Érdekes dolgokról árulkodik a magyar politikusnők haja a fodrász szerint
Lafferton Annamária elemezte a magyar politikusnők haját, és elárulta, mit mond el a frizurájuk a személyiségükről.

politikusnok
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mit árul el a magyar politikusnők frizurája? A hét legnagyobb párt női vezetőinek frizuráját nézte meg fodrász szemmel Lafferton Annamária. A szakértő a politikusnők Facebook-profilfotóján viselt frizuráját vette górcső alá. A képeken a politikusok kivétel nélkül a haj természetes adottságait kihasználó, a képviselt értékekkel harmonizáló, könnyen kezelhető frizurát hordanak. Jellemző a természeteshez közelítő hajszín, ami alapvetően mindenkinek előnyösebb, hiszen valószínűbb, hogy illik a színeihez, a bőrtónusához.

"Úgy tűnik, hogy a minden mesterkéltséget nélkülöző természetesség a trend politikus körökben - már ami a vezető politikusnők frizuraválasztását illeti. Ebben szerepet játszhat az is, hogy a természetes hajviselet kezelése a legkevésbé időigényes. Politikusaink frizuraválasztásban jó példát mutatnak" - mondta Lafferton Annamária, az elrontott frizurák helyrehozásának szakértője.

Dúró Dóra a praktikumra voksol

Szolid, mégis a nyitottság hatását kelti a jobbikos Dúró Dóra frizurája. Egyszerű, hétköznapi, könnyen karbantartható, praktikus hajviselet. Jó választás a rohanó életet élőknek, mert nem igényel extra törődést a hétköznapokban sem, mégis állandóan rendezett benyomást kelt. Mi több, kis gyakorlattal és fantáziával, pár mozdulattal alkalmi hajviselet varázsolható belőle. A nyújtott, kicsit tépett fazon tökéletes választás a kerek arcformához.

Hajdú Nóra a természetesség híve

Az Együtt alelnöke, Hajdú Nóra hajviselete szabad szellemről és humorérzékről árulkodik. Egyszerű, a haj természetes textúráját hangsúlyozó frizura. Eközben nagy játékteret enged viselőjének, mivel egyenesen egészen szolid viseletet biztosíthat. Ez a hajviselet tökéletesen passzol napjaink fokozott tempójú életstílusához. Könnyen kezelhető, azonban rendszeres ápolást igényel.

Hajdú Nóra
Hajdú Nóra

Kunhalmi Ágnesből árad a biztonság

Határozottságot és magabiztosságot sugall Kunhalmi Ágnes hajszíne és hajformája. Az MSZP-s politikus kissé konzervatív, klasszikus frizuraválasztás biztonságot és állandóságot sugároz. Könnyen kezelhető frizura, ám leginkább egyenes szálú haj esetén előnyös. Szinte minden arcformához ajánlható forma, a haj adottságaihoz igazítva a hosszát. Kerek vagy szögletes arcforma esetén érdemes egy aszimmetrikus frufruval lágyítani a szigorú vonalvezetésen.

Kunhalmi Ágnes
Kunhalmi Ágnes

Novák Katalin a színekkel játszik

Természetesen egyszerű a fideszes Novák Katalin frizurája, melybe a színek játéka visz változatosságot. A természetesség és az egyszerű forma friss, fiatalos, nőies megjelenést kölcsönöz, nyíltságot és őszinteséget közvetít a külvilág felé. Ez a könnyen kezelhető hajforma nagy mozgásteret hagy viselőjének. A szárítástól függően lehet hétköznapi, protokolláris, vagy romantikus, lágy frizura.

Orosz Anna merész, de természetes

Fiatalos lendületre, bátorságra utal a momentumos Orosz Anna egyedi hajviselete. Az erős aszimmetria azt sugallja, hogy a konvenciók néha azért figyelmen kívül hagyhatók. A színek és a hullámok ugyanakkor a természetességet erősítik. Nagyon meghatározó frizura, mégis sok variálási lehetőséggel. Ideális választás ovális vagy hosszúkás arcforma esetén. Azonban az ilyen fazon viseléséhez bátorság kell.

Szél Bernadett védi a haját

Határozott, de nőies nő benyomását kelti Szél Bernadett fiatalos, laza frizurája, könnyen kezelhető, lefelé hosszabbodó, lágy hullámaival. Az LMP miniszterelnök-jelöltjének természetes hajszíne tökéletes választás, hiszen jellemzően az áll a legjobban, a legkönnyebben kezelhető, és a hajat is ilyen módon tudjuk a legjobban védeni. Minden korosztálynak és minden hajminőség esetén jó választás az ilyen frizura, viselője igényeihez igazítva a hosszát.

Szél Bernadett
Szél Bernadett

Vadai Ágnes kihasználja göndörségét

Nyitott, színes egyéniségre vall a DK-s Vadai Ágnes természetes hajviselete. A göndör textúra kihasználása sajnos ritka, pedig ennél a frizuránál is látszik, milyen mutatós tud lenni a nagyobb volumen. Az ilyen göndör frizura praktikus viselet, karbantartása nagyon egyszerű. A színek variálásával remek játékosságot kölcsönözhetünk a lokniknak. Kiegyenesítve kiváló bubi fazon alakítható a belőle.

vadai-agnes

Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila; MTI/Illyés Tibor; MTI/Bruzák Noémi.

Ezt is szeretjük