Mennyire illetek egymáshoz?

Nézd meg a horoszkópot!

Az egyes jegyek különleges harmóniát, de összeférhetetlenséget is megélhetnek egymás mellett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A zodiákus sok mindent elárul a kapcsolatokról. Arról, hogy kivel kerülsz könnyen egy hullámhosszra, és ki az, akivel inkább afféle rövid héjanászra számíthatsz. Az asztrológia szerint az egymással szemben álló jegyek egészítik ki egymást a leginkább, azonnali és heves vonzalom alakulhat ki közöttük.

Ám az azonos jegyben születettek is jól megértik egymást, míg bizonyos jegykapcsolatok heves vitákra és félreértésekre számíthatnak. Olvasd el, hogy kivel illesz össze a leginkább, és kivel a legkevésbé! Ám tartsd észben, hogy kettőtök viselkedése és az adott helyzet módosíthatja, sőt, akár felülírhatja a horoszkóp megállapításait.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos-páros szenvedélyes, ám változékony viszonyt alkot. Ha valamiben nem értetek egyet, hamar kész a baj. A Kosok sokkal jobban megértik egymást a Mérlegekkel. A Kost lenyűgözi, hogy a Mérleg bárhol bárkit képes elbűvölni, a Mérleg pedig irigyli a Kostól gyors döntési és cselekvési képességét. Hasonlóan termékeny kapcsolatra számíthatsz a Vízöntővel és a Nyilassal, de a Bikát, a Szüzet és a Halakat vélhetően hamar megunod.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha Bika vagy, a Kos hamar kikezdheti rendíthetetlen türelmedet, az Ikrek viselkedése pedig kétszínűnek tűnhet előtted. Egy másik Bika oldalán azonban kellemes nyugalmat találhatsz, de lehet, hogy egy harmonikus Szűz mellett táborozol le, aki nem hagyja, hogy ellustulj. A szenvedélyes Skorpióval és a kissé makacs Bakkal is jól kijöttök, de a Nyilas erőszakossága veszélyes lehet, míg a Rák szülői attitűdjét túlzottnak érezheted.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Egy Ikrek igényeit talán senki nem érti jobban a másik Ikreknél. Még szerencse, hogy ráéreztek arra, mit akar a másik, mert könnyen elbeszéltek egymás mellett. Remekül kijössz a Nyilassal, akinek csodálod spontaneitását, míg őt gondolataid varázsolják el. Ám zavarhat a Szűz folytonos aggódása, és talán a Bak önfejűségét is nehezen viseled, míg a Rák otthonközpontúságával sokáig nem tudsz mit kezdeni.  

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rák-párok között előfordul, hogy szoros összetartozásuk miatt nincs szükségük beszédre sem, pusztán telepátiával kommunikálnak. Ám a konfliktuskerülés mind a kettőtök számára veszélyes lehet hosszútávon. A Halakkal is lelki társak lehettek, és a Bakkal is, aki hozzád hasonlóan gyakorlatias, néha védekező, de rákényszerít, hogy szembenézz önmagaddal. A Bikával és a Mérleggel nehezen találjátok meg a közös hangot.  

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán partner vélhetően ugyanazt nyújtja neked, mint te neki. Odaadást, bálványozást, hűséget és gyengédséget. Mégis lehet, hogy a Vízöntő a te igazi eseted, aki kihívást is jelent számodra, mert gyakran kijátssza egoizmusodat, de talán te vagy az egyetlen jegy, aki tartósan fenn tudod tartani az érdeklődését. A Mérleggel és a Nyilassal jól elvagytok, de gyakran ez csak barátság marad, míg a Rák, a Szűz és a Bak kihozhat a sodrodból.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Bár jól kijössz egy másik Szűzzel, nem kizárt, hogy gyakran vesztek össze azon, hogy a másik hol nyomja meg a fogkrémtubust. A Bikával nincsenek ilyen problémáid, hiszen ő inkább rád hagyja, a Halak pedig megsimogat, hogy megnyugodj. Kiegyensúlyozott természetednek hála nem igazán van olyan jegy, amelyikkel egyáltalán ne jönnél ki, bár az Oroszlánnal és a Skorpióval nehezebben találod meg a közös hangot.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Aligha akad számodra ideálisabb partner egy másik Mérlegnél - de csak ahhoz, hogy elkísérjen valaki kiállításokra vagy koncertekre. A párkapcsolatban valószínűleg inkább egy Kost vagy egy Ikreket választasz. A Vízöntők is vonzók számodra, ám kiszámíthatatlanok is a szemedben. Egyébként kompromisszumkészségednek hála a legtöbb jeggyel egészen jól elvagy, kivéve a Szüzet, akinek túlzott precizitásával akadhatnak nehézségeid. 

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Két Skorpió nehezen fér meg egy csárdában, mert túlzottan versengővé válhat a kapcsolat, egy Bikával azonban, akit újra és újra elcsábíthatsz, mégsem őrjít meg a féltékenységével, annál kellemesebb lehet számodra az élet. Az otthonosságot képviselő Rák is megfelelő partner számodra azzal, hogy mindig helyre tesz, ha túlzottan csapongnál, ám a Nyilassal robbanásveszély fenyeget, az Ikrekkel pedig kapcsolati játszmákba futhatsz. 

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Határozott lendületed talán kicsit szélsőségessé tesz a szerelemben. Néha úgy érezheted, az embereket két csoportra lehet osztani. Azokra, akikért rajongsz, és azokra, akiket nem tudsz elviselni. Egy másik Nyilassal sosem unalmas az életed, ő megérti, hogy neked minden sürgős, de a Kos, az Oroszlán és a szelíd Mérleg is magával tud ragadni, vagy épp te őt. A Skorpióval, a Bakkal és a Halakkal szemben viszont előítéleteid lehetnek. 

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Egy másik Bakkal sokáig tart, mire kiderítitek, mit is gondol a másik valójában, és utána még eltelik egy idő, mire bízni kezdtek a másikban, de, ha áttörtétek a falakat, kiegyensúlyozott kapcsolatra számíthattok. Hasonlóan a Bikával és a Szűzzel is tartós kapcsolat elé nézhetsz, míg a Nyilassal, a Vízöntővel vagy a Halakkal a kezdeti lelkesedés után lehet, hogy nem marad sok mondanivalótok egymásnak, vagy még tovább tart a tapogatózás.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Egy másik Vízöntővel úgy érezheted, megtaláltad a lelki társad, de inkább elbűvölitek egymást merész ötleteitekkel és gondolataitokkal, miközben a kapcsolat testi része háttérbe szorulhat. Nem kizárt, hogy a hasonlóan bátor, ám sokkal fizikaibb Oroszlánban találod meg a társad, akivel jól szórakoztok együtt, és a hálószobát sem hanyagoljátok. A Bakot túlzottan korlátoltnak ítélheted, a Halak szentimentalizmusa pedig zavarba hozhat.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Halak (II. 20 - III. 20.)

Egy másik, hozzád hasonlóan érzelemteli Halakkal igazi dédelgetős, bújós kapcsolatot találsz, ám lehet, hogy nehezen juttok egyről a kettőre. Egy Rák a konkrétabb elképzeléseivel talán jobban kiegészít, de nem kizárt, hogy a pontosságra törekvő Szűz mellett táborozol le, akinél mindig lehet tudni, hogy épp hányadán álltok. A Kos és a Vízöntő vehemenciája ijesztő lehet számodra, a Nyilas száguldásával pedig talán nem szívesen veszed fel a versenyt.

Cikkünk Judy Hall Asztrológia Biblia című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mi a pasi legérzékenyebb pontja?

Ezt is szeretjük