Hónapokig külön voltak! Most így csókolja a vőlegénye a magyar énekesnőt

Friss fotó!

Loláról és Bencéről nagyon cuki fotó készült a napokban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok is megünnepelték a Valentin-napot: Lola és Dudás Miki például virtuális lakatot készítettek szerelmükkel a nyugati téri bevásárlóközpont előtt.

Lola és Bence
Ivett és Miki

A fiatalok Magyarországon elsőként próbálták ki az alkalmazást, és forró csókot is váltottak az egymásba fonódó installáció előtt.

Lola imádja a giccset

"Felnőttként egyre jobban szeretem a Valentin-napot. Régen gyerekként a fiúk küldhettek a suliban leveleket a lányoknak és én sosem kaptam semmit, így akkor annyira nem voltam oda érte" - mondta Lola.

"Most azonban valóban azzal az emberrel oszthatom meg ezt a különleges napot, akit tiszta szívből szeretek és ez fantasztikus érzés. Mivel Bencének Valentin-nap környékén van a szülinapja, így ez számunkra egy dupla ünnep.

Persze nem csinálunk soha nagy felhajtást, de valami aprósággal mindig mosolyt csalunk a másik arcára. Imádunk például spontán elmenni nyaralni ilyenkor, ha időnk engedi.

Múlt évben a Krk-szigeten jártunk, szakadt az eső, mi ott kuporogtunk szállás nélkül egy ajtó előtt, és egy helyi pár befogadott minket. Elég kalandos út volt" - meséli mosolyogva párja oldalán Lola, aki egyszerűen odavan a giccses, csili-vili ajándékokért.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

"Imádom a kicicomázott, feltűnő színekben pompázó dolgokat, például a héliumos lufit is, amiket Bence természetesen ki nem állhat, de miattam mindig félreteszi a rossz érzést és meglep vele.

Tavaly épp koncerteztem, és amikor hazaértem gyertyafényes vacsora várt egy gyönyörű virágcsokorral, valamint teleszórta apró szívecskékkel is a lakást, amit persze mai napig szedegetünk innen-onnan" - nevet a népszerű énekesnő, aki szerelmével az új alkalmazáson keresztül is összekötötte szívét.

4 helyett 8-szor bújnak ágyba

Dudás Miki is kiszállt egy kis időre a kajakból, és párja, Ivett oldalán boldogan szelfizett az installáció előtt.

"Nemrég azt írta valaki, hogy majd akkor ünnepli a Valentin-napot, ha Amerikában is megemlékeznek a magyar ünnepeinkről. Mi nem látjuk ezt ennyire drámainak, a karácsonyt is mindenki megünnepli, pedig nem csak azon az egy napon kell szeretni egymást. Ivettel ilyenkor kicsit lelassulunk, romantikázunk és a napi négy alkalom helyett nyolcszor bújunk be az ágyba" - nevet a Mosolygós Óriás, aki egy jó viccért sosem megy a szomszédba.

"Nagyon jó ötletnek tartom a virtuális szeretetlakatot, szeretem az újításokat, amikor valaki felismeri a fiatalok igényét és mer változtatni. Ma már mindenki appokat használ, szelfiznek, mi is kihasználtuk most ezt a rendhagyó lehetőséget és lőttünk egy közös szerelmes képet az alkalmazással. Ha éppen nincs szerelmünk, akkor is összehozhatjuk a baráti társaságot és megünnepelhetjük, hogy vannak nekünk" - teszi hozzá Miki.

A Smart LoveLocks applikációval 2 Euróért foglalhatják lakatba szerelmüket a párok.

Leadkép: facebook.com/LolaHivatalosOldal

Ezt is szeretjük