18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mennyire tartanak érzékinek az ágyban a férfiak?

Horoszkópod elárulja

Tüzes vagy, vad és érzéki? A csillagjegyed nem hazudik.

Habár nem lehet senkit beskatulyázni, hogy mennyire érzéki a hálószobában, a csillagjegyek árulkodnak a természetedről, ezáltal arról is, hogy nagyjából milyen vagy az ágyban.

Szende szűz, érzéki vadmacska vagy szexdémon? Csillagjegyed most elárulja, hogy milyennek látnak a pasik az ágyban.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Kos jegyében születtél, rámenős és tolakodó vagy, szenvedélyes szerető, akinek lételeme a hódítást, igényled a a kizárólagos figyelmet. Nem szépítgeted a dolgokat, ha a szexuális tombolás a hatalmába kerít. Szereted kiélni a fantáziád, gyakran az is nehezedre esik, hogy időben a hálószobába érjetek a pároddal. Ezt a vad vágyat pedig a pasik őrjítően szexisnek tartják.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha a Bika jegyében láttad meg a napvilágot, akkor hanyag, de kitartó szerető vagy. Számodra nem okoz gondot kimondani, hogy szeretlek, azonban inkább fizikailag fejezed ki magad a hálószobában. Szereted a tipikusan romantikus helyzeteket, ahogyan azt is, ha az ágyban megoszlanak a szerepek. Emiatt te vagy az egyik legérzékibb jegyű szerető, akiről minden pasi álmodik.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként örömöd leled a homályos célozgatásokban. Azonban ezek legtöbbször csak utalások maradnak, többet fantáziálsz a szexről, mint amennyit csinálod azt. A férfiak kicsit frigidnek tartanak, mert sokkal szívesebben beszélgetsz az ágyban, mint hogy szexuálisan hódíts. Számodra sokkal fontosabb az intellektuális társ. Azonban ha megtaláltad, hamar szenvedélyes szerető válik belőled.

Merre jár a nagy Ő?

Még nem találtad meg az igazit, aki nemcsak az életben, hanem az ágyban is tökéletes társ? Akkor hívd segítségül a számmisztikát!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Számodra az odaadás, gondoskodás mindennél fontosabb, teljes érzelmi összeolvadásra vágysz a pároddal. Meglepő mértékű szenvedélyesség lakozik a belsődben, de ez csak akkor jön elő az ágyban, ha partnered érezteti, szüksége van rád. Ilyenkor előtör rejtett érzéki éned is, amiért a férfiak megőrülnek, de biztonságérzetre van szükséged ahhoz, hogy ez hosszú távon megmaradjon.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlán jegyében születtél, a szex és a romantika létfontosságú számodra. Szexuális ösztönöd erős, állandó elégedettséget keresel. Azonban te akarsz uralkodni, a figyelem központjában lenni, így az ágyban is elvárod, hogy partnered minden kívánságod lesse. Ezt egy ideig a férfiak nagyon érzékinek tartják, ha azonban átesel a ló túloldalára, úgy érezhetik magukat, mint ha zsinóron rángatott bábuk lennének.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Habár Szűz csillagjegyűként hűvösnek és kissé kimértnek tűnsz a külvilág felé, a felszín alatt erős libidó dolgozik. Egyfajta ellentmondás vagy a pasik szemében, mert szeretsz a szexre gondolni, kitárgyalni azt, sőt, kísérletezni vele, azonban leginkább a csendes gyengédséget kedveled. A párod tudja, hogy milyen tűz ég benned, ezt pedig hihetetlenül érzékinek tartja.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg csillagjegyűként szerelemre születtél. Elbűvölő kisugárzásodból és megnyerő személyiségedből fakadóan természetes érzékiség árad belőled. Ideális szerető vagy a pasik szerint, aki az ágyban legalább olyan szívesen ad, mint kap. Sokat dolgozol azon, hogy a szexuális életed ne váljon egyhangúvá, sőt, kifejezetten élvezed, ha tiltott helyzetekbe cseppenhetsz pároddal.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha a Skorpió jegyében láttad meg a napvilágot, akkor az egyik leghevesebb szexuális érzésekkel rendelkező jegy vagy, azonban vágyaidat álarc mögé rejted. Fontos számodra az intimitás és a libidó, de érzelmeidet ritkán osztod meg a partnereddel. Emiatt megközelíthetetlennek tűnsz az ágyban is, ahol minden az érzésekről szól, így a férfiak azt gondolják rólad, hogy abszolút érzéketlen vagy.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas csillagjegyűként nemcsak az életben, hanem az ágyban is szabadságra és térre van szükséged. Szeretsz újdonságokat kipróbálni a szexben, azonban szívesen átengeded az irányítást a másik félnek is, ezt pedig a férfiak igazán szexinek és érzékinek találják. Úgy gondolják, hogy kalandvágyó szerető vagy, akivel bármikor szívesen felfedeznék a szexualitás minden apró részletét.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ha a Bak jegyében születtél, nagyon erős a jellemed, így mindenről határozott véleményed van, még a szexről is. Az érzéseid kifejezésében szintén mindent alaposan átgondolsz, nem vagy könnyelmű - annak ellenére, hogy óriási libidóval rendelkezel. A pasik imádják ezt a hűvös jégkirálynőt, akiből csak úgy sugárzik az érzékiség, és aki nem könnyű préda, dolgozni kell a meghódításán.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Érzéketlenséged miatt kihívás vagy a pasik számára, akik örömüket lelik abban, hogy meghódítsanak és az ágyba csaljanak. Óriási szenvedély lakozik benned, de csak az igazival tudod ezt felszínre hozni. Ebből kifolyólag az intimitás problémát okoz neked, úgy vélekedsz, hogy sokkal jobb, ha elmék találkoznak, mint ha testek, ezért a nagy Ő-t leszámítva egy férfi sem tart érzéki démonnak.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak jegy szülötteként javíthatatlan romantikus vagy, olyan összetett érzelmekkel, amelyeket a férfiak nehezen értenek meg. Ezért a pasik véleménye megoszlik rólad  az érzékiséget illetően, egyesek szerint egy istennő, mások szerint frigid vagy. Számodra nincs szex - ezt érzelmektől mentesnek tartod -, csak szeretkezés, méghozzá igazán intenzív.

Cikkünk Judy Hall Asztrológia Biblia című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük