Melyik ujjadon hordod a gyűrűt? Ezt árulja el a személyiségedről

Vess egy pillantást az ujjaidra, és rögtön elemezheted, mit árul el rólad mások számára.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemcsak a különböző horoszkópok vagy testrészeid adhatnak jellemzést rólad, hanem az általad viselt kiegészítők is árulkodnak a személyiségedről. Talán nem gondolnád, de az, hogy melyik ujjadon hordod a gyűrűt, cseppet sem véletlen.

Minden ujj jelentéssel bír, az ékszer használatával pedig azt még jobban felerősítheted. Olvasd el, hogy mit árul el rólad!

Melyik ujjadon hordod a gyűrűt?

Hüvelykujj

Valószínűleg szeretsz a középpontban lenni, kifejezetten élvezed, ha magadra vonzhatod az emberek figyelmét. Könnyen befolyásolhatod a környezetedben élőket, amit legtöbbször igyekszel is kihasználni. Nehezen kötsz kompromisszumot, vitás helyzetekben még akkor sem hagyod magad eltántorítani, ha tudod, nem feltétlenül van igazad.

Mutatóujj

A külvilág számára erősnek, magabiztosnak tűnhetsz, pedig valójában kétségek gyötörhetnek. Mások számára irigylésre méltó önbizalommal rendelkezel, pedig koránt sincs így, éppen ellenkezőleg. Bár kitartó lehetsz a céljaidat illetően, ha valami mégsem úgy sikerül, ahogyan eltervezted, hajlamos vagy magadat hibáztatni. Akkor is, ha a lelked mélyén tudod, te mindent megtettél a sikerért.

Középső ujj

Ha anyagiakról van szó, veled nem lehet viccelni. Fiatalkorod óta fontos szerepe van az életedben a pénznek, felelősségteljes gondolkodás jellemző rád. Az élet minden területén maximalista vagy, nemcsak ölbe tett kézzel vágysz a sikerre, hanem keményen meg is dolgozol érte.

Gyűrűsujj

Rendkívül érzékeny lehetsz, nagyon fontosak számodra a szeretteid. Tudod, hogy emberi kapcsolataid nélkül elveszett lennél, ezért legnagyobb félelmeid közé tartozhat a magány. Bár egyedül is képes vagy jól érezni magad, le sem tagadhatod, milyen fontos szerepe van az életedben a társaságnak.

Kisujj

Feltűnő személyiség lehetsz, ráadásul ami a szíveden, az a szádon. Lehetetlen zavarba hozni, sőt, egyáltalán nem okoz problémát, ha olyan témák kerülnek szóba, amelyek mások szerint már súrolják azt a bizonyos határt. Ez azonban korántsem jelent igénytelenséget, egyszerűen csak szókimondó típus vagy.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük