Megalázó feladatok és agymosás a csapatépítésen
Almási Réka Team Building című filmjét mától láthatod a mozikban. A főszerepben Nagy Zsolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mennyiben segíti a mindennapokban való eligazodást a manapság oly népszerű, csapatépítő tréningnek nevezett agymosás? Mennyire képes egy volt kommunista ország embere elsajátítani a szép új világ diktálta értékrendet? A Team Building című filmet Almási Réka írta és rendezte, országos bemutatója pedig 2011. május 12-én lesz.

Team Building

A Team Building kifejezés divatos szinonimája a manapság népszerű csapatépítő tréningeknek. A Goldenmex nevű cég munkatársai egy ilyen hétvégi összejövetelen vesznek részt, ami nem csak kellemes pillanatokat és összekovácsolódásukat tartogatja számukra, de egyúttal megaláztatások és kínos helyzetek sorát is elszenvedik. A résztvevők hiába igyekeznek tudásuknak megfelelően teljesíteni a rájuk osztott feladatokat, egyik társuk folyamatosan rontja a csapatszellemet. A kegyetlen külföldi tréner és az alkalmazottak tetteit megörökítő Péter a hétvége zárásaként egy összegző filmet készít az eseményekből, amit a záró esten be is mutatnak a munkatársaknak…

Főbb szerepekben

  • Nagy Zsolt – Dani
  • Nagy Péter - Péter
  • Fullajtár Andrea – Krisztina
  • Kamarás Iván – Sanyi
  • Alexis Latham – George

Nézd meg a trailert!

A 42. Magyar Filmszemlén Almási Réka a legjobb elsőfilm díját nyerte el, Pusztai Ferenc pedig produceri elismerést kapott a Team Building-ért. Nézz bele a filmbe most!

Ezt is szeretjük