Így pózolt a kutyus saját, miniatűr másával: imádni valóan cuki fotók

Mindenki imádja fotózni kedvenc kisállatát, egy művésznek hála a miniatűr hasonmások ennek egészen új dimenzióit nyitották meg.

mini kutya nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 23 éves Alyson Gurney mini plüssállatokat készít, amikről a Little Felted Friends Instagram-oldalára tesz képeket - de nem akármilyeneket.

A tehetséges művésznek a lelkes gazdik leadhatják rendelésüket, hogy állataikról élethű nemezelt hasonmásokat készítsen. Ezek a kézzel készített apróságok szinte csak méretükben különböznek a mintaállattól, ami lehet kutya, macska, nyuszi, madárka vagy akár sündisznó is. 

Mini hasonmások

A helyes alkotásokhoz nincs másra szüksége, mint egy digitális képre, ami alapján lemásolhatja a kis kedvenc jellegzetes tulajdonságait. A pici plüssök 100% pamutból készülnek, amikre festett üvegszemeket tesz. Külön érdekesség, hogy egy icipici szívet is elhelyez minden egyes szobrocska belsejébe, amitől csak még szerethetőbbé válnak az egyébként is elragadó alkotások. 

- Grafikával, dizájnnal foglalkoztam és nyomtatványokat készítettem, mindig is érdekelt a művészet. Egyszer Instagramon tűnemezeléssel készített kreációkat láttam, ekkor döntöttem el, hogy nekem is ki kell próbálni. Először a legkedvesebb modellemmel, a saját kutyámmal próbálkoztam. Később már a barátaimnak is készítettem, jelenleg pedig a világ minden tájáról érkeznek rendelések - mondta a Bored Pandának. - Soha nem gondoltam volna, hogy a Little Felted Friends ennyire kinövi magát, a beérkező rendelésekre már három hónapos várólista van, napról napra egyre több megbízást kapok. Percek alatt elkapkodják az alkotásokat.

Alyson Gurney megtiszteltetésnek veszi, hogy házi kedvencekről mintázhat mini hasonmásokat - a képeken látszik, mennyire részletesen dolgozik.

(Képek forrása: littlefeltedfriends / Instagram, borító- és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük