Mennyire vagy jó munkaerő?

Horoszkóp

Lelkiismeretes és megbízható beosztott vagy, esetleg főnöki pozícióra termettél, és harcolsz a hatalomért? A horoszkóp elárulja!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A zodiákus egyes jegyei mintha kimondottan arra születtek volna, hogy szorgos hangya módjára dolgozzanak egy cég, egy vállalat jól meghatározott érdekeiért.

Más csillagjegyek azonban teljességgel alkalmatlanok arra, hogy jó munkaerő váljon belőlük. A horoszkóp elárulja, te hogy boldogulsz a beosztott szerepkörrel.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként nem kimondottan szeretsz beosztott lenni, emiatt gyakran kellemetlenkedsz, ha mégis ilyen szituációba kerülsz. Bár lelkiismeretesen eleget teszel kötelezettségeidnek, főnökeid tekintélye nyomaszt, és próbára teszi idegeidet. Mikor már nem bírod elviselni a feszültséget, felmondóleveledet a főnök asztalára teszed, és a rád jellemző módon bevágod magad mögött az ajtót. Viszont, ha megfelelőnek érzed a körülményeket, nagyon is lehet rád számítani.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A horoszkóp szerint kollégáiddal rendszerint elbűvölő és vidám vagy, komolyabb baj esetén kimondottan segítőkészen viselkedsz. Nem alkotsz külön véleményt csak azért, hogy kitűnj a többiek közül, saját elképzeléseidet akkor hangoztatod, ha maximálisan meg vagy győződve igazadról. Viszont, ha nézőpontod nem egyezik meg főnökeidével, komoly problémák adódhatnak, mivel rendkívül nyakas vagy. Egyébként a munkában jellemző rád a lelkiismeretesség, az aprólékosság és a kitartás.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Beosztottként kellemes, dinamikus figura vagy, bár időnként kissé szószátyár. Ikrek jegyedből adódóan kollégáiddal kedves és sziporkázó vagy, de a segítőkészség nem erős oldalad. Rendkívül intelligens vagy, és jellemző rád a találékonyság, a rád bízott feladatokkal jól boldogulsz. Ezek az erényeid olykor rendkívüli aprólékossággal párosulnak, aminek kimondottan nagy hasznát veszed. Főnökeid meg vannak elégedve veled.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A horoszkóp szerint nem arra születtél, hogy vezessenek, természetszerűen élnek benned a vezetési ösztönök, nem válik belőled soha kezelhető beosztott. Szívósan és lelkiismeretesen dolgozol, olykor túlbuzgónak tűnhetsz azoknak a főnököknek a szemében, akik nem rendelkeznek effajta erényekkel. Elszánt munkálkodásod elsődleges célja, hogy megfelelő anyagi javakat biztosíts családod számára. Mint minden Rák, te is egészséges, kellemes humorral rendelkezel, amivel kollégáidat elbűvölheted.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A munkában figyelmes és lelkiismeretes vagy, teljességgel a szakmádnak élsz. Ám fontos számodra, hogy időről időre elismerésekkel, oklevelekkel jutalmazzák ténykedésedet, ellenkező esetben sértett és csalódott leszel. Ha nem kapsz elegendő ösztönzést, lustaság és közöny lesz úrrá rajtad, és idővel elviselhetetlenné válsz főnökeid szemében. Ilyenkor ugyanis úgy érezheted, hogy az utasítások csak korlátoznak, és alkalmatlanná válsz az együttműködésre.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Valamennyi állatövi jegy szülötte közül te vagy a legalkalmasabb a beosztott szerepre. A horoszkóp szerint a munkában pontos, precíz és kitartó vagy, végtelenül ügyelsz a részletekre. Komoly feladatokat is nyugodt szívvel rád bízhatnak főnökeid, mivel igen felelősségteljes vagy. Elvárod az előléptetést, mivel nagyon is tudatában vagy értékeidnek, és pontosan tudod, hogy megérdemled. Ha azonban nem az általad kigondolt mértékben jutalmaznak, elveszítheted főnöködbe vetett bizalmadat.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként az a fajta beosztott vagy, aki mindig tiltakozik, módosítani, változtatni akar. Kimondottan harcos szellemedből adódóan főnökeidnek igyekszel bebizonyítani, hogy a te elképzelésed az átgondoltabb, előnyösebb. Ha erről nem sikerül meggyőznöd őket, gyakran előfordul, hogy inkább saját szakálladra dolgozol. Munkatársaidhoz kedves, becsületes és lojális vagy. Sziporkázó beszélgetőpartnerként a munkahelyi közösségben is szeretsz a társaság középpontja lenni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A horoszkóp szerint igen lelkiismeretes és felkészült munkaerő vagy. Rövid idő alatt annyira bedolgozod magad a szakmádba, hogy egyszerűen pótolhatatlanná válsz. A kollégák sorában te vagy a legjobb, innen pedig már csak egyetlen ugrás a főnöki pozíció. Az ide vezető út tervét lépésről lépésre aprólékosan kidolgozod, és az alkalmas pillanatban megragadod a lehetőséget. Legértékesebb tulajdonságaid közé tartozik leleményességed, kitartásod és türelmed.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Senkinek sem kegyelmező gunyorosságod ellenére beosztottként sohasem panaszkodsz a munka nehézsége, mennyisége vagy fizetésed miatt. A sztrájkolók listáján minden bizonnyal te leszel az utolsó. Ettől függetlenül nem hagyod, hogy kihasználjanak. Nyilasként abszolút tudatában vagy jogaidnak, és, ha szükséges, meg is tudod védeni azokat. Ilyenkor pedig jó veled vigyázni, hiszen mesterlövészként pontosan tudod, hova célozz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Nem kedveled a beosztott szerepkört. A horoszkóp szerint minden tetteddel főnöki pozíciódat készíted elő. Szakmád összes rejtélyét ismered, te vagy a leglelkiismeretesebb és a legigényesebb a kollégák között. A nehezebb feladatok elvégzésekor minden munkatárs téged követ. Főnökeid értékelik szakértelmedet. Te azonban csak akkor lelkesedsz az oklevelekért, ha azok előléptetéssel is járnak. Mindvégig tartod magad ahhoz az elgondolásodhoz, hogy márpedig te főnök leszel.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként rendkívül fantáziadús és eredeti vagy - néha kicsit érthetetlen is, azonban ez nem akadályoz meg hatékonyságodban és lelkiismeretességedben. Gyakran furcsa módon teszel eleget feladataidnak, ám végső soron az eredmény a fontos, ez pedig mindig pozitív és tökéletes nálad. Beosztottként bohém és idealista vagy, amivel könnyen felbosszanthatod főnökeidet, de csak akkor, ha képtelenek a dolgok mögé látni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A horoszkóp szerint lelkiismeretes vagy, lehet rád számítani, de főnökeidnek nagyon óvatosan kell közelíteniük feléd, mivel eredményesebb vagy olyankor, mikor a saját erődbe vetett hit és némi lelkesedés hajtja munkádat. A negatív kritikát nem bírod, ezért nem tanácsos a túlzott szigor veled szemben. Becsületes és felelősségteljes vagy, nyugodt szívvel lehet rád bízni bármilyen fontosabb feladatot. Ha a körülmények megfelelőek, örömedet leled a munkában.

Cikkünk Trish MacGregor: Az asztrológia mindentudó nagykönyve című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük