Mi a karmikus feladatod a szerelemben?

Horoszkópod elárulja

Légy tisztában vele, milyen karmikus feladatot szántak neked az égiek, és tedd harmonikusabbá kapcsolatodat.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ismerd meg, mit rendelt neked a sors. A zodiákus minden egyes jegyének más-más karmikus feladata lehet a párkapcsolatban. Ha ezt teljesíted, nagyobb esélyed lesz egy kiegyensúlyozott, boldog viszony kialakítására.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Szabályos párkapcsolatot nehéz fenntartani veled - önállóságod és határozottságod nemigen egyeztethető össze a hagyományos női képpel. Kosként erős igény él benned a változatosság iránt, társadnak folyton újítania kell valamit, hogy fenntartsa az érdeklődésedet. Hogy függetlenségedet hangsúlyozd, előfordulhat, hogy a meghittség iránti vágyadat önmagad előtt is titkolod.
Karmikus feladatod: a rivalizálásra való hajlam csökkentése, az empátia fejlesztése.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Horoszkópod szerint rendkívül fontos számodra az érzelmi és az anyagi stabilitás. Az állandóság és a kiszámíthatóság érdekében cseppet sem esik nehezedre elköteleződni. Azonban attól való félelmedben, hogy mindezt elveszíted, ok nélkül eluralkodhat rajtad a féltékenység. Társad esetenként úgy érezheti, hogy gúzsba kötve táncol.
Karmikus feladatod: uralni a féltékenységet, illetve a spontaneitás, a nyitottság erősítése.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Párkapcsolataidat egyrészt a sokoldalúság jellemzi, másrészt az őszinte kíváncsiság. Ikrekként nem akarsz lemaradni semmiféle élményről, amit az élet felkínál. Ha jól is érzed magad a társaddal, általában megtartasz egy bizonyos távolságot. Stabil kapcsolatban élve is hajlamos lehetsz kifelé nyitni. Ezt alapvetően nem hűtlenségként, hanem egyfajta erotikus kitérőként éled meg.
Karmikus feladatod: a távolságtartás feloldása és az állhatatosság erősítése.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A szívedet csak a mesebeli herceg nyerheti el - és még neki is várnia kell a sorára. Ha azonban elfogadod és megszereted őt, a végtelenségig szolidáris vagy vele. Horoszkópod legjellemzőbb tulajdonsága minden bizonnyal az odaadás, de ezért cserébe sokat is vársz. Ha nem kapod meg azt, ami megillet téged, sértődékennyé válsz, és az érzelmi zsarolástól sem riadsz vissza.
Karmikus feladatod: az önállóság gyakorlása.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként meg vagy győződve arról, hogy a másik embernek iszonyú szerencséje van veled. Ennek megfelelően magas igényeket támasztasz, ám te is nagyvonalú vagy a másikkal, az élet minden területén. Ha azonban a legkisebb mértékben is elhanyagolva érzed magad, lekezelővé, fennhéjázóvá válhatsz. Sokszor anélkül, hogy kísérletet tennél a probléma megbeszélésére.
Karmikus feladatod: alacsonyabb elvárások támasztása, a problémák megbeszélésének gyakorlása.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Hűséges társ vagy, aki kész a közös úton végigmenni, a nehéz időkben pedig lemondani a maga igényeiről. Bár horoszkópodból adódóan érzéseid mélyek és intenzívek, direkt módon csak ritkán juttatod őket kifejezésre. Így azonban a kapcsolat idővel ellaposodhat, annak ellenére, hogy nagyon is szereted a másikat.
Karmikus feladatod: a spontaneitás és az érzelmek kifejezésének gyakorlása, a meghittség kialakítása.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A veled való együttélést egyszerre hatja át a meghittség és a könnyedség. Mérlegként a hétköznapok kisebb-nagyobb gondjait igyekszel távol tartani világodtól. Mivel rosszul viseled az egyedüllétet, kapcsolatodban hajlamos vagy túlzott kompromisszumot kötni. A problémák azonban nem oldódnak meg maguktól, és előbb-utóbb felszínre kerülnek - ekkorra azonban már lehet, hogy késő.
Karmikus feladatod: a problémákkal való szembenézés, illetve azok kezelése.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Párkapcsolatod leginkább egy erős szövetséghez hasonlítható. Horoszkópodból adódóan érzelmeid mélyek és végletesek - társad kaphat tőled hideget, meleget egyaránt. Elképzelhető, hogy néha szándékosan hűtlenkedsz, csak azért, hogy a másik ne érezze magát biztonságban, és új lendületet vegyen a kapcsolatotok. Ugyanakkor hajlamos lehetsz a féltékenységre is.
Karmikus feladatod: érzelmeid kordában tartása.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként fontos számodra, hogy társaddal magasztos témákról beszélhessetek, illetve, hogy új élményeket szerezhess vele és általa. Talán még ennél is lényegesebb, hogy felnézhess rá, ezért tanulásra vagy magasabb beosztás elérésére ösztönzöd - ám esetenként túlzásba eshetsz ezen a téren. Ha pedig társad nem képes megfelelni az elvárásaidnak, viszonylag könnyen kilépsz a kapcsolatból.
Karmikus feladatod: az elvárások lejjebb adása, a túlzott moralizálás mellőzése.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A veled való együttélést nyugalom és kiszámíthatóság jellemzi. A horoszkópodból adódó túlzott kötelességtudatod azonban a magánéleted rovására mehet - hajlamos vagy a munkát a társad elé helyezni. Gondot okozhat az is, hogy - mivel nem mindig vagy tudatában a vonzerődnek - némi tartózkodással viseltethetsz társad iránt. Annak ellenére, hogy igen érzéki vagy.
Karmikus feladatod: a kötelességtudat oldása.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntő jegyednek köszönhetően folyamatosan ontod magadból az újabb és újabb ötleteket, így társad alig tud veled lépést tartani. Bár nagyon tudsz szeretni, kívülálló maradsz, hogy ne a kapcsolat keretein belül kelljen kiharcolnod a függetlenségedet. A problémákat hajlandó vagy megbeszélni, ám a megoldás gyakorlati megvalósításához nem mindig van türelmed.
Karmikus feladatod: az önátadás és a feloldódás, valamint az állhatatosság gyakorlása.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Kiváló ösztönnel és nagy szeretettel irányítod partneredet, ám ellentmondásos módon egyfajta támaszt is keresel benne. Ez nem csoda, hiszen horoszkópodból adódóan az élet gyakorlati dolgaiban nehezen igazodsz el. A problémák megbeszélése helyett hajlamos lehetsz álomvilágba merülni. Nem kizárt, hogy mire visszatérsz a valóságba, partnered már odébbállt.
Karmikus feladatod: a gyakorlati dolgok megoldása.

Ezt is szeretjük