A legidegesítőbb dolgok, amiket a pasik valaha mondtak a nőkről

Neked is ismerős?

A pasik néha buta dolgokat gondolnak és mondanak a nőkről.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfi és a nő sohasem fogja teljesen megérteni egymás működését, de ez nem is baj, hiszen a nemek közti különbségek teszik izgalmassá a világot. Ha azonban az egyik nem olyan sztereotípiákkal viseltet a másik nem felé, amelyek nemcsak hamisak, de még sértők is, az már nem mókás.

Összegyűjtöttük, mik azok a buta tévhitek, amiket a férfiak előszeretettel hangoztatnak az összes nőre vonatkozóan, pedig jobban tennék, ha inkább újragondolnák a dolgot.

- Azért vagy ideges, mert menstruálsz!

Tény, hogy a női szervezet hormoningadozása befolyásolja a hangulatot is, de nem lehet minden egyes ingerült, érzékeny vagy ideges pillanatot a menstruációs ciklus számlájára írni - a hónap bármelyik napján.

Kényelmes lehet ráfogni a menzeszre, ha egy nő veszekszik egy férfival, ahelyett, hogy a pasi megpróbálna rájönni a valódi kiváltó okra. Pedig ez mindenképpen célravezetőbb lenne, a saját érdekében is, hiszen, ha egy férfi ilyet mond, azzal az esetek többségében csak olajat önt a tűzre.

- A nőknek csak a pénz és a kocsi számít

A férfiak hajlamosak erősen általánosítani azzal kapcsolatban, hogy mit keres bennük egy nő, és könnyen azt hiszik, a másik nem képviselőit csak a pénzzel lehet levenni a lábukról.

Milyen pózban alszol a pároddal?

Egy kapcsolatról nagyon sokat elárul az a póz, amelyben a leggyakrabban töltik az éjszakát a szerelmesek. Hasznos dolgokat tudhatsz meg, ha elgondolkodsz, hogyan fekszetek a legtöbbször.

Pedig a lányok legtöbbje sokkal többre tartja a belső értékeket az anyagi javaknál, nagy részük pedig egyáltalán nem foglalkozik azzal, hogy egy pasi éppen milyen pénzügyi helyzetben van. Légből kapva vagy egy-két rossz tapasztalat után nem szerencsés olyasmit kijelenteni, hogy ha nincs szuper kocsid, labdába sem rúghatsz a nőknél, mert az igen szűk látókörre vall.

- Egy nő nem bírja elviselni, ha nincs igaza

Vannak, akik könnyen engednek, és vannak, akik úgy csűrik-csavarják a dolgokat, hogy mindig ők jöjjenek ki győztesként a vitából, ám ez egyáltalán nem azon múlik, hogy ki milyen nemű.

Férfiak és nők közt egyaránt vannak olyan egyedek, akik nehezen viselik, ha nincs igazuk, ezért kár volna kijelenteni, hogy az ember lánya erőszakosabb lenne ilyen téren, mint egy pasi.

Ezt is szeretjük