Nem beszélünk róla eleget, de újságírónk megtörte a csendet: szavazz Hódos Hajni riportjára az otthoni ápolásról

Szerkesztőnk riportjára is voksolhatsz a Média a Családért díj közönségszavazásán.

zorgo-sara.png
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan emberi történetek, amelyek mellett nem lehet, és nem is szabad szó nélkül elmenni. Zörgő Sára története is ilyen: a háromgyermekes édesanya egyben az Élet Kis Virága Alapítvány létrehozója is, mely a súlyosan sérült, tartós beteg gyermeket nevelő családok számára nyújt segítséget. Sára maga is érintett: középső gyermekét ápolja otthon, aki a 27. hétre született, majd egy agyvérzés és kórházi fertőzés miatt maradandó károsodásokat szenvedett.

A súlyosan sérült kislány családjáról, a megpróbáltatásokról és a határtalan szeretetről korábban szerzőnk, Hódos Hajni készített megindító riportot, amely elnyerte a február havi Média a Családért díjat. Az alapítvány most közönségszavazásra bocsájtotta az év 12 hónapjának nyertes pályaműveit, így a Femina.hu-n megjelent cikk is indul a 2021-es fődíjért. Szerkesztőségünk számára nagy büszkeség az elismerés, és köszönjük, ha ezúttal voksoddal te is támogatod a riportot!

Hogyan szavazhatsz?

A Média a Családért Alapítvány honlapján, erre a linkre kattintva szavazhatnak az olvasók a pályaművekre. Szerkesztőnk írása így szerepel: "Nem hagyhatom, hogy az anyák belehaljanak ebbe az életformába" - Így segít a sérült gyerekek családjainak Zörgő Sára // Hódos Hajni, femina.hu.

Ha a listában a négyzetet kipipálva kiválasztottad a jelöltedet, a "Tovább a személyes adatok megadására" gombra kattintva léphetsz tovább. Ekkor meg kell adni a vezeték- és keresztneved, valamint az e-mail-címed: ez egyrészt a verseny tisztasága és a valós szavazatok miatt szükséges, másrészt azért, hogy részt vehess az alapítvány nyereményjátékán. Feliratkozhatsz a Média a Családért és a Képmás magazin hírlevelére is, de ez nem kötelező. Miután lejjebb elfogadtad az adatkezelési feltételeket, és a Nem vagyok robot ellenőrző mezőre is rákattintottál, a Szavazok gombbal küldheted el a voksodat.

Magyarországon ma százezer olyan anya él, aki súlyosan sérült, fogyatékos gyermekét gondozza otthon. Ezeknek a családoknak segít az Élet Kis Virága Közhasznú Alapítvány, amire érdemes figyelni. Az egész szerkesztőség nevében köszönjük, ha szavazatoddal hozzájárulsz, hogy Hódos Hajni riportján keresztül minél több emberhez eljusson Zörgő Sáráék története!

Fotók: Molnár Botond

"Nem hagyhatom, hogy az anyák belehaljanak ebbe az életformába"

Zörgő Sárával, az Élet Kis Virága Alapítvány vezetőjével beszélgettünk arról, miért fontosak a közös élmények, a kreatív tevékenység és az, hogy a családot mint egységet segítsük.

Ezt is szeretjük