Milyen pózban alszotok?

Olyan a kapcsolatotok

Milyen alvópozícióban fekszel a partnered mellé esténként? Összebújtok, netán egymás kezét fogjátok? Most minden kiderül!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az, hogy hogyan bújtok össze éjszaka a pároddal, sokat elárul a kapcsolatotokról. Alvás közben is szeretnéd-e érezni a testének melegét, vagy inkább távol alszol tőle? Ahhoz, hogy megnyugodj az egész napos hajtás után, szükséged van a közelségére?

A következő öt alvópozíció nem hazudik, remekül bemutatja, hogy mennyire szenvedélyes és mély kapcsolatban éltek.

A férfi a hátán fekszik, te a mellkasán, és átölelitek egymást

Nem véletlen, hogy a nemrég feltalált pasipótló párna is ezt a pozíciót imitálja. Ha jobban belegondolsz, gyerekkorod óta ez a kedvenc testhelyzeted. Így bújsz hozzá a plüssmacidhoz, szingli időszakodban pedig a kispárnához. Ez a póz a szeretni és szeretve lenni érzés szimbolikus kifejeződése.

A pasid számára te vagy az elveszett hercegnő, akit meg kell óvni a veszélyektől, számodra pedig ő a biztos pont. Ha gyakran alszotok így, akkor a ti kapcsolatotok klasszikus nő-férfi viszonyt tükröz, párod a dominánsabb, te pedig tiszteled benne az igazi férfit.

Összeölelkezve

Akik több év, akár több évtized után is így alszanak, azok igazán irigylésre méltó emberek. Mert legtöbbször csak a kapcsolat első pár hónapjára jellemző, hogy - minden kényelmedet feladva - még éjjel sem tudsz anélkül létezni, hogy ne érezd szerelmed szívének dobbanását. Ez a póz sok formában megjelenhet: kiskifli-nagykifli pozíció, ahol téged ölel körbe a kedvesed, vagy amikor egymás felé fordulva zárjátok egymást karjaitokba.

Ha egész éjszaka ilyen közel alszotok egymáshoz, azt jelenti, hogy kapcsolatotok mély és igaz érzelmeken alapszik. Nincsenek titkaitok egymás előtt, kölcsönös tisztelet és gondoskodás jellemzi szerelmeteket.

Mindketten felveszitek saját pózotokat

Egy jó éjt puszi, és mindenki megy a saját kis vackába. Ha alvás közben ragaszkodsz a legkényelmesebb pozíciódhoz, a párkapcsolatodban is megpróbálod megőrizni függetlenséged. Mindketten határozott és erős egyéniségek vagytok, akik nehezen kötnek kompromisszumot. Ez az alvópóz nem jelenti azt, hogy rossz a kapcsolatotok, inkább arra utal, hogy már nem lángol annyira köztetek a szerelem.

Csak egy érintés

Ha szex után mindketten kényelembe helyezkedtek, de megkeresitek azt a pontot, ahol testetek összeér, akkor kapcsolatotok harmonikus és érzelemmel teli. Bár meghagyjátok egymásnak a mozgásteret, mindig éreztetitek a másikkal, hogy életetek minden területén van helye. Ennek az érzésnek az erőteljesebb kifejezése, ha fogjátok egymás kezét. Ez arról tanúskodik, hogy kapcsolatotok bizalomra épül. Nem hagyjátok, hogy bármi vagy bárki közétek álljon, mindig hűségesek vagytok egymáshoz.

Ha sehogy nem alszotok

Egy kezdődő kapcsolatról vagy éppen egyéjszakás kalandról sokat elárul, hogy veled alszik-e a pasi. Ha hirtelen sürgős dolga akad hajnali kettőkor, akkor ne reménykedj a folytatásban.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ez a férfi még véletlenül sem akarja azt, hogy védtelennek lásd, vagy hogy ezt az intim pillanatot megossza veled. Persze lehet, hogy te is jobban örülsz, hogy nem kell átélned a reggeli kínos beszélgetést. Csak tudd, mire számíthatsz.

Ezt is szeretjük