Maja horoszkóp 2012-re

Ha mégse lenne vége a világnak

Nézd meg, milyen energiák hatnak rád 2012-ben, és milyen életterületekre érdemes odafigyelned.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A maja naptár alapján számolt horoszkóp 13 jegyre épül, és mindegyik egy-egy állattal állítható párhuzamba. Ha július 25-én születtél, ami a maja szilveszternek felel meg, különösen szerencsésnek mondhatod magad. Bár a horoszkópból kimaradsz, de az állatjegyek legjobb tulajdonságait mondhatod magadénak.

Kíváncsi vagy, mi vár rád 2012-ben? Olvasd el a maják horoszkópját!

Denevér - Tzootz (július 26-augusztus 22.)

Ha a Denevér jegyében születtél, 2012-ben a család, illetve az egyensúlyteremtés kerül a fókuszodba. Ha eddig háttérbe szorult a magánéleted a munka miatt, idén fordíts több figyelmet az otthoni dolgokra, ha viszont eddig túlzottan magadnál tartottad az irányítást, és mások helyett is felelősséget akartál vállalni, ideje, hogy kicsit lazíts a gyeplőn, és a saját feladataiddal foglalkozz. Ha még egyedül élsz, érdemes tudatos lépéseket tenned a párkeresésben, mert kedvező energiák támogatnak a pártalálásban. Ha egészségügyi problémát tapasztalsz, ne halogasd a kivizsgálást, így könnyen megelőzheted a betegséget. 

Skorpió - Dzec (augusztus 23-szeptember 19.)

Ha a Skorpió jegyében születtél, 2012-ben nagy hangsúlyt kap az életedben a szerelem és a párkapcsolat. Újra feltörhetnek a régmúlt emlékei, melyek elbizonytalanítanak a mostani életedben, ám lehetőséget kapsz arra, hogy leszámolj velük. Ne mulaszd el az önismereti munkát! A párkeresésben szerencsés év vár rád. Ha párban élsz, féltékenység ütheti fel a fejét köztetek, akár a párod, akár te magad adsz okot a gyanakvásra, mindenképp türelemmel és empátiával kell kezelned a jelenséget.

Szarvas - Keh (szeptember 20-október 17.)

Szarvasként könnyen lehet, hogy az életfeladatoddal kapcsolatos bizonytalansággal küzdesz, ám 2012-ben olyan impulzus érhet, mely eloszlatja a kétségeidet. Valószínűleg dúl benned a küldetéstudat, ám környezeted nem mindig érti meg lelkesedésedet és céljaidat. Ebben az évben azonban olyan társakat találhatsz, akik az ügyed mellé állnak, és megerősítenek abban, hogy folytasd a választott utadat. Ha eddig túlvállaltad magad, nyáron érdemes lazítanod egy kicsit, és figyelmet fordítanod az érzelmi életedre. 

Bagoly - Moan (október 18-november 14.)

Ha Bagolynak születtél, valószínűleg nem az optimizmus az erősséged, 2012 eseményei azonban meggyőzhetnek arról, hogy van okod a bizakodásra. Fordíts időt az alkotásra, mert olyan csatornákat nyithat meg az életedben, melyek eddig zárva voltak. Ebben az évben olyan emberekkel veheted magad körül, akik teljes egészében elfogadnak és értékelnek olyannak, amilyen vagy. A magánéletedben érdemes megfontolnod, hogy meddig mész el a kompromisszumokban. Ügyelj arra, hogy egyikőtök igényei se szenvedjenek csorbát, ha pedig párt keresel, szánj időt arra, hogy kiderüljön, ki is a másik ember.

Páva - Cutz (november 15-december 12.)

Ha a Páva jegyében születtél, valószínűleg fontosnak tartod, hogy csodáljanak, ám olykor talán mindent annak rendelsz alá, hogy szimpatikus legyél mások szemében. 2012-ben érhet néhány csalódás amiatt, mert környezetedtől nem kapod meg az elvárt figyelmet. Ám ez rávilágít arra, hogy nem az a fontos, hány ismerősöd van, hanem az, hogy van-e valaki, akire igazán számíthatsz. Így átrendeződik az értékrended, és ez hosszú távon megkönnyíti a társasági életedet. Szakmai elismerésre számíthatsz ebben az évben, mely egzisztenciális előrelépést is jelenthet.

Gyík - Xibkay (december 13-január 9.)

Gyíkként nem kizárt, hogy kissé rejtőzködő életet élsz, nem szereted, ha mások beleszólnak a dolgaidba, és te sem ütöd az orrod mások életébe. Ám 2012 megmutatja számodra ennek az életformának a hátrányait. Talán egy időre célt vesztesz, vagy elbizonytalanodsz az eddigiekben, de legalábbis valószínű, hogy valaki kirántgat az odúdból, legyen az a lelki vagy fizikai búvóhelyed. Talán sokáig tart, mire bízni kezdesz benne, de ez a kapcsolat, akár barátság, akár több annál, megéri a befektetett energiát. Továbbra is hallgass azonban a belső hangodra.

