18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Elevenen égett meg a férfi az utca közepén
Minden idők legmegrázóbb felvételei a World Press Photón
Csak erős idegzetűeknek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2014-es World Press Photo eredményhirdetése jövő hétre várható - a vezető szakemberekből álló nemzetközi zsűri tagjai február 13-án lezárják a versenyt, majd február 14-én, 14:00 órakor hirdetik ki a győzteseket. A vándorkiállítás egy éven keresztül lesz látható több mint 45 országban. A kiállítások Amszterdamban indulnak április 18-án.

Minden kategóriában 1500 eurót, nagyjából 450 ezer forintnak megfelelő összeget kapnak az első helyezettek, a második és harmadik helyezett Golden Eye-díjat és oklevelet kap. A World Press Photo kiemelt díját 10 ezer euróval, nagyjából 3 millió forintnak megfelelő összeggel díjazzák.

A World Press Photo-díjat 1955 óta ítélik oda a sajtófotósoknak. A kiállítás mindig megrázó a képek realisztikus volta miatt. Összegyűjtöttük a legszívszorítóbb és leghátborzongatóbb sajtófotókat a világból. 

Brutális iskolai túszdrámák

Február elején az orosz fővárosban a 263. számú középiskola egyik tanulója megölte egyik tanárát és egy rendőrt. A fiatal fiút az apja segítségével sikerült ártalmatlanná tenni. A túszdráma elején a támadó a biztonsági őröket fegyverrel fenyegette meg, majd bement saját osztálytermébe, és ott lelőtte a földrajztanárát. Nézd meg a legdurvább iskolai vérengzéseket képeken!

Ezt is szeretjük