Melyik ujjadon hordod a gyűrűt? Ezt árulja el a személyiségedről

Vess egy pillantást az ujjaidra, és rögtön elemezheted, mit árul el rólad mások számára.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemcsak a különböző horoszkópok vagy testrészeid adhatnak jellemzést rólad, hanem az általad viselt kiegészítők is árulkodnak a személyiségedről. Talán nem gondolnád, de az, hogy melyik ujjadon hordod a gyűrűt, cseppet sem véletlen.

Minden ujj jelentéssel bír, az ékszer használatával pedig azt még jobban felerősítheted. Olvasd el, hogy mit árul el rólad!

Melyik ujjadon hordod a gyűrűt?

Hüvelykujj

Valószínűleg szeretsz a középpontban lenni, kifejezetten élvezed, ha magadra vonzhatod az emberek figyelmét. Könnyen befolyásolhatod a környezetedben élőket, amit legtöbbször igyekszel is kihasználni. Nehezen kötsz kompromisszumot, vitás helyzetekben még akkor sem hagyod magad eltántorítani, ha tudod, nem feltétlenül van igazad.

Mutatóujj

A külvilág számára erősnek, magabiztosnak tűnhetsz, pedig valójában kétségek gyötörhetnek. Mások számára irigylésre méltó önbizalommal rendelkezel, pedig koránt sincs így, éppen ellenkezőleg. Bár kitartó lehetsz a céljaidat illetően, ha valami mégsem úgy sikerül, ahogyan eltervezted, hajlamos vagy magadat hibáztatni. Akkor is, ha a lelked mélyén tudod, te mindent megtettél a sikerért.

Középső ujj

Ha anyagiakról van szó, veled nem lehet viccelni. Fiatalkorod óta fontos szerepe van az életedben a pénznek, felelősségteljes gondolkodás jellemző rád. Az élet minden területén maximalista vagy, nemcsak ölbe tett kézzel vágysz a sikerre, hanem keményen meg is dolgozol érte.

Gyűrűsujj

Rendkívül érzékeny lehetsz, nagyon fontosak számodra a szeretteid. Tudod, hogy emberi kapcsolataid nélkül elveszett lennél, ezért legnagyobb félelmeid közé tartozhat a magány. Bár egyedül is képes vagy jól érezni magad, le sem tagadhatod, milyen fontos szerepe van az életedben a társaságnak.

Kisujj

Feltűnő személyiség lehetsz, ráadásul ami a szíveden, az a szádon. Lehetetlen zavarba hozni, sőt, egyáltalán nem okoz problémát, ha olyan témák kerülnek szóba, amelyek mások szerint már súrolják azt a bizonyos határt. Ez azonban korántsem jelent igénytelenséget, egyszerűen csak szókimondó típus vagy.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük