Mi a legvonzóbb benned a férfi szerint? Születésnapod megsúgja

A születésnapod árulkodik arról, hogy melyek a legvonzóbb tulajdonságaid az ellenkező nem szerint.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A horoszkóp mellett a születési napod is olyan tudást rejthet rólad, amellyel eddig talán nem voltál tisztában. Az egyes napokhoz különböző bolygók társulnak, így különböző energiákkal rendelkeznek, amelyek hatással vannak a szülöttek személyiségére is.

Ezt a tudást az ókori babiloniaknak köszönhetjük, akik hétnapos ciklusokra osztották a naptárjukat, és minden egyes naphoz egy-egy égitestet társítottak azok közül, amelyek szabad szemmel is láthatók.

Összegyűjtötték azt is, hogy milyen közös pontokkal bírnak az adott napok szülöttei, így alkották meg a jellemzési rendszerüket. Mindenkinek megvannak a maga legelőnyösebb tulajdonságai, míg az ellenkező póluson azok is, amelyek fejlesztésre szorulnak. Ha kíváncsi vagy, mely természetes adottságaiddal bűvölheted el a férfit, nézd meg a képgalériát!

Miben rejlik a vonzerőd?

A hétfőiekről úgy tartják, különös érzékenységgel rendelkeznek, és örökifjak lehetnek. Idősebb korban is megőriznek valamit játékos gyermeki énjükből. Emellett érzékük van a spirituális és metafizikai területek iránt. Ha kedden születtél, tele vagy energiával és önmegvalósító kedvvel, és valószínűleg kitartó vagy a küzdelemben is. A szerdaiak ereje elsősorban az intellektusukban rejlik. Korszakalkotó gondolataik támadhatnak, ha nem agyalnak túl sokat feleslegesen. Ha csütörtökön születtél, szinte kielégíthetetlen a kíváncsiságod, felfedezőkedvednek és küldetéstudatodnak hála sok új élménnyel, de akár utazással is gazdagodhatsz.

A péntekiek életében a szeretet és a többi emberhez fűződő viszonyuk kapja az egyik legfontosabb szerepet, és különös érzékük van a kapcsolatteremtéshez. A szombatiak keményen dolgoznak az érvényesülésükért, felelősségtudattal rendelkeznek, olykor azonban túl szigorúak lehetnek magukkal. A vasárnap gyermekei melegszívűek és nagylelkűek, és teli vannak kreativitással.

Születésnapod jóslata mellett az egyes napok energiáit is használhatod a nekik megfelelő tevékenységekre. Az ismerkedésre és a szerelmi varázslatokra a péntek a legjobb választás.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük