Milyen sötét erők irányíthatnak? Horoszkópod megsúgja

Horoszkópodban a Hold ösztönös oldalra hívja fel a figyelmet, és a tudattalanodról mesél.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horoszkópodban a Hold ösztönös reakcióidról, tudattalan érzelmeidről és elvárásaidról árulkodik. Pozitív aspektusai megmutatják, milyen képességeket használhatsz arra, hogy harmóniát teremts az érzelmi életedben, illetve kiegyensúlyozd a hangulataidat.

Negatív aspektusai viszont a személyiségben rejlő, olykor pusztító erőkre figyelmeztetnek, melyek túlkapásait jobb, ha elkerülöd.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Agresszív erők rejlenek benned, melyeket termékenyen is felhasználhatsz, ha megfelelő mederbe tereled, illetve az önérvényesítés szolgálatába állítod őket. De ha szabadon garázdálkodnak, akkor pusztító ösztönökként törnek fel, és arra sarkallnak, hogy átgázolj másokon, vagy szélsőséges egoizmusban nyilvánulhatnak meg, amikor nem vagy tekintettel a környezetedre.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A benned rejlő sötét erők passzív ellenállásba sodorhatnak, ilyenkor eluralkodhat rajtad a lustaság. Ezek az erők mutatkozhatnak meg akkor, amikor megmakacsolod magad, elutasítva a feladatokat, valamint a fejlődés és a változás lehetőségeit. Ez megakadályozhatja az érzelmek szabad áramlását. Ugyanakkor túlzott hangsúlyt kaphat a tulajdonszerzés, az anyagi javak halmozása, mely fösvénységgel társulhat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Különleges intellektuális ügyességgel rendelkezel, és játékosságod elbűvölhet másokat, ám ha negatívan használod ezeket a tulajdonságokat, akkor előfordulhat, hogy megtéveszted azokat, akik nem látnak át a szitán. Esetleg kétszínűen viselkedsz, netán megkísértenek manipulatív szándékok. Ügyelj arra, hogy ne élj vissza az eszeddel és a képességeiddel.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ha eluralkodnak rajtad a sötét erők, depresszív hangulataid és pesszimizmusod áldozatává válhatsz, melyek elzárják előled a kedvező lehetőségeket. Ha kiszolgáltatod magad az ingadozásaidnak, nemcsak magadat hozod kellemetlen helyzetbe, de a környezetednek is meggyűlhet a baja kiszámíthatatlan érzelmi hullámzásaiddal. Igyekezz igába hajtani a feltörő hangulatokat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Bár alapvetően nagyvonalú és lelkes ember vagy, akiből a kellő önbizalom sem hiányzik, ha nem érzed magad biztonságban, eluralkodhat rajtad az irigység vagy épp az elbizakodottság démona. Az első esetben nehezen dolgozod fel, ha valaki nálad sikeresebb valamilyen területen, és talán szívesen helyeznél el akadályokat az útjában, a másodikban pedig lenézővé és megközelíthetetlenné válhatsz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A téged leginkább fenyegető démonok egyike a bűntudaté. Megalapozatlan vagy eltúlzott lelkiismeret-furdalásodban kissé kényszeressé válhatsz. Ilyenkor aprólékosan ellenőrzöd, talán utólag felülbírálod saját cselekedeteidet, de nem kizárt, hogy másokban is bűntudatot keltesz túlontúl magas elvárásaiddal. Érd tetten kritikus hajlamodat, ha az aránytalan méreteket ölt, főleg, ha mások is szóvá teszik, hogy lazítanod kellene.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Az egyik legerősebb démonod a határozatlanság, mely a felelősség elhárításával párosulhat, és szükségtelen passzivitása sodor. Amikor a lehető legjobb lépést szeretnéd megtenni, olykor túlzottan az intellektusodra bízod magad, és csodálkozol, hogy az érvek és ellenérvek listáján mindkét oldalra ugyanannyi tétel jut. Fontos, hogy az intuíciódra, a belső hangodra is hallgass, és vállald a felelősséget az életedért.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha a téged uraló szenvedély a rosszabbik arcát mutatja, akkor a benned lévő indulatok kezelhetetlenné válhatnak, te magad pedig kegyetlen lehetsz másokkal. Az a veszély fenyeget, hogy illegális tevékenységbe bonyolódsz, netán összeütközésbe kerülsz a törvénnyel, de az sem kizárt, hogy megkísértenek a fekete mágia praktikái. Ha ilyesmivel találkozol, menekülj tőle. Törekedj arra, hogy minél világosabb környezetben élj, ez megóvhat a kísértésektől. 

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha felfedezőkedved pályát téveszt, akkor hiszékennyé válhatsz, ám mindez arroganciával párosulhat, illetve fanatizmushoz vezethet. Ha gondolkodás nélkül alárendeled magad egy eszmének, az könnyen felőröl téged és az életedet. Ugyanakkor zsarnokoskodó hajlam lehet úrrá rajtad, mellyel környezetedet sakkban tartod. Igyekezz kontrollálni irányítási vágyadat és kíváncsi lendületedet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Sötét erőid megátalkodott, masszív negativizmus formájában nyilvánulhatnak meg, pesszimista, elkedvetlenítő sugallatokat küldve. Ilyenkor mindennek csak a rossz oldalát látod, miközben a saját énedet igyekszel a kötelességek hálójába fojtani. Nem kizárt, hogy eközben nem vagy tekintettel senkire, hiszen a szabály az első, és ha szükségesnek látod, mások manipulálásától sem riadsz vissza.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A szabadság és az önkifejezés nagyon fontos értékek számodra, ám ha ezek az erők negatív színben tűnnek fel, kiszámíthatatlanná, szeszélyessé és túl hűvössé válhatsz. Az érzelmi függetlenség iránti igényed következményeként elidegenedhetsz saját igazi érzelmeidtől, és ilyenkor valószínűleg nem veszed észre mások érzékenységét sem. Ne erőltesd a körülötted lévőkre a változást, ha még nem készültek fel rá.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Halak (II. 20 - III. 20.)

Másoknak nagy gyógyítani vágyással és együttérzéssel nyújtasz segítséget, ám fontos, hogy felismerd, ki az, aki megérdemli, és ne csinálj mártírt magadból. Mivel én-határaid könnyen fellazulnak, ügyelj arra, hogy lehetőség szerint távol tartsd magad a negatív kisugárzású helyektől és emberektől, valamint a különféle tudatmódosítóktól.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • holdhoroszkóp

Férfi Hold-horoszkóp

Ezt is szeretjük