Meg tudod nyalni a könyököd? 11 lehetetlen dolog, amit meg kell próbálnod!

Ha a következők valamelyikére képes vagy, különleges vagy!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek
Ha a következők valamelyikére képes vagy, különleges vagy!

Lehet az ember akármilyen sportos vagy hajlékony, a testnek is megvannak a maga korlátai. Persze vannak, akik ezeket át tudják lépni, de ők inkább a szabályt erősítő kivételhez tartoznak.

A BuzzFeed csokorba gyűjtött néhány haszontalan, de annál viccesebb dolgot, amire szinte senki sem képes. Az alábbi angol nyelvű videón te is megnézheted, mik ezek, és kipróbálhatod, neked mennek-e - a kisfilm alatt magyarul is megtalálod az instrukciókat. Fogadjunk, hogy nem tudod megcsinálni!

 1. Nyald meg a könyököd!
 2. Érintsd meg az ujjaid hegyével az asztalt, de a a középső ujjad legyen behajlítva. Most próbáld meg felemelni a gyűrűsujjad úgy, hogy egyik ujjad sem mozdul vele!
 3. Lapulj háttal a falnak, és érintsd meg a lábujjaidat úgy, hogy a fenekedet és a sarkaidat továbbra is a falnak szorítod!
 4. Gyűrj össze egy kis darab papírt, és tedd egy lefektetett ásványvizes flakon szájába, majd próbáld meg belefújni az üvegbe!
 5. Fogd meg a lábujjaidat, és ugrálj!
 6. Kérj meg valakit, hogy lógasson a kezében egy bankjegyet! Fogd közre a pénzt a hüvelyk- és a mutatóujjaddal, de ne érj hozzá. Mondd a társadnak, hogy ejtse le a pénzt, amikor úgy gondolja, te pedig próbáld elcsípni!
 7. Fogj két szívószálat, az egyiket tedd egy üdítősüvegbe, a másikat pedig fogd hozzá, és szívd őket egyszerre! Jön az ital?
 8. Dúdolj befogott orral!
 9. Rajzolj egy kört a nyelveddel a szájpadlásodra, miközben a másik irányba forgatod a fejed! Legalább viccesen nézel ki próbálkozás közben.
 10. Fűzz egy gyufaszálat a mutató- és a gyűrűsujjad alá, a középsőujjad fölé, és próbáld meg eltörni!
 11. Egyél meg hat sós kekszet egy perc alatt, víz nélkül!

6 kép, amit nem lehet nem félreérteni

Nézd meg, mekkora félreértések és poénok keletkeznek, ha a megfelelő részletet takarják ki az egyébként ártatlan képen!

Te is rosszra gondolsz? 6 vicces kép, amit nem lehet nem félreérteni

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük