó vagy, és nagyon jók a reflexeid. Képes vagy mindig talpra esni, és minden helyzetből rekord idő alatt kimászni. Amire azonban nagyon kell figyelned, az az, hogy ne válj agresszívvá.

Mivel tisztában vagy ezekkel a képességeiddel, sokszor a gyorsabb eredmény érdekében elnyomsz másokat, és nem hagysz nekik elég időt arra, hogy végiggondolják a helyzetet.

Ovális arc

A te legfőbb jellemzőid a báj, a gyengédség és a lágy mozdulatok. Lehetséges, hogy rendelkezel valamilyen művészi képességgel, mint például a rajz vagy festés.

Általában a kellemes dolgok vonzanak, és romantikus vagy. Nem szereted sem a zajt, sem a tömeget, sem pedig az agressziót. Lassú típus vagy, de édes. Embertársaiddal szemben szeretetteljes és végtelenül nagylelkű vagy.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szívesen áldozod fel magad másokért, és türelmed gyakorlatilag határtalan. Edzened kell azonban magad, mert nem bírod a feszültséget és a hajtást. Könnyen kimerülsz, ha stresszhelyzetbe kerülsz, és terhelésre gyorsan elfáradsz.

Ezt is szeretjük