Botrányos vallomás! A drogok miatt nem bír leállni a fiatal énekesnő
Miley Cyrus nem titkolja tovább, hogy nem veti meg a drogokat: egyértelmű vallomást tett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miley Cyrus nevétől zeng a sajtó az utóbbi időben. Az énekesnő botrányt botrányra halmoz, és ahol megjelenik, ott szinte biztos, hogy káosz tör ki.

A 20 éves sztár ezúttal nem szerelmi életével vagy meztelenkedéssel sokkolta a rajongókat: most a drogokról van szó.

Miley és a drogok

Az elmúlt néhány hónap eseménydús volt az egykori Disney-sztár számára: két botrányklipet is megjelentetett, provokatív előadással sokkolt a 2013-as MTV VMA-gálán, és felbontotta hosszú ideje tartó eljegyzését Liam Hemsworth-szel. Még fel sem ocsúdott a világ a szakítás hírétől, máris arról szóltak a hírek, hogy Miley idősebb kollégájával randizgat, néhány héttel később pedig egy állítólagos terhességről is elterjedt a pletyka, amiben az énekesnő keze is benne volt.

Az egykori Hannah Montana 180 fokos fordulatot tett, és a szimpatikus énekesnőből egy csapásra meg nem értett botrányhős lett. Csak találgatni lehetett, hogy mi váltotta ki ezt a nagy változást, és a lehetséges indokok között volt szülei házasságának megromlása is. Később azonban helyreállt a családi béke, de Miley még mindig nem állt le. 

A Star magazin szerint a barátok és a rokonok az egyetlen magyarázatot az énekesnő viselkedésére a kábítószerben látják: arra gyanakodtak, hogy Miley keményebben drogozik, mint valaha. Most úgy tűnik, beigazolódott a gyanú, a sztár egy dalban tett vallomást.

Zenés vallomás

A héten jelent meg az amerikai rapper, French Montana Ain’t Worried About Nothin' című számának remixe, amiben az énekesnő is közreműködött. A dal egy sorában Miley újra bevallotta káros szenvedélyét - az ominózus részben azt énekli: Pop a Molly and you'll never stop - vagyis pukkants el egy mollyt, és sosem állsz meg!

Vizeletből kimutatható drogok

A DrogKontrol 10 teszt egy egyszerű egylépéses otthoni gyorsteszt, mely 10 fajta drog gyors, kvalitatív kimutatására alkalmas.

Még több információt itt találsz.

Promóció

A molly vagy ecstasy az MDMA nevű drog közismert beceneve, amiről Miley korábban azt nyilatkozta, ez az egyik kedvenc kábítószere, mert összehozza őt az emberekkel. Mint kiderült, a We Can't Stop című dalának szövegében is van utalás az euforikus érzést kiváltó kábítószerre, és az énekesnő máskor is beszélt már a drogokhoz való viszonyáról. Egy alkalommal azt állította, a molly mellett a marihuána a kedvenc kábszere, mert boldoggá teszi őt.

Ezt is szeretjük