Rég láttunk ennyire cuki videót: újszülött kölykeivel sétált be a macska a kórházba segítségért

Nagyon aranyos, ahogy a macskamama gondoskodik újszülött kölykeiről.

macska-videó
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem véletlen, hogy emberek milliói rajonganak a macskákért, hiszen kedves természetük és aranyos megjelenésük igazán szerethetővé teszi őket. Talán a gondoskodásukról már kevesebbet hallani, pedig ha a családjukról van szó, a szőrmókok képesek mindent megtenni, hogy biztonságban tudják őket.

A törökországi Izmir városának Karabaglar kerületi kórházában történt eset jó példa erre: egy macska két újszülöttet hozott a világra, majd a helyi egészségügyi központba vitte kölykeit, hogy azok megfelelő orvosi ellátást kapjanak.

Aranyos videón a cicamama gondoskodása

A vörös szőrű macskát már korábban is ismerték a kórház alkalmazottai, hiszen gyakran vittek neki ételt és vizet, azt azonban nem sejtették, hogy nemrég anya lett, és két kiscicának adott életet. Éppen ezért ért mindenkit meglepetésként, amikor az egy kölykével a szájában besétált a klinikára, és nyávogva segítséget keresett. Szerencsére az ott dolgozó ápolók annak ellenére is foglalkozni kezdtek a kis családdal, hogy nem állatokat gyógyítanak az intézményben, hiszen a cicamama valóban nyomós indokkal vitte gyermekét a kórházba: a macskáknak szemfertőzése volt, ami miatt nem tudták kinyitni a szemeiket.

Az orvosok és ápolók megvizsgálták a kölyköket, majd felvették a kapcsolatot egy állatorvosi klinikával, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelően kezelik az állatokat. A cicák szemcseppet és gyógyszert is kaptak, és a kezelésnek hála gyorsan javult az állapotuk, nem sokkal később már ki is tudták nyitni a szemüket. Az esetről videó is készült, ami futótűzként kezdett terjedni az interneten, és szinte mindenki egyetértett abban, hogy nagyon aranyos volt, ahogy a macska segítséget kért a kórházban. Később továbbküldték őket egy állatorvoshoz, így biztonságban vannak.

Igazi gyógyírt nyújtanak ezek a képek rosszkedv ellen: a macskák minden pillanatot szebbé tesznek

Egyszerre viccesek, gorombák és aranyosak a macskák, de pont ettől olyan szerethetőek.

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük