Mi az életfeladatod? A számmisztika elárulja

Úgy érzed, a hétköznapok forgatagában elvesztetted életed vezérfonalát? A számmisztika segítségével megtalálhatod.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Születési évszámodból megtudhatod, milyen küldetéssel érkeztél a Földre, és milyen képességeidet érdemes kibontakoztatnod. Nem kizárt, hogy már eddigi életedben is ez alapozta meg az öntudatlan választásaidat vagy az ízlésedet, de az is lehet, hogy mostanáig elnyomni igyekeztél bizonyos tulajdonságokat.

Add össze egyenként a születési dátumod számjegyeit egészen addig, míg a végeredmény egy számjegyű lesz. Aki például 1960. december 5-én született, annak az életfeladatszáma 1+9+6+0+1+2+5 = 24, 2+4 = 6. Ha ezzel kész vagy, olvasd el az elemzést.

1-es

Ha 1-es vagy, fontos feladatod, hogy egyre nagyobb személyes függetlenséget vívj ki - kibontakoztasd a kreativitásodat, bevesd az erődet és megvalósítsd az álmaidat. Talán úttörő típus vagy, aki minden akadályt legyőzve nyomul előre, hogy addig felderítetlen területeket fedezzen fel. Ám ha mindeközben túlzottan önző vagy énközpontú lennél, ki kell egyensúlyoznod mindezt azzal, hogy tekintettel vagy másokra, és ésszerű célokat tűzöl ki.

2-es

2-esként mások támogatása és szolgálata a feladatod, és valószínűleg örömödet is leled ebben. Ugyanakkor hajlamos lehetsz arra, hogy túlzottan háttérbe szorítsd mások miatt a saját igényeidet. Meg kell találnod az arany középutat  - azon túlmenően, hogy mások kedvében jársz, légy tisztában azzal is, neked mire van szükséged. Ne hagyd, hogy kihasználjanak, vagy visszaéljenek a segítőkészségeddel.

3-as

Ha 3-as a számod, valószínűleg nehezen titkolod, hogy művészlélek vagy, és különleges látásmóddal rendelkezel. Nem kizárt, hogy átlagon felüli tehetséged van valamely területen. Ha még nem tudod, melyik ez, érdemes az alkotóerőd nyomába eredned, illetve energiát fektetned nem mindennapi képességeid kibontakoztatásába. Lehet, hogy az írás, a tanítás vagy az értékesítés területén lehetsz sikeres - ne félj szabadon engedni a gondolataidat, és a nyilvánosság elé lépni.

4-es

4-esként valószínűleg kiváló szervező vagy, aki kemény munkát fektet abba, hogy felépítsen valamit, ami a saját és a közösség hasznára válik. Elsősorban az élet gyakorlati területein vagy otthon, erősséged a fegyelem és a tervezés. Ezeket a képességeidet kell kamatoztatnod. Ám figyelj arra, hogy közben ne válj túlzottan rugalmatlanná, és tartsd szem előtt, hogy nem csak az anyagi javak számítanak a boldogság szempontjából.

5-ös

5-ösként valószínűleg nagy kalandvággyal és intellektuális tudással rendelkezel, és nehezen tűröd a monotóniát. Használd arra a képességeidet, hogy példát mutass másoknak - akár vezetőként -, és hogy folyamatosan dolgozz a saját személyiségfejlődéseden. Ugyanakkor fontos megtanulnod a kitartást és az állhatatosságot is, ellenkező esetben könnyen csapongóvá válsz. Remek társasági képességekkel vagy megáldva, de olykor nem árt alkalmazkodnod is másokhoz.

6-os

6-osként fontos feladatod, hogy megtanulj felelősséget vállalni önmagadért, és tisztába jöjj azzal, hogy a saját kezedben van a sorsod. Lehet, hogy átmenetileg a magányos életformát részesíted előnyben, de meg kell tapasztalnod a családi életet, illetve az azzal járó elköteleződést is. Nem véletlen, ha sokan kérnek tőled segítséget, mert tudják, hogy számíthatnak rád - ezen keresztül tanulhatod meg, hogyan válj mások javára.

7-es

Ha 7-es vagy, akkor valószínűleg az örök keresők táborába tartozol, akik nyughatatlanul járnak az igazság nyomában. Talán úgy érzed, a fizikai világ csak illúzió, ami magasabb erőknek van alárendelve. Ám közben nem hanyagolhatod az anyagi boldogulást sem - feladatod, hogy spirituális-metafizikai tudásod alkalmazd a hétköznapokra is. Ne válj olyasvalakivé, aki bort iszik, de vizet prédikál. Sikeres lehetsz a tudomány, a kutatás területén, valamint a nyomozást igénylő ügyekben.

8-as

8-asként fontos feladatod, hogy megtanuld a személyes erődet bevetni annak érdekében, hogy elérd a céljaidat. Ebben valószínűleg példát mutatsz, de nem árt, ha ténylegesen is segítesz másokat abban, hogy elérjék a saját álmaikat. Már a természeted is sikerre predesztinál, de ne mások kárára próbálj előrébb jutni. Fontos, hogy közös nevezőre tudd hozni az anyagi javaidat a lelki-szellemi értékekkel.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

9-es

9-esként idealista vagy, és valószínűleg világos fogalmaid vannak arról, hogy hogyan kellene lenniük a dolgoknak. Ám gyakran hiába próbálod meg ideáljaid formájába szuszakolni a valóságot, mert nem hagyja magát. El kell fogadnod, hogy az élethez a tökéletlenségek is hozzájárulnak, és gyakran épp az adja a dolgok sava-borsát, hogy nem minden úgy működik, mint a paradicsomban. Ne hagyd, hogy világ kicsinyesnek tartott dolgai aláássák az optimizmusod.

Ezt is szeretjük