Meddig lesztek együtt? 3 jel a kapcsolatban, ami erről árulkodik

Ha odafigyelsz az apróságokra, sok dolgot leszűrhetsz, például azt is, vajon sokáig együtt maradtok-e.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem lehet 100%-os bizonyossággal megsaccolni, hogy milyen hosszú életű lesz egy kapcsolat, de néhány apróságból azért már lehet következtetni a jövőre.

Ha kíváncsi vagy, vajon sokáig együtt lesztek-e a pároddal, vagy a kapcsolat inkább a rövid románcok listáját gyarapítja, figyelj oda a jelekre!

Beszélgettek?

Azok a párok, akik sokat beszélgetnek egymással, kölcsönös odafigyelésen alapuló, érdekes társalgásokat folytatnak, általában tovább együtt maradnak, mint azok, akik inkább a tettek emberei. Ennek oka a köztük lévő kiváló kommunikáció - mivel mindent megbeszélnek egymással, az esetleges problémákat is hatékonyabban oldják meg. 

Ráadásul az ilyen beszélgetések során egyre jobban megismerik a másikat, és mélyebb bizalmi kapcsolat alakul ki. Ha ti is azok közé tartoztok, akik minden alkalmat megragadnak, hogy váltsanak néhány szót, valószínűleg hosszú románc elé néztek.

Persze vigyázni kell, mert könnyen áteshettek a ló másik oldalára - erről korábbi cikkünkben bővebben olvashatsz.

Ha viszont alig beszélgettek, és szinte csak az alap dolgokat tudjátok a másikról, érdemes több időt fordítani a trécselésre - ha pedig kiderül, hogy kevés a közös témátok, feltehetően nem illetek egymáshoz.

Veszélyes a pasid?

Már az ismerkedési fázisban megtudhatod, hogy veszélyes-e a pasi. Nézd meg, honnan tudhatod, ha egy zűrös fiút fogtál ki!

Mi a helyzet a szülőkkel?

Ha olyan sráccal jöttél össze, akinek nem ismered a szüleit, hasznos következtetéseket vonhatsz le abból, hogy bemutat-e az ősöknek. Ha erre sor kerül, valószínűleg hosszú távra tervez veled, és komolyan gondolja a dolgot. Ha viszont ez még akár több hónapnyi együtt járás után sem történik meg, akkor lehet, hogy már nem lesz hosszú életű a dolog. Ha egyébként is ismered a pasi szüleit, arra figyelj, hogy hogyan viszonyul hozzád az előttük, és szívesen visz-e haza - ebből érezni fogod, hogy mennyire veheted komolyan a dolgot.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ismeritek egymás szeretetnyelvét?

Minden ember más módon mutatja ki az érzelmeit, és máshogyan igényli a törődést - ezt hívják szeretetnyelvnek. Ha sikerül ráéreznetek a másikéra, sokkal nagyobb esélyetek van arra, hogy tovább együtt legyetek. Ha kíváncsi vagy, a te pasid miként fejezi ki a szeretetét, olvasd el korábbi cikkünket a témában!

Ezt is szeretjük