Miley Cyrus az őrületbe kergeti a pasiját: Liam kérte, költözzön haza
Úgy tűnik, Miley Cyrusnak túl sok a szabadideje, míg Liam inkább a munkára koncentrálna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember azt gondolná, hogy egy frissen eljegyzett fiatal pár sülve-főve együtt akar lenni, Liam Hemsworth és Miley Cyrus esetében azonban, úgy tűnik, éppen a közösen eltöltött idő az, ami feszültséghez vezet.

Miley még a forgatásokon is Liam nyomában van

Liam a legújabb filmjét forgatja Philadelphiában, Miley pedig, akinek most nincs forgatása, utána utazott - néhány nap után azonban Liam megkérte, hogy inkább menjen haza.

Nincsenek azonos ritmusban

Egy barát úgy nyilatkozott, hogy a nehéz munkanapok után Miley az őrületbe kergeti Liamet.

A 22 éves ausztrál minden nap korán kel és későn végez, az egész napos forgatás pedig alaposan kifárasztja, így a nap végén már nem vágyik semmi másra, csak arra, hogy nyugodt körülmények között fogyaszthassa el a vacsoráját, fel tudjon készülni a másnapi jelenetekre, aztán pedig korán ágyba kerüljön.

Ezzel szemben Miley-nak rengeteg szabadideje van, egész nap a városban sétálgat és vásárol, vagy szépségszalonokban üti el az időt, este pedig alig várja, hogy Liam hazaérjen, és elmesélje neki, mit csinált aznap.

Csakhogy a forgatás végére Liam már nem alkalmas a legújabb trendek megvitatására, és ahhoz sincs kedve, hogy menő klubokba vagy divatos és zsúfolt éttermekbe menjen - márpedig Miley Philadelphia összes trendi helyét meg akarja látogatni.

A helyzeten nem segít az sem, hogy Miley magával vitte a pár közös bulldogját, Ziggyt, aki éktelenül horkol, ezért Liam nem tudja rendesen kialudni magát, és egyre fáradtabb és feszültebb lesz.

Arra kérte, inkább menjen el

Bár a hivatalos álláspont szerint nincs gond a kapcsolatukkal, továbbra is szerelmesek, és szeretnének összeházasodni, Liam annyira kimerült, hogy azt is felvetette Miley-nak, talán ideje lenne összecsomagolnia és hazautaznia, és közös otthonukban megvárni, amíg a színész befejezi a forgatást - jelenleg ugyanis a munka az egyetlen, amire koncentrálni akar és tud.

Ezt is szeretjük