Erre a lesifotós sem számított! Olyat tett az énekesnő, amit még soha egy sztár sem
Meghan Trainor szerzett egy jó napot a fotósnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg nálunk ez nem elterjedt dolog, külföldön, különösen Amerikában nem tudnak úgy utcára lépni a sztárok, hogy ne teremjen körülöttük azonnal pár lesifotós.

Meghan Trainor is hozzászokhatott már ehhez, és a hírességek szokásos viselkedése helyett a minap egészen máshogy kezelte a helyzetet.

Meghan és a lesifotós

Általában pókerarcú sztárok néznek vissza ránk a lesifotókról, már ha egyáltalán felemelik a fejüket, és nem lesütött fejjel sétálnak a paparazzók között. Vannak, akik eleresztenek egy félmosolyt, mások pedig igyekeznek tudomást sem venni a kamerák hadáról, és úgy tesznek, mintha ott sem lennének a fényképészek.

Meghan Trainor most szakított ezzel a hagyománnyal, és olyasmit tett, amivel láthatóan feldobta az őt követő paparazzo napját. Amikor meglátta, hogy próbálja lencsevégre kapni őt egy férfi, előkapta a telefonját, és elkezdte fényképezni a lesifotóst, aki meglepetten, de nagy örömmel integetett az énekesnőnek.

A 21 éves sztár a Facebookon is megosztotta a fenti, homályosra sikeredett, de nagyon jópofa képet, és odaírta: "Ilyen, amikor a paparazzo pózol neked. Túl vicces! Ha lefényképezel, lefényképezlek!"

Kép: facebook.com/meghantrainorsongs

Meghan Trainor stílusa

Az énekesnő a kerekded, husis sztárok közé tartozik, de őt ez cseppet sem zavarja. Nézd meg képeken, milyen jól érzi magát a bőrében!

Ezt is szeretjük