Melyik dal szólt minden rádióból, amikor megszülettél? - Így derítsd ki egy perc alatt

Hallgass bele, mire táncolt a világ a születésed napján!

Toplistás dal születésed napján
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ember szeret visszaemlékezni a születése napjára. Ezért veszünk vicces képeslapokat, olvassuk a horoszkópot, és nosztalgiázunk retró fotókkal. 

Egy adott korszak egyik meghatározó eleme az, épp milyen slágerek szerepeltek a toplisták élén. Mikor meghallgatsz egy örökzöld slágert, az akaratlanul visszarepít az akkori korba: hangzásvilága rengeteg emlékeket idéz fel, szövegei nosztalgiára késztetnek.

Mi volt a toplistás dal, amikor megszülettél?

Most egy pár perc erejéig visszarepülhetsz születésed napjára, és elvihetsz egy szeletet abból a napból. Ahhoz, hogy kiderítsd, mi volt a toplistás dal a születésed napján, nincs más dolgod, mint megnyitni ezt az oldalt, majd beírni a születésed dátumát nap, hónap, év sorrendben. 

melyik dal volt toplistás

Ha ezt megtetted, csak kattints a „Show me my No.1 records” gombra, és meg is kapod azt, melyik dal szerepelt a slágerlisták élén Amerikában, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Németországban. 

Nálam egyértelműen világszintűen Puff Daddy és Faith Evans - I’ll Be Missing You című száma uralkodott a listák élén -, és neked mi jött ki?

Kevesen ismerik a Chrome legszórakoztatóbb funkcióját: ezt írd link helyett a keresőbe

Zseniális ez a rejtett funkció!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

(Cover-fotó: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük