Nagyobb lesz a cicid, ha így masszírozod? Íme, a válasz!
A neten sok tévhit kering arról, hogyan lehet a melleket megnövelni. Ne dőlj be nekik!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az internet kimeríthetetlen forrása az emberi hülyeségnek, sokan szentírásnak tekintik, amit ott leírva olvasnak.

Például a mellméret növelésére vonatkozó tippeket is, melyeknek az égvilágon semmilyen tudományos alapjuk nincs. Ezeket mutatjuk most be!

Masszírozással nő a cici

Az egyik legnagyobb ostobaság, ami a mellnöveléssel kapcsolatban megjelent a köztudatban, hogy masszírozás hatására nő a cici. Az elmélet szülőatyjai mindezt azzal magyarázzák, hogy így a mirigyek elkezdenek dolgozni, amitől beindulnak a növekedési folyamatok.

Elég csak józan paraszti ésszel végiggondolni, hogy ha ez valóban így lenne, akkor kebelcsodák tucatjai mászkálnának az utcán, hiszen, ha máskor nem is, intim együttlét közben azért a keblek nem maradnak érintetlenül. Az igaz, hogy masszázzsal a mellet sokáig feszesen lehet tartani, hála a vérkeringés fokozásának, ám ennél többet aligha remélhetsz attól, hogy a cicijeidet nyomorgatod.

Az edzés segít

Azok, akik állítják, hogy az edzéssel is növelhető a kis mellméret, tulajdonképpen nem mondanak teljes valótlanságot, de azért ez a kijelentés így nem állja meg a helyét.

A különböző mozgásformákkal befolyásolható a mell formája, illetve a feszessége: ha esetleg a kebleid nem annyira formásak, a karerősítéssel sokat tehetsz az ügy érdekében.

Ugyanakkor nem árt vigyázni, mert egyes sportok kifejezetten lapossá teszik a megjelenést. Ha megnézel például egy szertornászt vagy egy úszónőt, bár izmos az alakjuk, legtöbb esetben alig van egy icipici mellük, mert a testzsírjuk egészen másképp oszlik el, mint más sportok művelőinek. Ezzel nem azt mondjuk, hogy ne sportolj, csak érdemes olyan mozgásformát választani, ami nem szálkásítja ennyire a testet.

Mellnövelő készítmények

A legnagyobb átverésnek mind közül a csodákat ígérő krémek és kapszulák a számítanak. Ezeknek a készítményeknek az alapja növényi fitoösztrogén, melyet természetes voltának köszönhetően veszélytelennek ítélnek, ugyanakkor nem találtak egyértelmű bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy ez valóban így lenne. Egyes kutatások arra mutatnak rá, hogy a fitoösztrogén gátolja az emlődaganat kialakulását, mások viszont pont összefüggésbe hozzák azzal, köszönhetően annak, hogy a vegyület a hormonháztartást befolyásolja.

Jobb a természetes?

Ha csak azért szeretnél nagyobb melleket, mert szerinted az tetszik a pasiknak, akkor nézd meg a következő videót!

Hogy mi az igazság, nem lehet tudni, viszont ha nem szeretnél kockáztatni, ezt a módszert érdemes elfelejteni. Már csak azért is, mert látványos eredményt a mellméret növekedése terén ez sem hoz.

Ezt is szeretjük