Több ezren követik az egykor kóbor cica mindennapjait: zseniális fotók készültek róla
Az egykor kóborló macska nemcsak új otthonra, hanem nagyon aranyos hobbira is talált.

benson-cica-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sajnos még mindig rengeteg állat tengeti a mindennapjait az utcán, magányosan, ám szerencsére rengeteg példát láthatunk arra is, mit is tett a mentett állatokkal az a szeretet, amit új otthonukban kaptak. 

Ha kóbor állatról van szó, legtöbben talán a kutyákra gondolnak ezzel kapcsolatban, azonban rengeteg macskát is érint a probléma, azonban náluk nem olyan egyszerű eldönteni, hogy valóban otthontalanok-e, vagy csak a környéken sétálgatnak. Ezért is fontos felelős gazdiként nyakörvvel és chippel is ellátni a házi kedvenceket.

Imádják az emberek a mentett cica új életét

Benson első ránézésre egy rendkívül gyönyörű, ápolt szobacicának tűnik, ám a múltban egészen máshogy nézett ki. A macska egyedül rótta Dubaj utcáit, miután régi családja elköltözött, de őt nem vitték magukkal. Itt találták meg jelenlegi gazdái, akik körbekérdezték a környéket, nem hiányzik-e valakinek, ám mivel senki nem jelentkezett, úgy döntöttek, hazaviszik magukkal az Egyesült Államokba. Benson azóta szépen megerősödött, és ma már százezernél is többen követik mindennapjait - a fotókat látva megérted, miért.

(Képek forrása: a_street_cat_named_benson / Instagram)

Ezt is szeretjük