Majom - Batz (január 10-február 6.)

Nem kizárt, hogy türelmetlen természetű vagy, ha a Majom jegyében születtél. Mindent azonnal akarsz, ami talán a kitartásod rovására megy. A 2012-es év erre ad alkalmat, ám a tanulás nem mindig lesz kellemes. Akadályokkal és frusztrációval találkozhatsz, mely céljaid elérésének útjába áll, de látni fogod, mennyivel értékesebb az, amiért megdolgoztál. Lehet, hogy épp ezek az élmények hoznak stabilitást és megállapodást az életedbe. Ha eddig nehezen maradtál egy helyen, ebben az évben megtapasztalhatod az állandóság varázsát.

Sólyom - Coz (február 7-március 6.)

Sólyomként sikeres év vár rád. Az évek során valószínűleg nagy tudásra és bölcsességre tettél szert, jól teszed, ha tudásodat a tanításban, illetve felelősségteljes pozícióban kamatoztatod. 2012 erre is lehetőséget ad, ha eddig háttérbe szorult a karriered. Vedd komolyan az intuíciód sugallatait, mert belátást engednek a természetfelettibe, és fontos spirituális előrelépést tehetsz általuk. Nem kizárt, hogy az év hosszabb külföldi tartózkodásra ad alkalmat, fogadd el a lehetőséget.

Jaguár - Balam (március 7-április 3.)

Jaguárként létfontosságú számodra, hogy levezesd a felgyülemlett feszültséget, és ha mégis átcipelsz valamennyit az új évbe, fontos, hogy mielőbb megszabadulj tőle, mielőtt haraggá vagy bosszúvággyá válik. 2012-ben lehet, hogy kilépni kényszerülsz egy nyomasztó helyzetből, melyben kényelemből még benne maradnál. Lehet, hogy a párkapcsolatoddal, de nem kizárt, hogy a munkahelyeddel leszel kénytelen leszámolni. A kezdeti fájdalmak után azonban sokat tisztul a kép, és visszanézve nem bánod majd a döntésed.

Kutya - Pek (április 4-május 1.)

2012 valószínűleg nehezen indul számodra, és olyan feladatokkal kell szembenézned, melyeket a házad közepére sem kívánsz. Valószínűleg párkapcsolati konfliktusok is várnak rád, pedig te mindent megteszel a békességért. Lehet, hogy épp az a baj, hogy túlzottan elfogadó és toleráns vagy. Ne hagyd, hogy bárki is visszaéljen a jóindulatoddal. Eleinte talán nehéz lesz a sarkadra állnod, de hidd el, megéri. Valószínűleg keményen kell dolgoznod, hogy sikert érj el a munkádban, de erőfeszítéseid gyümölcsözőek lesznek.

Kígyó - Kaw (május 2-május 29.)

Ha Kígyóként láttad meg a napvilágot, 2012-ben nagy amplitúdóval mozoghatnak az érzelmeid. Magasságokat és mélységeket tapasztalhatsz meg. Az év első féléve alaposan próbára teheti a türelmedet. Úgy érezheted, a világ összeesküdött ellened, a magánéletedben vagy a munkádban alaposan összekavarodhatnak a dolgok, és veszteségek érhetnek. Ám a néhány hétnyi nehézséget egy szerencsesorozat váltja fel, és magad is meglepődsz, hogy milyen hamar rendezni tudod az életedet. 

Nyúl - Tzub (május 30-június 26.)

Az év első hónapjában légy résen, mert kedvező lehetőséget szalaszthatsz el, ha túl sokat gondolkodsz. Ne engedd, hogy a félelmeid eltántorítsanak valamilyen új vállalkozástól. Amibe az első félévben kezdesz, szárnyakat ad, és új energiákkal tölt fel. Az év pénzügyileg is kedvező lehet számodra, de csak akkor, ha nem vagy rest, és alkalomadtán extra munkát is vállalsz. A szerelemben egy régóta húzódó problémád oldódhat meg, vagy egy hosszabb ideje foglalkoztató kérdésedre kaphatsz választ.

Teknős - Aak (június 27-július 24.)

2012-re beérnek az előző év erőfeszítései életed minden területén. Az intuíciód segít abban, hogy jó döntéseket hozz, és elszakadj a megszokott problémamegoldási startégiáidtól, melyek eddig nem vezettek eredményre.

Fordíts sok figyelmet a társasági életedre, mert az ismerőseiden keresztül remek szakmai lehetőségekhez juthatsz, és a magánéletedet is előrelendíthetik az új ismeretségek. Fontos, hogy elengedd a múlt fogva tartó démonjait, melyek csak a pesszimizmusodat táplálják.

Ezt is szeretjük