Mit árul el a jellemedről a szobád?

Így hat a kiszemelt srácra

Nem is gondolnád, hogy a kiszemelted mi mindent megtudhat rólad, amint belép a szobádba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy adott emberről a lakása, illetve a szobája rengeteg dolgot elárul. A berendezés, a színek, a tárgyak, melyekkel körülveszed magad, mind a személyiségedről mesélnek.

Nem kevésbé a személyiséged függvénye, hogy katonás rend vagy éppen átláthatatlan káosz uralja a szobádat. Amint a kiszemelted belép a birodalmad ajtaján, és körbenéz, kialakul benne egy konkrét elképzelés arról, hogy milyen is lehetsz. Tudd meg, hogy milyen személyiség vagy a szobád alapján!

A kaotikus

Kétség sem fér ahhoz, hogy ebbe a kategóriába tartozol, ha akkor mozogsz igazán otthonosan a szobádban, amikor totális káosz uralkodik benne. A szobád minden pontján található valami, aminek nem ott lenne a helye: ruhák, iskolai füzetek, laptop, könyvek.

Életvidám lány vagy, aki tele van energiával és kalandvággyal. Folyton jössz-mész, általában későn ér véget a napod, és az egész napos pörgés után már túlságosan fáradt vagy ahhoz, hogy rendet rakj a szobádban.

Amint a srác átlépi a küszöböd, neki is fel fog tűnni, hogy kissé felületes és rendetlen vagy. Ennek az a veszélye, hogy esetleg a párkapcsolatokra vonatkoztatva is komolytalannak, hebrencsnek gondol majd téged.

A rendszerető

Akkor tartozol ebbe a kategóriába, ha szereted a rendet, a harmóniát. Akkor érzed jól magad, ha a kuckódban minden ott van, ahová tartozik. A szobád stílusos, minden giccstől mentes, abszolút tükrözi a személyiségedet. Olyan lány vagy, aki megbízható, segítőkész, kiegyensúlyozott és mindig pontos.

Mivel személyes holmijaidat mindig gondosan elpakolod, ezért kiszemeltednek igen csekély esélye van arra, hogy olyasvalamit talál a szobádban, ami által bepillantást nyerhet személyiséged mélyebb bugyraiba. A srác éppen ezért kezdetben megközelíthetetlennek gondolhat, és ez riasztó lehet számára. Ha azonban ennek ellenére mer közeledni feléd, akkor előbb-utóbb rájön, hogy a hűvös stílus mögött egy kedves és szenvedélyes lány rejtőzik.

A kreatív

Ebbe a kategóriába tartozol, ha a vidám, bohókás színek és a mutatós, ötletes dekorációk kedvelője vagy. Számodra akár egy régi, kissé már elavult bútor vagy tárgy is kincs lehet, ugyanis kreatív ötleteid révén némi átalakítással modernné varázsolod őket. A falaidat sok-sok fotó, esetleg néhány általad festett kép díszíti. 

Olyan lány vagy, akinek jó ötletei vannak, és aki nagy adag művészi tehetséggel rendelkezik - ez első pillantásra meglátszik a szobádon is. Ha a látogatáskor a kiszemelted egy kicsit jobban elmélyül birodalmad rejtelmeiben, el fog gondolkozni azon, hogy az a lány, aki ilyen kreatívan él, minden bizonnyal fantáziadús, vicces és érzékeny. Ez pedig imponáló lesz számára.

A romantikus

Nem kétséges, hogy ebbe a kategóriába tartozol, ha a szobád pontosan úgy néz ki, mint a hercegnők birodalma a filmekben. Akkor érzed jól magad, ha a környezet, ami nap mint nap körülvesz, idilli, szinte mesébe illő. A te szobádban semmi sem lehet túlzás: sem a baldachinos ágy, sem a pihe-puha díszpárnák és cuki plüssállatok sokasága. Polcaidon szinte biztosan megtalálható néhány romantikus film, könyv.

Érzelmes lány vagy, aki szeret álmodozni, mégis két lábbal áll a földön. Amikor a srác először lép be a szobádba, valószínűleg nem igazán fogja tudni, mit kezdjen a plüssökkel, a párnákkal és azzal a sok nőcis holmival. Fennáll a veszély, hogy komolytalannak gondol majd, és talán az is megfordul a fejében, hogy csak játszani akarsz vele. Valószínűleg eltart majd egy ideig, amíg felfogja, hogy ez épp úgy hozzád tartozik, mint a suliban a farmer és a póló.

Ezt is szeretjük