Milyen alakban fogsz újjászületni halálod után? Születésnapod megsúgja

Tudj meg többet arról, hogy mi minden vár a következő életedben! Születésnapod árulkodik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azon személyiségvonások alapján, amelyeket ebben az életedben magadénak tudhatsz, következtetni lehet arra, hogy mi minden vár rád a következő inkarnációdban.

Lehet, hogy egy mostani jellemvonásod segít majd az újjászületésed után, de az is előfordulhat, hogy ami most negatívan befolyásolja az életed, azt a következő körben végre legyőzheted. Tudd meg, mi vár rád!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Kissé magadnak való vagy, csendes és visszahúzódó, olyan ember, akiben ott lakozik egy igazi művészlélek. Szeretsz álmodozni, hajlamos vagy rózsaszín szemüvegen át szemlélni a világot, mindent teljesen más megvilágításban látsz, mint az emberek többsége.

Ennek a tulajdonságodnak a következő életedben veszed majd hasznát, ahol úgy élhetsz túl bizonyos nehézségeket, ha egy kitalált világot teremtesz magad köré. Kreativitásodnak köszönhetően - melyet szintén ebben az inkarnációdban bontakoztathatsz ki teljes mértékben - pedig rendre felülkerekedsz majd a nehézségeken.

Kedd

Határozott egyéniség vagy, ami sokszor túlzottan is rámenőssé tesz. A céljaid elérésében nem ismersz határokat, nem tudod elképzelni, milyen az, ha valami nem sikerül. A következő életedben azonban olyan alárendelt szerepet fogsz betölteni, ahol az akaratod nem mindig érvényesül, de pontosan emiatt értékeled majd, ha kitörhetsz a béklyók közül, amelyek foglyul tartanak. Ezáltal a környezeted is jobban fog becsülni, és nagyon szoros kapcsolatot alakíthatsz ki a körülötted lévőkkel.

Szerda

Közvetlenségeddel és kedvességeddel úgy vonzod magadhoz az embereket, mint éjjeli fény a molylepkét. Mindenkihez van egy-két jó szavad, túláradó optimizmusod könnyedén ragad át a többi emberre is a környeztedben. Olyan kapcsolatokat tudsz most kialakítani, amelyek nemcsak egy életre köttetnek, hanem a következő inkarnációid idejére is. Nem lesz egyszerű dolgod, de, mintha valamiféle csoda történne, mindig ott lesz valaki, aki a segítségedre siet. Ezek az őrangyalok pedig ebből a megtestesülésedből kerülnek majd ki.

Melyik őrangyal vigyáz rád?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, akkora önfegyelemmel rendelkezel, ami több embernek is elegendő lenne. Nagyon nehéz téged kihozni a sodrodból, vagy egyáltalán rábírni, hogy kimutasd, ami benned zajlik, holott nagyon érzékeny ember vagy. Azok az érzések, amelyeket ebben az életben olyan jól palástolsz, a következő inkarnációdban fognak megmutatkozni. Hihetetlen empátiáddal és segítőkészségeddel párosulva szociális hajlamaid megmutatkoznak majd, mások megsegítése lesz az életcélod.

Péntek

Olyan kisugárzással rendelkezel, amivel egy csapásra elvarázsolod a környezetedben élő embereket. Férfiak tucatjai keresik a kegyeidet, ami miatt sajnos sok hölgytársad irigykedve néz rád. Intenzív energiáidból sokat magaddal viszel a következő inkarnációdba, ám mindezt valószínűleg már nem a flörtölés terén fogod kamatoztatni, hanem a karrieredben. Minden bizonnyal olyan erős egyéniség válik belőled, akinek a társaságát mindenki keresi, ugyanakkor mindenki tartani is fog tőled egy kicsit. Csak néhány szerencsés lesz, akit figyelmeddel és bizalmaddal kitüntetsz.

Szombat

Olyan ember vagy, aki nemcsak háromlépésnyi, hanem sokkal nagyobb távolságot tart a többiekkel. Még azok számára is egy nagy, megfejtendő rejtvény vagy, akik a legközelebb állnak hozzád. Habár kívülről nem sok látszik belőle, az eléd gördülő akadályoktól a víz lever. A következő életedben azonban már gyermekkorodtól olyan környezetben nevelkedsz, ahol valószínűleg minden a szoros családi kapcsolatokról fog szólni, így kénytelen leszel kitárulkozni, cserébe pedig egy egészen szilárd támogatást kapsz. Végre legyőzöd a nehézségektől való félelmed.

Vasárnap

Életkedved és állandó zsongásod miatt egy igazi energiabomba vagy, aki mellett minden bulinak tűnik. Temperamentumod ragadós, nem csoda, hogy szívesen keresik az emberek a társaságodat. Ez az optimista életfelfogás akkor sem múlik el nyomtalanul, amikor újjászületsz.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Valószínűleg nem lesz könnyű életed a következő inkarnációdban, főként gyerekkorodban, de a pozitív hozzáállás segít majd kitörni. Minden bizonnyal nagyon sikeres leszel abban, amit választasz, és a neved egyet jelent majd a minőséggel.

Te hiszel a reinkarnációban?

Ezt is szeretjük