Milyen nőre vágyik a pasi?

Japán horoszkópunkból kiderül

Gondoskodó feleségről vagy szexis vadmacskáról álmodik? Számold ki japán jegyét, és ismerd meg!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akadnak, akik gondoskodó társról álmodnak, akitől a hagyományos női szerepkör sem áll távol, mások leginkább egy szexistennőt szeretnének maguk mellett tudni. Megint mások a fentieknél is többre tartják leendő társuk intellektusát.

Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ha kíváncsi vagy, hogy kiszemeltednél mi a helyzet, a japán horoszkóp révén választ kaphatsz a kérdésedre.

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Az Ippaku jegy szülötte látszólag visszafogott, valójában azonban nagyon is jól tudja, mit akar, és nem szereti, ha mások megpróbálják felülbírálni szavait és cselekedeteit. Olyan partnerre vágyik, aki nem tör dominanciára, inkább egyfajta támogató hátteret nyújtva segíti őt abban, hogy véghezvihesse célkitűzéseit. Ugyanilyen fontos, hogy társa az együtt töltött idő során tökéletesen jelen legyen számára, miközben el tudja fogadni azt is, hogy az Ippakunak időről időre szüksége van egy kis magányra.

Jikoku – Fekete föld

A Jikoku férfi esetenként túlontúl is határozottnak tűnhet, valójában azonban sebezhetőségét igyekszik titkolni látszólag érzelemmentes, néha cinizmusba hajló megnyilvánulásaival. Olyan nőre van szüksége, aki nem veszi a szívére a Jikoku egy-egy nem kellőképpen átgondolt kijelentését, az esetleges konfliktushelyzeteken pedig veszekedés helyett humorral igyekszik felülkerekedni. Ez a férfi nyilvánvalóan nem tartozik a könnyű esetek közé, ám annak, aki rosszabb pillanataiban is képes őt elviselni, a csillagokat is lehozza az égről.

Sanpeki – Türkiz fa

A Sanpeki nem éppen a nők álmaiban szereplő romantikus lovag, és nem is maga a megtestesült stabilitás - viszont sokoldalú és érdekes ember, aki mellett egy percig sem lehet unatkozni. Olyan társra vágyik, aki nem bocsátkozik maratoni lelki életbe, és hozzá hasonlóan örömmel vegyes kíváncsisággal fogadja az újdonságokat az élet minden területén - kiváltképp az ágyban. Bár a japán horoszkóp szerint fontos számára a függetlenség, egy nyitott és rugalmas társ mellett minden további nélkül el tud köteleződni.

Shiroku – Zöld fa

A Shiroku a japán horoszkóp legimpulzívabb jegye, aminek leginkább az ágyban szereti jelét adni. Így aztán - nem túl meglepő módon - olyan partnerre vágyik, akit az övéhez hasonló szenvedélyességgel áldottak meg az égiek, miközben nyitott az újításokra, és adott esetben némi tabudöntögetés sincs ellenére. Ám ugyanilyen fontos ennek a férfinak, hogy társa az élet más területein higgadtan és megfontoltan nyilvánuljon meg, mintegy ellensúlyozva a Shiroku időnként túlzott vehemenciáját és lobbanékonyságát.

Goo – Sárga föld

A szellemileg nyitott Goo csakis olyan nő mellett tud hosszabb távon megmaradni, aki nem csupán társa, de egyenrangú szellemi partnere is. Ráadásul ebben a férfiban erősen él a szabadság iránti vágy - ha tudja, hogy bármikor elmehet, szinte borítékolhatóan marad. Ám, ha a legcsekélyebb mértékben is korlátozva érzi magát, feszegetni kezdi a határokat, és akár egyik pillanatról a másikra odébb is állhat. Álmai hölgyének hozzá hasonlóan saját gondolatai, céljai és nem utolsósorban barátai vannak, és nem a Goo férfi által, hanem mellette akar élni.

Roppaku – Fehér fém

Minden sikeres férfi mögött ott áll a nő, tartja a mondás, mely a Roppaku esetében különösen igaz lehet. Ez a férfi olyan nőre vágyik, aki nem próbál gátat szabni nagyratörő terveinek, hanem támogatja azok megvalósításában. Fontos számára az is, hogy társa ne legyen nebáncsvirág - a Roppaku ugyanis nem mindig képes kontroll alatt tartani intenzív energiáit, így megeshet, hogy kissé nyersen nyilvánul meg. Elvárja továbbá, hogy társa hozzá hasonlóan tradicionális értékeket valljon, és higgyen a sírig tartó kapcsolatban.

Shichiseki – Vörös fém

A Shichiseki nagy dolgokra hivatott, ám megesik, hogy mindenkori céljára összpontosítva lobbanékonnyá válik. Olyan nő mellett találhatja meg a boldogságot, akinek - vele ellentétben - erényei közé tartozik a türelem, a higgadtság és nem utolsósorban a racionalitás. Igényli azt is, hogy partnere a háttérből, mintegy észrevétlen módon irányítsa őt - bár ezt a Shichiseki nagy valószínűséggel saját magának sem vallja be. Mivel szexuális energiái intenzívek, fontos számára, hogy partnere is hasonló temperamentummal bírjon.

Happaku – Fehér föld

A Happakut rendkívüli beleérzéssel áldották meg az égiek, így állandó késztetést érez arra, hogy jobbá tegye szűkebb és tágabb környezete életét. Ám ahhoz, hogy adni tudjon, kapnia is kell, azaz szüksége van a támogató háttérre. Olyan nőt keres, aki képes ezt megadni neki, miközben pozitív visszajelzései révén időről időre feltölti őt energiával. Fontos számára az is, hogy társa jól eligazodjon az élet gyakorlati területein, a Happakunak ugyanis a japán horoszkóp szerint nem erőssége a racionalitás és a praktikusság.

Kyushi – Vörös tűz

Bár a Kyushi férfi első látásra olyasvalakinek tűnik, aki két lábbal áll a földön, valójában nem túl magabiztos, éppen ezért folyamatosan szüksége van a pozitív megerősítésekre. Olyan társra van szüksége, aki képes felismerni erényeit, miközben az sem esik nehezére, hogy nagyvonalúan szemet hunyjon a Kyushi kisebb-nagyobb hibái fölött. Ebben a konstellációban a Kyushi napról napra jobb emberré válik, mert tudatosan vagy tudat alatt igyekszik megfelelni annak a képnek, ami kedvesében kialakult róla.

Ezt is szeretjük