Mi a neve az utcátoknak?

Így hat a sorsodra a számmisztika

A számmisztika szerint a lakhelyed nagyobb hatást gyakorolhat az életedre, mint gondolnád.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint az életedben megjelenő nevek lefordíthatók a számok által hordozott, speciális rezgésekre, melyek befolyással lehetnek a sorsodra is. Nincs ez másként az utcanevekkel sem, melyek a saját nevedhez hasonlóan meghatározott információt hordoznak, amelyek hatással lehetnek az életviteledre.

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

A lakcímed számértékét érdemes egyben is kiszámolnod, de külön-külön is érdekes lehet, mi mindent árul el és vonz az az utca, ahol laksz. Számolj, majd olvasd el az elemzést.

Így számolj!

Írd le az utcád nevét, add össze a betűkhöz tartozó számokat, majd tedd egyjegyűvé. A hosszú magánhangzókat rövidnek vedd. A Kossuth utcának például KOSSUTH = 2+7+3+3+6+4+5 = 30 = 3+0 = 3 a számértéke.

A B C D E F G
1 2 3 4 5 8 3
H I J K L M N
5 1 1 2 3 4 5
O Ö P Q R S T
7 O+E 8 1 2 3 4
U Ü V W X Y Z
6 U+E 6 6 6 1 7

 

1-es

1-es számértékű utcába költözni különösen akkor szerencsés, ha újrakezdéssel vagy életmódváltással jár együtt a lakhelycsere. Az 1-es vibráló rezgése lendületet, friss energiákat, invenciózus ötleteket hordoz, a kezdeményezőkészséget és önállóságot erősíti, de nyughatatlanná is tehet. 

2-es alapszám

A 2-es számérték az együttműködésre és a támogatásra van jó hatással. Ha ketten vagy többen, esetleg családdal költöztök, erősítheti a köztetek lévő köteléket és az egymás iránti megértést, empátiát. Amennyiben egyedül költözöl, az olyan minőségeket támogatja életedben, mint a mások iránti tolerancia, a figyelem és segítőkészség.

3-as alapszám

A 3-as számú utca a barátságok és társasági összejövetelek erősítője, a barátokkal közös albérletre különösen alkalmas. Ám a pihenés szempontjából nem feltétlenül szerencsés - lehet, hogy az utcafront hangos, mivel vonzhatja az éjszakai partizókat. Jó hatással van viszont a kreativitásra és az önkifejezésre, és kedvez az alkotómunkának - nem kizárt, hogy téged is erre inspirál.

4-es alapszám

A 4-es számértékű utca harmóniát és stabilitást sugároz. Ez a megállapodás és a tartósság száma, ami kedvező, hogyha hosszú távra akarsz berendezkedni. Feszültséget kelt viszont, ha átmeneti élethelyzetben vagy, mert konzerválhatja a bizonytalanságokat, és azt az érzést keltheti, hogy nem jutsz egyről a kettőre.

5-ös alapszám

Az 5-ös a kísérletezés, a felfedezés és a kalandok, de az érzékiség száma is. Az ilyen utcában általában nem unalmas az élet, bár olykor furcsa események zavarhatják meg az itt lakók nyugalmát. Szerelmes együttlétekre, romantikára és szenvedélyre különösen alkalmas ez a terület, így újdonsült pároddal érzéki izgalmakban lehet részed, de a kihűlt lángot is feléleszthetitek itt.

6-os alapszám

A 6-os a szeretet, a szerelem és az elköteleződés száma, így ezeket a minőségeket hozhatja az életedbe. Mivel védelmező és tápláló jelleggel rendelkezik, valószínűleg kellemesen élhető környezet, ahol biztonságban érezheted magad. A házasságot és a családi életet támogatja - ha egyedül költözöl ide, valószínűleg nem maradsz sokáig magányos.

7-es alapszám

A 7-es az egyik legspirituálisabb, ám egyben legmagányosabb szám is. Meditatív, szemlélődő jellegű, kedvez az egyedül végzett kutató- és alkotómunkának, a helyzetek elemzésének és az önismeretnek. Ha szeretnél jobban rálátni életed valamely területére, itt segítséget kapsz, ám a közösségi események nem mindig sülnek el jól ezen a területen, és viták származhatnak az összejövetelekből is.

8-as alapszám

A 8-as a bőség és az ambíció száma, de a lelki, szellemi és anyagi világ közötti egyensúlyt is jelképezi. Nem kizárt, hogy bank és szellemi központ is található itt. Jó hatással lehet az anyagi ügyeidre és az önismeretedre, illetve arra, hogy összehangold az egzisztenciád megteremtéséért tett erőfeszítéseidet a lelki fejlődéssel.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

9-es alapszám

A 9-es az önzetlenség, az elengedés és a spirituális felismerések száma. Itt megszabadulhatsz a múlt nyomasztó terheitől és azoktól a dolgoktól, amik túlhaladottak az életedben. Ha erre önként nem vállalkozol, vagy nem ismered fel a helyzetben rejlő véget, akkor lehet, hogy akaratodtól függetlenül kell megválnod valamitől, amihez még ragaszkodnál.

Ezt is szeretjük