Milyen fordulópontok várnak az életben? A számmisztika megsúgja

A különböző életszakaszokban más-más kerül előtérbe. Számold ki, hogy mi!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Négy fordulópontszám van az ember életében. Mindegyik eltérő időszakot képvisel, illetve más és más alapmotívum irányítja. Azt jelzik, hogyan és mikor tudod valamilyen lehetőségedet kiaknázni.

Minden fordulatszám eltérő feladatokat és eseményeket jelöl, ugyanakkor egyetlen szakasz sem jósolható meg részletesen.

Így számold ki!

Az első és utolsó fordulópontok időtartalma a leghosszabb. A középső kettő-kilenc évig tart. A negyedik szakasz nyílt végű, azaz nincs záró dátuma. Az első időszak a születéssel kezdődik, de nem ér véget 18 éves korban - ha ez történne, akkor nagyon rövid életed lenne. Az első szakasz hosszát mindig 36 évből kell kiszámítani. Ehhez a 36-ból ki kell vonni a sorsszámot, ami a születésed dátumának számjegyeiből adódik össze. Ha például 3-as a sorsszámod, akkor 33 éves korodban lesz életed első fordulópontja, amire a következő példa alapján a 9-es alapszám a jellemző.

A fordulópontok kiszámítása: ha a születésed dátuma 1974. 12. 06., akkor a sorsszámod 3-as.

1. fordulópont: születési nap + születési hónap = 6+12 = 18 = 9

2. fordulópont: születési nap + születési év = 6+3 = 9

3. fordulópont: az 1. és 2. fordulópont kombinációja = 9+9 = 18 = 9

4. fordulópont: születési hónap + születési év = 12+3 = 15 = 6

1-es fordulópontszám

A megerősödés és az eredmények időszaka. Itt az ideje útra kelni mindazért, amit szeretnél elérni. Ekkor kerülsz ki a nagybetűs életbe, és ismered fel, hogy ki vagy valójában. Határozottan a térképre helyezed magadat. Könnyű időszak ez számodra, ha társaságkedvelő személyiség vagy, ugyanis ez nem a háttérben való meghúzódás ideje.

2-es fordulópontszám

A kapcsolatépítés és a másokkal való szoros, meghitt együttélés tanulásának ideje. Ekkor sajátítod el, hogyan legyél csapatjátékos, és félreteszed egyéni igényeidet. Az együttműködésről szól ez az időszak. A 2-es fordulópont rezgése nem támogatja az egyéni tetteket vagy az én előtérbe kerülését.

3-as fordulópontszám

Ez a legoptimistább szakasz az életben - az élmények, az ismeretek és a társasági kör kiterjesztésének ideje. Alkalmas külföldi utazásra, munkavállalásra. Felismerheted valamilyen tehetségedet, adottságodat, és keményen dolgozhatsz az érvényre juttatásáért. Külföldiek léphetnek be életed ezen időszakába. Kulturális vagy szellemi felfogásodtól eltérő filozófiákat ismerhetsz meg, melyek új utakat nyithatnak az önmeghatározásra.

4-es fordulópontszám

A kemény munka és a kevés pénz időszaka, amikor megtanulod beosztani az idődet és a tehetségedet, hogy később learathasd mindezek eredményét. Rádöbbensz, hogy az élet nem szórakoztató, de végül a kemény munka kifizetődő. Az erőforrásaidat valószínűleg túlzottan is kiaknázod tőled független körülmények miatt. Ez az időszak a család- és otthonalapítás idejét jelezheti.

5-ös fordulópontszám

Számos változás időszaka ez. A régi struktúrák lerombolásával és a korlátokat, határokat jelentő sablonoktól történő elszakadással személyes szabadságot nyerhetsz. Kommunikációs és kreativitási képességeid ilyenkor fejlődnek, könnyedén megtalálod a közös hangot mindenkivel, akivel találkozol. Ebben az időszakban történhet meg például, hogy a gyerekek először hagyják el a szülői házat, vagy hogy te magad repülsz ki a családi fészekből.

6-os fordulópontszám

A családi kötelességek kerülnek figyelmed középpontjába. Hasznos periódus ez a gondozási és tanácsadási szakismeretek elsajátítására. Kedvező az egyéni boldogság és az anyagi jellegű ügyek számára - például restaurált vagyontárgyakba fektetheted a pénzed. Gyakran egy fontos kapcsolat létrejötte a kulcsesemény. Mindenféle kapcsolat nagyobb jelentőséget kap ezekben az években.

7-es fordulópontszám

Ez az időszak alkalmas a felsőoktatásban való részvételre és a kutatási projektekre. A szellemi keresés periódusát jelentheti, amely messzire vezet az otthonodtól. Az alapos önmegfigyelés és önfelfedezés ideje, akár a pszichoterápia szintjén is. Ilyenkor érdemes filozófiai és misztikus elemeket is tartalmazó alternatív gyógymódokat tanulmányoznod.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

8-as alapszám

A valóság megismerése az egyetlen jellemző eleme ennek az időszaknak. Rendbe kell tenned a pénzügyeidet. A figyelem a nyugdíjterveken, illetve az esetleges jelzálogon és kölcsönön van. Az itt megalapozott rendszerek a periódus végeztével is kereted adnak az életednek. Ez a fordulópont megfelelő a befolyásolási képességed kialakítására és arra, hogy ennek hatását megtapasztald a környezetedben lévőkön.

9-es alapszám

Ezt az időszakot az idealizmus, illetve a világot érintő témákra történő ráébredés jellemzi. Feloldást nyernek azok a helyzetek, amelyek már korábban elvesztették jelentőségüket. A humanitárius és idealisztikus értékek fejlődése dominál. A szívednek kedves társaság megtalálására kedvező ez az időszak. Csillogó fegyverzetű lovaggá kell válnod, hogy a társadalmi köreidben védelmezd a rászorultakat.

Cikkünk Dawned Kovan Numerológia című könyve alapján készült, mely a Scolar Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük