Milyen érzelmeket rejteget a pasi?

Születésnapja elárulja

A férfiak általában elrejtik érzelmeiket, hiszen nem túl macsós dolog a kedélyállapotukról panaszkodni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az, hogy a pasi milyen napon született, sok mindent elárul róla - jelleméről, álmairól, vágyairól, titkairól szinte minden apró részletet meg lehet tudni ily módon. Sőt, még arra is választ kaphatsz a születésének napja alapján, hogy milyen érzelmeket takargat előled.

Kíváncsi vagy, hogy kedvesed mire vágyik igazán? Használd öröknaptárunkat, és olvasd el, mi minden lakik a párod lelkében!

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

A hétfői pasi első találkozáskor nehéz eset: megerőltető, ha sikeres akarsz lenni nála. A külvilágnak mutatott érzelemmentesség és az ironikus humor csak egy páncél, amely védi sérülékeny belsőjét. Nagyon sok szeretetet és kedvességet szeretne kapni és adni, de fél, hogy ha kimutatja igazi énjét, veszít a komolyságából, amit egyik legjobb tulajdonságának tart.

Valójában arra vágyik, hogy télen egy hegyi házikóban a kandalló előtt üljön veled, és szerelmes szavakat suttogjatok egymás fülébe, de józansága miatt ezt nem tartja férfihoz méltónak. Hogy a romantikus énjét a felszínre csalogasd, először a bizalmába kell férkőznöd. Hidd el, a türelem meghozza eredményét: a tenyerén fog hordozni téged!

Kedd

Az e napon született férfinak két énje van. Az egyik igazi vadász. Feltérképezni a terepet, kiszemelni az áldozatot, megvárni a megfelelő pillanatot, majd támadni: ekkor van elemében. Arra vágyik, hogy mindennap újraélje ezt a kis játékot. De valójában egy elveszett kisfiú, aki nagyon sok anyáskodásra és gondoskodásra vágyik, ám ezt semmiképp nem mutatná ki, sőt, komoly energiákat fektet abba, hogy leplezze. Ezért nagyon empatikusan kell vele viselkedned - rá kell érezned, épp melyik korszakában van. Ha követni tudod a lelki rezdüléseit, akkor a szívében is biztos helyed lesz.

Szerda

A szerdán napvilágot látott pasi igazi színész. Elbűvölő és nagy dumás, de valójában azért produkálja magát, mert önbizalomhiánya van. Ezért önző módon egy kapcsolatban sokáig csak az a fontos számára, hogy őt szeressék. Bár mindig sok nőnek udvarol, igazán azt tudja hosszú távon megtartani, aki az önbizalmát ápolgatja. Lehet, hogy azt gondolod, neki van a legkevésbé szüksége megerősítésre, hiszen mindig a társaság középpontjában van, és sikeres. Valójában azonban sokat szorong amiatt, hogy a legjobb képet mutathassa magáról. Ha elismered, és ha érzi, hogy törődsz vele, a nőfalóból hűséges herceget varázsolhatsz!

Csütörtök

Sok meglepetést tartogat az ezen a napon született pasi. Hűvös és gyakorlatias a hétköznapokban, de a felszín alatt egy érzéki és szenvedélyes férfi rejtőzik, aki csak arra vár, hogy valaki előcsalogassa belőle ezt az oldalát. Szexuális energiáit nem teszi közszemlére, azaz nem egy született macsó, azonban belül vadabb fantáziája van, mint egy pornófilmrendezőnek. A szexben nála nemcsak a mennyiség, hanem a minőség is fontos tényező, szereti a minél extrémebb helyszíneket. A reggeltől estig tartó lepedőakrobatikánál már csak a kísérletezgetést szereti jobban, ezért titkon egy mindenre nyitott, forróvérű lányra vágyik, amilyen te is vagy.

Péntek

Első látásra minden nő szívét rabul ejti a pénteki férfi. Sármos, humoros, igazi lovag, a mese azonban nem mindig hepienddel ér véget. Sokáig tudja titkolni, de egy idő után egyértelművé válik, hogy a birtoklási vágy hajtja.

A legnagyobb félelme, hogy elszeretnek tőle, sőt, már a nem együtt töltött pillanatokért is bosszús. A kapcsolat elején persze csak magában fortyog, aztán egyre szorosabbra fogja a pórázt. Állandó tanácsadója a zöld szemű szörny, és szinte élvezi, ha rád tudja bizonyítani a legkisebb összekacsintást is. Persze van, akinek ez bejön, csak vigyázz, nehogy egy nap úgy érezd, aranykalitkába vagy zárva!

Szombat

A szombaton született pasira szokták azt mondani a háta mögött, hogy papucs vagy tutyimutyi. Ez azonban legtöbbször igencsak elhamarkodott megállapítás, mivel valójában nagyon is okos. Ő nyíltan vállalja - amit a többi egész életében leleplezni próbál -, hogy igenis néha kell az anyapótlék, és jó, ha valaki segít neki meghozni a döntéseket.

Ezért szó nélkül elviseli a hisztijeidet, azt, hogy te mondod meg, mit vegyen fel, hiszen számára sokkal fontosabb a harmónia. Nem vágyik szenvedélyes kalandokra, késő esti kimaradásokra, csak arra, hogy kiegészítsétek egymást. Hagyja magát irányítani, amíg ez téged boldoggá tesz, mivel tudja, hogy cserében ő diktálja az iramot az ágyban - és egy férfinak kellhet-e ennél több?

Vasárnap

Ezen a napon születtek azok a férfiak, akiket kedves mackónak, kutyusnak, nyuszkónak vagy bármilyen aranyos állat nevén szoktak szólítani. Nagyon érzelmes, legszívesebben átölelné az egész világot, de leginkább téged. Szüntelen kedvességét az motiválja, hogy ezért a sok törődésért elismerjék, és kielégítsék szeretetigényét. Azonban érzékenységében benne rejlik, hogy hangulata ingadozó, változékonyságán nehéz kiigazodni.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Egyrészt nagyon romantikus, másrészt viszont azt szeretné, hogy domináns hímként tekintsenek rá, és ne úgy, mint egy mackóra, hanem mint egy tigrisre. Ha megpróbálod irányítani, illetve kihasználni jóindulatát, nagyon hamar máshol fogja keresni a szerelmet.

OLVASD EL EZT IS!

  • házasság
  • férfi érzelmek

Mikor kéri meg a kezed?

Ezt is szeretjük