Milyen apa válik a férfiból? Születésnapja elárulja

Vajon hogy áll a gyerekekhez, és mennyire veszi ki a részét a nevelésből? Ha kíváncsi vagy, nézd meg, miről árulkodik a születésnapja.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha még nincs közös gyermeketek, talán te is kíváncsi vagy arra, hogyan viselkedik életed párja apaszerepben. Az, hogy melyik napon született, sokat elárul a személyiségéről, illetve arról, miként viszonyul majd utódaihoz.

Számold ki, melyik napon született a párod, és olvasd el az elemzést!

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Ha hétfőn született a férfi, valószínűleg inkább befelé forduló, filozofikus alkat, és ennek szellemében neveli a gyerekét is. Érzékenyen, megértően és meleg szívvel fordul a csemeték felé, de beleeshet abba a csapdába, hogy túlfélti őket. Ha sikerül megtalálnia az egészséges egyensúlyt, akkor is megfontoltságra, óvatosságra tanítja a kicsiket, és arra buzdítja őket, hogy bátran fejezzék ki az érzelmeiket és műveljék a szellemüket.

Kedd

A kedden született férfi valószínűleg igazi kalandnak éli meg a gyereknevelést, és élvezi, ha ide-oda mászkálhat a kicsikkel. Újabb és újabb programokat és kihívásokat talál ki nekik,melyek révén kipróbálhatják az erejüket és bátorságukat, az életben való helytállásra buzdítja és arra neveli őket, hogy minden körülmények között álljanak ki az érdekeikért.

Szerda

A szerdán született férfi elsősorban intellektusával és beszédkészségével tündököl, az ő gyerekei igazi kis okostojások, akik ismereteikkel és mondatszerkesztésükkel hamar elbűvölhetik a rokonságot. Mivel a férfi számára fontos a tudás és a tájékozottság, csemetéit is erre neveli. Valószínűleg ő az, aki könyveket ad ajándékba, műveltségi vetélkedőket játszik a lurkókkal, és ha kirándulni viszi őket, nem felejti el megmutatni nekik az ottani állatok és növényeket.

Csütörtök

A csütörtökön született férfi valószínűleg vezető szerepben érzi jól magát, de ezek a hajlamai spirituális érdeklődéssel társulnak.

Nem kizárt, hogy születésüktől fogva önálló, autonóm lényként kezeli a gyerekeket, és tiszteletben tartja azt, amit szeretnének, viszont nem válik túl engedékennyé. Nem fenyegeti az a veszély, hogy elkényeztetné porontyait, ha kell, megfelelő szigorral lép fel, de nem igazságtalan.

Péntek

A pénteken született férfiak gyakran játszótársnak tekintik a gyerekeket, és örülnek, hogy végre ők is legálisan kiélhetik mellettük gyermeki énjüket. Ennek a férfinak nem lenne kifogása az ellen, ha minden hétvégén vidámparkba járnának, és a játszótéren valószínűleg ő is szívesen csúszdázna egyet. Fennáll a veszély, hogy túlságosan elkényezteti csemetéit, és nehezen húzza meg a határt a szórakozás és a kötelesség között.

Szombat

A szombaton született férfi fegyelmezett, olykor szigorú alkat, aki sokszor nehezen mutatja ki az érzelmeit.

Elsőre talán nehezebben oldódik fel, és távolságtartónak tűnik, ám ez nem jelenti azt, hogy ne szeretné gyerekeket. Ha szükség van rá, készségesen segít, és kiveszi a részét a feladatokból, de nem kizárt, hogy sokkal inkább szót ért a nagyobb csemetékkel, mint a kicsikkel.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vasárnap

A vasárnap született férfi valószínűleg éppen olyan lelkesedéssel áll a gyerekneveléshez, mint az élet más kérdéseihez. Tele van energiával, ötletekkel, és talán némi exhibicionista hajlammal is megáldotta a sors. Csemetéinek valószínűleg csupa vidámság, móka és kacagás mellette az élet, ő pedig hasonlóan élvezi az együtt töltött időt, na és persze azt, hogy ő lehet a társaság középpontja, és felnéznek rá a kicsik.

Ezt is szeretjük