Mi vár rád a szerelemben?

Dobd ki kockával!

Kockával jósolni egyszerű és szórakoztató dolog. Tudd meg három kocka segítségével, hogy alakul a közeljövőben a szerelmi életed!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kockajátékok évezredek óta nagyon kedveltek az egész világon. A kockajóslás nagy valószínűséggel a sorsvetésből alakult ki. A mai jóskockák elődje az asztragalomancia lehetett, melynek alkalmazói juhcsigolyacsontokat használtak. Ezeknek a csontoknak négy oldala volt, melyeknek külön-külön értéket adtak, így váltak alkalmassá a kockázásra. Egészen a 10. századig alkalmazták ezeket különböző kultúrákban, például a görögök és a rómaiak is.

Így jósolj kockával!

Kockával több módon is lehet jövendölni, de mi most a legelterjedtebbet mutatjuk be neked. Ez a módszer nagyon egyszerű. Mindössze egy dobótáblára lesz szükséged, amit magad is könnyen elkészíthetsz. Szükséged lesz egy nagy kartonlapra, melyre egy harminc centiméter átmérőjű kört kell rajzolnod. Érdemes körzővel, hogy pontos legyen a dobás. Ha ez kész, már kezdheted is a jóslást, ami a következőképpen történik: három kockát kell a dobótáblára dobnod egyszerre.

Azok a kockák, melyek a kör belsejére estek, adják majd a jóslás eredményét. A kör vonalára vagy azon kívülre esett kockákat ne vedd figyelembe. Ha olyan szerencsétlen az eredmény, hogy csak egy kocka esett a körön belülre, és annak eredménye kisebb, mint három, akkor ismételd meg a dobást. Akkor is ismételned kell, ha egy sem esik a kör belsejébe. Ha a második dobásod is hasonlóképpen alakul, az azt jelenti, hogy az időpont nem megfelelő arra, hogy jósolj magadnak.

Mi az eredmény?

3: Nagyon jó dobás, a hármas szám szerencsét jelent. Nagy meglepetésre, váratlan hírre számíthatsz. Ez a hír boldogságot és örömet hoz majd kapcsolatodba.

4: Ha mostanában kimondottan peches vagy, jó lesz, ha odafigyelsz az apró jelekre. Ellenkező esetben komoly csalódás érhet szerelmeddel kapcsolatban.

5: Bármit kívánj is, most teljesülni fog. Jó esélyed van arra, hogy megismerj egy tőled messze élő idegent, aki boldogságot hozhat az életedbe.

6: Bár a hatos szám a munkádban balszerencsét jelent, a szerelemben épp ellenkezőleg. Párkapcsolatod - a szakmai feladatokkal ellentétben - remekül alakul, kellemes meglepetések várnak rád a szerelemben.

7: A következő napokban figyelj környezetedre! Sajnos egyesek olyan rosszindulatú pletykákat terjesztenek, melyek könnyen tönkretehetik kapcsolatod.

8: Készülj fel a változásra. Erős befolyásnak vagy kitéve, így könnyen mások vádaskodásának áldozatává válhatsz. Légy óvatos a kapcsolatodban!

9: Ez a szám szerencsét hoz a szerelemben és a házasságban egyaránt. Ha vitába keveredsz kedveseddel, biztos lehetsz benne, hogy hamar béküléssel végződik majd.

10: A családi élet tekintetében boldogságnak nézel elébe. Ha ezt a számot dobtad ki, az nemcsak kiegyensúlyozottságra, harmóniára utal a párkapcsolatodban, de gyermek születését is előrejelzi.

11: Elválást és búcsút jelent a dobás. Egy hozzád nagyon közel álló, fontos személytől való fájdalmas elválásra számíthatsz, a 11-es szám szakítást jelez.

12: Nagyon vigyázz a következő napokban! Fontos és gyors döntésre leszel kényszerítve a párkapcsolatodban. Ha tudod, kérd egy jó barátod tanácsát.

13: Ez a szám sajnos bajt jelezhet a párkapcsolatod szempontjából. Komolyabb - de szerencsére nem megoldhatatlan - szerelmi problémákat jelez.

14: Egy új személy léphet hamarosan az életedbe, aki nagyon fontos lesz számodra. Talán most örök szerelemre lelsz, vagy épp megtalálod lelki társad.

15: Légy nagyon óvatos! Valaki kellemetlen helyzetbe akar hozni párod előtt, ezért lehetséges, hogy veszély fenyegeti ideálisnak tűnő kapcsolatod.

16: Ez az utazás száma. Akár egyedül, akár pároddal szeretnél útra kelni, mindenképpen rendkívüli élmények várnak rád. Engedd el magad, és hagyd, hogy az élmények magukkal ragadjanak.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

17: Egy tőled nagyon távol élő személy miatt megváltoznak terveid. Mindez életed számos területére hat ki pozitívan - így például a párkapcsolatod alakulására is.

18: A kockajóslásban ez a legszerencsésebb szám. Az élet minden területén, így a szerelmi életedben is nagy boldogságot és sikert jelent számodra.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • vércsoport

Vércsoporthoroszkóp

  • horoszkóp
  • párkapcsolati probléma

Jellemző párkapcsolati hibáid

Ezt is szeretjük